2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de öyle ya. Babası, ne anneci çıktın sen de oğlum diyor. Şimdi böyle, inşallah ileride de düşkün olur sıpa

Gunaydin cnm seninki yine 6 da uyanmis benimki 23 de yatip 4.30 da kalkti 5.30 da tekrar uyudu bende 8e kadar uyuyabildim.
Haftanin min 3 gunu dedigin gibi oluyor.Kalkip kendi halinde oyun oynuyor .Sonra sıkılıp yataktan cikmak istiyor. Gezdiriyoruz
Bugun 7 kez kalkti Uyku kalitemiz 0 .
Bir de öksürme basladi bende .Kendimi tutup disari cikmaya calisirken oksurdum ve uyandirdim.Kendi topuğuna sıkmak bu olsa gerek

Senin koalanin duzelmeye pek noyeti yok sanirim. :) o oksuruk cok kotu oluyor ya

Ben birkaç kere denedim ama hep boğazına takıldı öğürdü ve kustu , haliyle korkutuyor bu şekilde olunca

Canım benim kızın 6 dişi var. Eline veriyorum elmayı mesela kopara kopara yiyor. Fazla büyük geldi mi kendi atıyor dışarı. Bebeklerin öğürme refleksleri çok güçlü sen başında ol yeter. Zamanla alışır başta zor gelebilir. Kızım önceden yerdi pütürlü iki hafta falan yemedi hiç. Dün pirinç verdim yuttu damagiyla eziyorlar zaten dişlerini kullanmıyor.

Senin koalanin duzelmeye pek noyeti yok sanirim. :) o oksuruk cok kotu oluyor ya
Evet :)) bu model boyle artik kabullendim :))
Kızlar günaydın? Nasılsınız bende temmuz annesiydim hatırlayan olur mu bilmem şifremi unutmuştum şimdi buldum hemen yazmak istedim
Hosgeldin canim.Niye o kadar bekledin ki sifremi unuttum deseydin

Bizimki 3 kez boğulacak gibi oldu ya. Boğazına kaçırdı 2 kez benim yanımda oldu, 1 kez kvde olmuş. Çiğniyor çiğniyor, yutabilirim sanıp yutmaya çalışırken takılıyor kalıyor. Korkuyorum o yüzden.

Canım benimki de koparıyor öğürüyor bazen kusarak çıkarıyor. Eğer çok kötü durumda değilse müdahale etmiyorum ben. Kussa da kendi öğrensin diye bekliyorum. Hala da öğürür yutamaz bazen.

Kızlar meningokok aşısı yaptıran var mı? Doktor bize bu ay yaptırın dedi. Aşı 403 lira. 3 doz. İki çeşidi varmış ikisini de yaptırmak gerekliymiş 3er dozdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…