2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ılk dişleri çıkınca kendi dişçimize götürdüm her gece yatmadan temiz bir gazlı bezle temizle dedı şimdi de bu sebepten gideceğim adam bıktı bizden oda diyordur çıksada kurtulsak dıye :) :) :)
Verdiği cevabı yazarım sana da canım
Çok sevinirim canım..
Peki temiz gazlı bezle temizlenmesi çürüklere karşımı önlem bende ilk diş fırçası diye birşey görmüştüm silikon gibi bir ucu vardı alsam mı diyordum.

Çok sevinirim canım..
Peki temiz gazlı bezle temizlenmesi çürüklere karşımı önlem bende ilk diş fırçası diye birşey görmüştüm silikon gibi bir ucu vardı alsam mı diyordum.
Evet çürük olmasın diye öyle dedı 7 yaşına kadar sız fırçalayın önce sonra da kendisi fırçalasın dedı ben parmak fırçayı sorucam inşallah gidince onuda derim sıze :)

Kızlar benim oğlum kaşığa ağzını açmıyor ne yapabilirim bu durumda? Zorla güldürüp dçfalan sokuyorum ağzına ya da sıvıysa kaseden içiyor. Nasıl alışacak? Güzel şeyler de yapıyorum ama hiçbirşeye ağzını açmıyor
Cnm benmki de öyleydi. Hoplata zıplaya, güldürerek falan açtırıyordum ağzını zorla. Şimdi anladı kandırıldığını ve şu anda ağzını açmada sıkıntı yok fakat bu kez kapatmıyor. Ağzında mama, ağzı açık vaziyette durabildiği kadar duruyor ve yoruulduğunda ağzındalileri diliyle itip kapatıyor. Açmaması dan daha kötüymüş. Bi yemek yememiz saatler sürüyor ki yarısı dışarı çıkıyor. O yüzden hiç zorlama bence

E642C2FB-55AE-4554-A109-257C5B3A201F.jpeg

Kızlar oğlum çok kötü pişik oldu zeytin yağı , hamazinc merhem işe yaramadı ıslak mendil kullanmıyorum ama afedersiniz poposunda değil de çok afedersiniz yumurtalarının çevresinden but diplerine doğru başka ne yapa bilirim en iyi çözüm ne olabilir :KK43:

Memede uyuyan koala annesi dinlenemiyordu .Çünkü minik koalasi max 15 dk ayri kalabiliyordu .
Dün annem geldi diye uyurum sanmistim. Ama cocuk benim dışımda kimseyle zaman geçirmiyor .Kadin pervane oldu ne oyunlar yapiyor camasir sepetini araba yaptilar .Evet o an cok eğlendi ama sadece 15 dk sürdü.Beni gormezse hic durmuyor görürse ehh iste .Bari yanlarında uzanip uyuyayım diyorum yok olmuyor
:uykucu:

Kızlar deprem oldu çok korktum çocuklarla yalnızım eşim de yok elim ayağım titredi :KK43:

onceden ayirtmak diye bir sey mi varmis? E oyleyse indirim gunu geldiginde stok bulamayacagiz
Bostancı e bebek ayırtıyomus. Gorunce sok oldum dizmişler 15-20 koltuk hepsinde isim numara falan var. Gecen indirimde internetten bile bulamadı kimse bizde bu yolu bulduk dedi. Ama bu istanbul için gecerlidir diğer illerde daha rahat bulunur gibi:dua:

Uyumuyor uyutmaya çalışınca ağlıyor yatakta dönüyor gülüyor ağlıyor bi şekiller çok uykummmm var :KK43:

Kızlar oğlum çok kötü pişik oldu zeytin yağı , hamazinc merhem işe yaramadı ıslak mendil kullanmıyorum ama afedersiniz poposunda değil de çok afedersiniz yumurtalarının çevresinden but diplerine doğru başka ne yapa bilirim en iyi çözüm ne olabilir :KK43:
Hematan sürebilirsin bize onu vermişti dr mavi olanı

X