2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sıkıcı cidden. 1.5 ayda bir arpa boyu yol aldık . Hadess de senin gibi diyor Öyje yapayım bari Soğan sarımsak alerjik mi

O da hasta muhtemelen canım. Bizim de öyle idi gecen hafta

Gun kurusu kayisiyi pisirip kendi suyuyla ezip yedirirsen faydasi olur .Her gun yedirmen lazim canim .
Ya masallah senin bebise .Benimki deniyor ama olmuyor. Uygulamayi gosteriyorum .Hadi şimdi popisi kaldir diyorum .Anliyor emekleme pozisyonu aliyor .Ama korkup birakiyor .
Oyun mati ben de geldim insallah onda emekler :))
Kofteyi nasil pişirip verdin canim ?
Kiyma koydugum çorbaları icmiyor benimki acaba kofte mi denesem.

Çok teşekkür ederim canım hemen deniycem

Köfteyi nasıl verdin canım ? Çiğneyebildi mi? Zaten bu yaramazlara özenerek mama yaparsın yemez nerede lezzetli hazır yemek var yerler. Bizimki de sebzeden nefret eder mercimek sevmedi ama geçen bi mekanda ikram olarak verdikleri humusa saldırdı gönlü olsun diye parmağımın ucuyla taddırdım bayıldı resmen biraz verdim ama çok da değil dokunmasın diye evde nohut püresi yapsam yemezdi Eminim.

Kızlar kanguru almak istiyrm ama benim haydut durur mu durmaz mı bilmiyrm. O yüzden yüzü dışarı dönük de kullanabileceğim birşey istiyorum. Solomombaby veya momforybaby bu şekilde kullanılabiliyor mu

siz hangisini alcaksınız? maxi cosi tobi fix düşünüyorum ben en uygunu o geldi gözüme C cisse0932 siz de bundan aldınız di mi memnun musunuz
Biz de maxi cosi aldık. Kemerli olanını. Şimdilik memnunuz. Allah kaza göstermesin.
Benimki aynı öyleydi. Kaşığa asla ama asla ağzını açmazdı. Bir kaç gündür maşallahı var açıyor. Çocuklar gibi seviniyorum diyebilirim. Ben blw ile gidiyorum şimdilik kendi istediği kadar yiyor bazen hiç yemiyor mıncıklayıp atıyor. Ağzını açmadığı dönemde püre kaşığını yedireceğim şeye bulayıp eline veriyordum (kaşığı kendi tutmak istiyordu çünkü) evire çevire yalıyordu. Bir aydan fazla zamanda ancak alıştı öyle söyleyeyim. Zamanla seninki de alışır.

Arkadaşlar soğan ve sarımsak tadımı nasıl yaptırdınız? Ayrıca her şeyin tadımını 3 gün yaptırmak gerekiyor mu mesela nane, karabiber, kemik suyu, tereyağı ?
Ben henüz soğan tadımı yapmadım ama iki gün yiyeceklerini buharda haşlarken kokusuna aşinalık kazansın diye tenceresine sarımsak attım. İki kez kendi çorbamızdan tattırdım içinde sarımsak vardı. Sarımsaklı yoğurt yapmayı planlıyorum. Eğer etlere geçtiysen köftesine koyabilirsin. Ben de ilk etapta 3 gün ile başladım ama blw listesi bittikten sonra (yaklaşık 50 gün sürdü) arada bir üç gün kuralını uygulamadığım oldu.

Kızlar kanguru almak istiyrm ama benim haydut durur mu durmaz mı bilmiyrm. O yüzden yüzü dışarı dönük de kullanabileceğim birşey istiyorum. Solomombaby veya momforybaby bu şekilde kullanılabiliyor mu
İlk kullandığımda benimki pek istekli değildi ama dışarı çıkınca alışmaya başladı. Şimdi seviyor. Yüzünün dışa dönük durmasına da gerek yok kafasını çevirip etrafa bakınıyor zaten. Ergonomik kangurular dışa dönük kullanılmıyor. Omurga sağlığını olumsuz etkilediğinden önerilmiyor.

