• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese gunaydin
Cok kötü bir gece gecirdik .9 da uyutmustum .Tam ben uyuyacakken uyandi 2 de uyudu 6 da kalkti .Ve aglarken kendini yoldu engel olamadim :(
20190126_093621.jpg

Sagol kuzum insallah .

Sagol canim .Evet bu yasimda boyle bir seyi de deneyimlemis olduk.Hic duymamıştım.

1 silme ymk kasigi bebek irmigini 1 c bar suda karisitirarak pisirip 1 cay kasigi pekmez ekliyorum .Içine elma ,armut,muz,balkabağı ndan birini ekliyorum.

Sagol kuzum .Insallah gecer gozumun önünden ayiramiyorum her yerini yoldu sinirden .

Ptesiye gecer insallah. Degilse goturcem .

Tesekkur ederim canim.

Sen bizim topigin gecmisini mi okuyorsun :)))Cok hossun ya güldürdün beni .Hamile degilim .Dur Allah korusun :)
Yok canım ya biri denk geldi sabah onun geçmiş mesajlarına bakarken 2019 Temmuz annelerine gitmiştim.sonra geri gidince buraya girmişim yanlışlıkla :D senin mesajın çıktı karşıma bi şok yaşadım :D geçmişi okusam niye 2019 temmuz anneleri sanayım:D

Herkese gunaydin
Cok kötü bir gece gecirdik .9 da uyutmustum .Tam ben uyuyacakken uyandi 2 de uyudu 6 da kalkti .Ve aglarken kendini yoldu engel olamadim :KK43:
Eki Görüntüle 2228867
Günaydın canım bizimki de hiç aglamamasina rağmen kulağını yolmuş kan revan olmuş yatak ödüm patladi nereden geldi bu kan diye

Bugün kv deydim tüm gün. Çocuk yürümek istiyor diye 5-6 saat bıkmadan çocuğu evde ellerinden tutarak yürüttü durdu. Çocuk şu an uyuyamıyor sürekli ağlıyor. Bacakları ağrıyor sanırım. Şunlara laf anlatamıyorum ya içten içe sinir oluyorum. Hepsi hastaydı ve yine bana hasta olduklarını söylemediler. Görümcemin çocuklarından biri rota diğeri grip görümcem ve kp de gripmiş. İnşallah bize geçmez diye dua edip duruyorum :KK43:
hastaliktan degil de bunlarin cahilliginden olcem ben :işsiz: keske yemeklere falan katilabilseydi biraz empati, ilim, guzel ahlak :KK12:

Bu sabah kizima kahvalti hazirlarken bir sise peynir alti suyu kavanozun elimden dusmesiyke boca oldu. :(

Diş çıkaran bebislerin kakası civiklasmis miydi?
Normalde zor kaka yapan çocuk cıvık cıvık 3 kere yaptı bugün. Tarihte görülmemiş olay bizim için mikrop mu kaptı acaba

Diş çıkarken ateş ishal burun akıntısı iştahsızlık yapar diye okumuştum canım ve yemek istemezse zorlanmaması lazımmış .

Kızlar ön dişler tamamlanmadan köpek dişi çıkar mı alt ön bir dişi çıktı ayın 4ünde şimdi deli gibi ağlıyor köpek dişinin oraya parmağını sokuyor şişmiş de çıkacak mı acaba bunlar sırayla gelmeyecek miydi mafolduk ikimiz de

Eklentiler

• A4014BF9-9923-47E1-8188-6CC38852F9B7.jpeg
    A4014BF9-9923-47E1-8188-6CC38852F9B7.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 71
  • 5199C968-2376-462B-AC86-EE1F2C48B1E4.jpeg
    5199C968-2376-462B-AC86-EE1F2C48B1E4.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ek gıda konusu yine.

Pekmez ne zaman verilebiliyor Bu arada yüksek ısıda piştiği için pekmez kanserojen, o yüzden özüt verin deniyor, keçiboynuzu özü VS.

Yulaf ununu nasıl elde ettiniz Hazır mı aldınız? Ben migrostan organik yulaf almıştım.. Mutfak robotunda çektim ama un gibi incelmiyor..
Bu arada birisini etiketleyecektim unuttum, eti lifalif ile migros organik yulaf ezmesinin tadı ve şekli biraz farklı. Eti lifalif daha çok ezilmiş, dümdüz diğer biraz tanemsi.. Migrosunki daha aromatik ayrıca.
İşin kötüsü yulaf unu yulaftan yapılırmış Yulaf ezmesi yulafın kabuğu çıkmış haliymiş Bu yüzden yulaf ezmesi +yulaf kepeğini karıştırmak lazımmış. Bunu da yeni öğrendim. Ayrıca gurmebebekte foruma yazan bir anne internetten aldığı organik yulaf unu un bayat çıktığını acı olduğunu yazmış.
Ben de gurme bebekten öğrenip kepekli pirinç ve tam yulaf unu aldım yulaf ezmesi rafine pirinçle aynıymış

Kızlar ön dişler tamamlanmadan köpek dişi çıkar mı alt ön bir dişi çıktı ayın 4ünde şimdi deli gibi ağlıyor köpek dişinin oraya parmağını sokuyor şişmiş de çıkacak mı acaba bunlar sırayla gelmeyecek miydi mafolduk ikimiz de

Görümcemin kızı ilk üst köpek dişini çıkardı canım bazılarında sıra şaşabiliyor :KK66:

Günaydın canım bizimki de hiç aglamamasina rağmen kulağını yolmuş kan revan olmuş yatak ödüm patladi nereden geldi bu kan diye
Disi mi cikcak ki ishal demissin ya bir de .
Ufff kotu yolmus, bu bebeklerin kendini yolma olayi nedir ya
Sinirlerini oyle cikariyorlar sanirim.
Aaa çok kötü yapmış karnımı ağrıyordu neden yaptı ?
Cok huzursuzdu. Uyuyamadi uyuyamadikca agladi .
Ayy yavrum ya kötü yolmuş gerçekten :KK43:
Evet ya böyle yapacagina beni cizse hic üzülmezdim

:KK31:Kızım 6 ay aşılarından sonra hep ateşliydi pazartesiden bugüne dün birde geniz akıntısı kronik öksürük eklendi uyuyamıyor da yavrum öksürükten , ıhlamur , elma kabuğu tarcın falan verdim iyi geliyor ama başka çözümü olan ? Bilen varsa ? Lütfen :cry:bir akıl verin el kadar bebe köh köh öksürüyor :hasta:

:KK31:Kızım 6 ay aşılarından sonra hep ateşliydi pazartesiden bugüne dün birde geniz akıntısı kronik öksürük eklendi uyuyamıyor da yavrum öksürükten , ıhlamur , elma kabuğu tarcın falan verdim iyi geliyor ama başka çözümü olan ? Bilen varsa ? Lütfen :cry:bir akıl verin el kadar bebe köh köh öksürüyor :hasta:
Ya gecmis olsun kiyamam .Oksuruk icin bilgim yok ama gece uyurken bir sogana karanfiller batirip bas ucuna koyarsan nefes almasina yardimci olursun, burnu açılır.

Ya gecmis olsun kiyamam .Oksuruk icin bilgim yok ama gece uyurken bir sogana karanfiller batirip bas ucuna koyarsan nefes almasina yardimci olursun, burnu açılır.

Sağol canım onu yaptım , mentollü bir damla da aldım yastığına damlattım , internnetten arastırıyorum sürekli ama 1 haftayı bulacak galiba geçmesi .

Back