- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.641
Çok sevinirim canım..Ben ılk dişleri çıkınca kendi dişçimize götürdüm her gece yatmadan temiz bir gazlı bezle temizle dedı şimdi de bu sebepten gideceğim adam bıktı bizden oda diyordur çıksada kurtulsak dıye :) :) :)
Verdiği cevabı yazarım sana da canım
Evet çürük olmasın diye öyle dedı 7 yaşına kadar sız fırçalayın önce sonra da kendisi fırçalasın dedı ben parmak fırçayı sorucam inşallah gidince onuda derim sıze :)Çok sevinirim canım..
Peki temiz gazlı bezle temizlenmesi çürüklere karşımı önlem bende ilk diş fırçası diye birşey görmüştüm silikon gibi bir ucu vardı alsam mı diyordum.
Aynen öyle yapma dedikçe üstelıyo pek bi sıpa çıktı bu gurup :) :)5816bursa dişlerini kıracak gibi sürtme bizim hatundada var çok hırslı yapıyor. Yapma dedikçe daha hırslı yapıyordu kendi haline bıraktım
Haklısın canım zaten engel olmak mümkün değil ama öyle bir sürtüyor kı kırılacak dıye korkuyorum bakalım ne diyecek doktorSurtmeyle bişey olmaz canım zaten engelleyemezsn de
Ben silikon muz gibi bir fırça kullanıyorum e bebekten almıştımÇok sevinirim canım..
Peki temiz gazlı bezle temizlenmesi çürüklere karşımı önlem bende ilk diş fırçası diye birşey görmüştüm silikon gibi bir ucu vardı alsam mı diyordum.
Bizimkide emeklemeyecek gibi popoyu havaya dikiyor toparlayamayınca sinirlenip ağlıyorBenim oğlum daha yeni yeni yerde dönerek ilerlemeye başladıemeklemeyecek bu çocuk.
Cnm benmki de öyleydi. Hoplata zıplaya, güldürerek falan açtırıyordum ağzını zorla. Şimdi anladı kandırıldığını ve şu anda ağzını açmada sıkıntı yok fakat bu kez kapatmıyor. Ağzında mama, ağzı açık vaziyette durabildiği kadar duruyor ve yoruulduğunda ağzındalileri diliyle itip kapatıyor. Açmaması dan daha kötüymüş. Bi yemek yememiz saatler sürüyor ki yarısı dışarı çıkıyor. O yüzden hiç zorlama benceKızlar benim oğlum kaşığa ağzını açmıyor ne yapabilirim bu durumda? Zorla güldürüp dçfalan sokuyorum ağzına ya da sıvıysa kaseden içiyor. Nasıl alışacak? Güzel şeyler de yapıyorum ama hiçbirşeye ağzını açmıyor
Gecmis olsun canım geçti gitti öyle düşünKızlar deprem oldu çok korktum çocuklarla yalnızım eşim de yok elim ayağım titredi
Canım geçmiş olsun geçti gitti bursa da şiddetli hıssedılmiş o ara ben hiç duymadımKızlar deprem oldu çok korktum çocuklarla yalnızım eşim de yok elim ayağım titredi
Gecmis olsun canim Allah hepimizi korusunKızlar deprem oldu çok korktum çocuklarla yalnızım eşim de yok elim ayağım titredi
Bostancı e bebek ayırtıyomus. Gorunce sok oldum dizmişler 15-20 koltuk hepsinde isim numara falan var. Gecen indirimde internetten bile bulamadı kimse bizde bu yolu bulduk dedi. Ama bu istanbul için gecerlidir diğer illerde daha rahat bulunur gibionceden ayirtmak diye bir sey mi varmis? E oyleyse indirim gunu geldiginde stok bulamayacagiz
Gecmis olsun canım geçti gitti öyle düşün
Canım geçmiş olsun geçti gitti bursa da şiddetli hıssedılmiş o ara ben hiç duymadım
Sağolun kızlar çok korktum ama geçti çok şükür inşallah başka olmaz , Allah hepimizi korusun inşallahGecmis olsun canim Allah hepimizi korusun
Hematan sürebilirsin bize onu vermişti dr mavi olanıKızlar oğlum çok kötü pişik oldu zeytin yağı , hamazinc merhem işe yaramadı ıslak mendil kullanmıyorum ama afedersiniz poposunda değil de çok afedersiniz yumurtalarının çevresinden but diplerine doğru başka ne yapa bilirim en iyi çözüm ne olabilir