Kızlar size birşey danışacağım. Ben normalde instagramdan internetten çok alışveriş yaparım. Daha önce kıyafet aldığım bir sayfadan tekrar sipariş verdim. Ücretini gönderdim. Üzerinden bir buçuk ay geçti. Elbise ortada yok. Defalarca mesaj attım yanıt alamadım. Geçen hafta kargoya verdiklerini söylediler. Kargoyu aradım. Adıma Kargo yok. Sayfaya sizinle ilgili şikayette bulunacağım falan dedim ama değişen birşey olmadı. Bu durumda ne yapmak gerekir acaba?

balkabagi, avokado, zeytinyagi, kuru kayisi deniyorum, benimki de hala kabiz oluyor. Su vermeyi de unutmamak lazim.
oyy kuzum, masallah ona. Koftenin tarifini ve ne sekilde yedirdigini ben de merak ettim canim =) biz de bu ay et grubuna geçecegiz ama 2.dis geliyor neredeyse hic ek gida yemiyor bosa hazirliyorum resmen.
Benimki de alerjik değil. Bi tarif buluyorum içinde Pekmez veya tereyağı var, soğan var mesela yok denemedim deyip geçiyorum. Sonra hevesim kaçıyor iyice ..
canim bizim oglan cok alerjik oldugu icin ben 3 gune dikkat ettim, dr da o yuzden tembihledi. Yoksa yedigi seyden buyuk porsiyon tuketmedikleri icin artik cok sorun olmaz diye dusunuyorum.

mamadusbaby var bizde. Bebek severse kullanilir ama yine de uzun sure kullanilmaz cunku ergonomik bile olsa bir yuk tasiyorsun, eh bebekler de artik 3 kilo degil, malum yazarken bile belim agridi

Çok üzücü olmuş ücreti iade iste belki kıyafet ellerinde yoktur gelmesini beklemişlerdir diye düşündüm daha önce alışveriş yapip memnun kaldigin için

Bizim de aynı durum vardı çorbasına 1 çay kaşığı zeytinyağı attım poposuna zeytinyağı sürdüm bide kuru kayısı ve kuru üzümü az suda haşlayıp cektim muhallebilerine kattım iyi geldi

Benim zeytinyağı icirdigim zamanlar olmuştu ama kurukayisi hiç aklıma gelmemişti bı Malatyalı olarak hemen deniycem teşekkür ederim

Teşekkür ederiz teyzesi, seninkide başlar yakında :) başlamaları ayrı dert yalnız, artık benimkini bile uyuymak çok zor :)

Köfteyi 50 gr yağsız kuzu kıyma, 1 ufak soğan ve tam buğday ekmeğini kurutup fırınlamıştım galetaunu haline getirmiştim, 1 kaşık kadarda ondan koyup, yoğurdum cnm, yağlı kağıt serili tavada kapağını kapatıp pişirdim çok kurumasın diye. Elimle kopara kopara verdi

Son düzenleme:

Aynen canım bende bi sürü özenip sebzelerden çorba yapıyorum suratına bakmıyo, 3 malzemeli köfteyle bayram ediyo :)

50 gr kuzu kıyma, 1 ufacık soğan ve 1 avuç kadar tam buğday ekmeğinden yapılmış köfteyi, yağlı kağıt serili tavada kapağı kapalı pişirip, küçüm parçalara bölüp veriyorım canım. Hem nasıl çiğniyor 32 dişli gibi sağa sola götürüp damağıyla ezip yiyor

Ben Sami hocaya sormayı unuttum ya.

Bizimkinin dişi de sizinki gibi canım, biri çıktı yarım yamalak, diğerinin gelmesini bekliyoruz.

Köfte 50 gr kuzu kıymaya 1 ufacık soğan ve twm buğday unlu ekmekle yapıyorum cnm. Yağlı kağıt üzerinde kapağı kapalı tavada pişirince de çok sery olmuyor, kolay yiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…