2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bn de köfte denemek istiyorum peki ,tavada pişirrken yağlı kağıt yanmıyor mu

Kaç zamandır yoğunluktan ve yorgunluktan sadece okuyabiliyorum. Hastalara geçmiş olsun Afilim92 en net seni hatırladım unuttuklarım kusura bakmayın lütfen.
Geçen hafta abimin ataması oldu bizimki yaş sınırında geyikten kpss ye girip atanan nadir şanslı insanlardan. Tabi bu yaşa kadar tembellik yaptığı için kendi işini halledemiyor ve onun işleriylede ben uğraşıyorum.
Görümcem geçen hafta doğum yaptı ve k.v.de ona gitmişti bize yardıma k.v.nin kardeşi geldi sağolsun kadın bizim bakıcıyada çocuklarda çok iyi geldi, hem eğlenceli hem konuşkan ve halden anlayan bir kadın. Neyseki dün k.v. döndü ve bizde normal keyifsiz hayatımıza döndük.

Bu haftanın değişikliği ikizler hem kırmızı hemde yeşil mercimek yemeye başladılar. Somon aldım ama evde yokken vermeye korkuyorum. Alerji olursa diye benim gözetimimde olsun istiyorum.

Evet valla emekleyince uyumamak icin kaçar benimki zaten uykuyla barışamadı Tarif icin tesekkur ederim iyilesince denicem canin.
Kızlar oğlum bıgün dilini çevire çevire teysee diyor sabahtan beri. Tesadüf mü dedim teyse falan diye tekrarladım sürekli arkamdan söylüyor. Annem de denedi. Babası bu işe çok bozulacak:)
Oy masallah .
-Anne ben ilk anne mi dedim baba mi ?
-Teyze dedin oğlum
Teyzesi nasil sevinir simdi.
@Afillim92 nasılsın canım geçmiş olsun bir kaç gündür pek giremedin yeni gördüm geldi mi annen
Sağol canim .Annem geldi .Oğlum daha iyi şükür ben de dinlenmeye calisiyorum. Ama benimki tam bir koala anneanneyle 15 20 dk oynayip yine bana yapışıyor. Ve hala uyutamadim

Tesekkur ederim canim .Yaa cok hossun kv geldi keyifsiz hayatimiza geri döndük
Eğlenceli birinden sonra hic cekilmez ama alışacaksın 2 güne .
Abiye bak masallah .

kahvaltıda tereyağı, çorbalarında zeytinyağı ve tereyağı, kabak mercimek gibi çorbalar daha doğrusu püreler, meyve olarak elma ve avokado üzerine bir de gece maması olarak günkurulu muhallebi hazırlıyorum. her gün kaka yapıyor ama sert işte onu açamıyorum. bu menüyle bu kadar oluyor. yapmadığım şey kalmadı.
hiiii maşallah sarı paşayaaaa :)
bizimkine de dün verdiğim çorba çok reflü yaptı. gaz olmadı tam tersi gece rahat uyudu. ama bugün yine verdim reflü yapmadı
Benimki de alerjik değil. Bi tarif buluyorum içinde Pekmez veya tereyağı var, soğan var mesela yok denemedim deyip geçiyorum. Sonra hevesim kaçıyor iyice ..
ben de saldım gitti. 3 gün falan hak getire. çok şekerli çok tuzlu değilse her şeyden tattırıyorum. çorbalarına her şeyi katmaya başladım.

İzledim canım, sağ olasın. Benim de yaptığım şeyler vardı içinde, bunları bir kenara bırakmam gerekiyor

Kızlar selam.

Bugün dışarıda söylemesi ayıp köfte yedik. Oğlan masaya hücum etti, aslında açlığı yoktu ama nasıl canı istediyse o an..sadece tam buğday ekmeği verebildim çiğnedi çiğnedi kocaman almış ağzına zor çıkardım..dişleri de kaşınıyor diye ekmeği çiğneye çiğneye ağzına alıyor sonra küçük parça ise hop yutuyor. Yalnız size bir şey sorucam bu dana eti diye köfteyi tattırmadım restorantta ama versem yiyecek gibiydi..normalde kuzu kıyma yiyor sizce dana eti çok alerjik mi ya da verilse sıkıntı olur mu?

Ben de Bı soru bırakayım buraya aynı şeyi yaşayan varsa cevaplarsanız çok sevinirim
Oğlumun alt ıkı dişi çıkmıştı zaten bıkac gundur de üst diş çıktı kaşınıyor sanırım çatır çatır birbirine sürttüyor dişi zarar görecek diye ödüm kopuyor var mı başka yapan mınık merak ediyorum

Zaten teyzesi haftada 3 kere geliyor teyze de oğlum diye örgütlüyordu demek ki işe yaradı:) sevinçten delirdi bugün zaten. Babası çok bozuldu hemen konuyu kapattı :). Gerçi bende duman efe lakaplı komşumuz varmış ilk onu söylemişim dumaa efe diye :)

Ayy çok hoş ya duman efe :) :)

Merhaba kızlar,
Oto koltugu almayanlar besafe markaya da baksın isofixsiz modeli bile adac testlerinden cok yuksek puanla geçmiş. Kime sorduysam baska markanın isofixlisi yerine besafe kemerli alın dedi. Pazar gunu e bebekte indirimde. Son bi bakalım diye gittik hepsi ayırtılmıştı magazalardanyurtdısından gelcekmiş bu hafta içinde bizi de sıraya yazdılar inş bize de duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…