- 18 Mart 2010
- 242
- 302
- 303
- Konu Sahibi ayprensesii
- #80.021
Ya offf çok canı yanıyorGörümcemin kızı ilk üst köpek dişini çıkardı canım bazılarında sıra şaşabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya offf çok canı yanıyorGörümcemin kızı ilk üst köpek dişini çıkardı canım bazılarında sıra şaşabiliyor
Insanin ici eriyor ya .Meleklerimiz hic hasta olmasa keske ama boyle boyle gelisecek bağışıklık sistemleri.Sağol canım onu yaptım , mentollü bir damla da aldım yastığına damlattım , internnetten arastırıyorum sürekli ama 1 haftayı bulacak galiba geçmesi .
Ben çözüm bulamamıştım. Mecbur doktora gitmiştik. Orda da hava vermişlerdi. Çok geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşir.Kızım 6 ay aşılarından sonra hep ateşliydi pazartesiden bugüne dün birde geniz akıntısı kronik öksürük eklendi uyuyamıyor da yavrum öksürükten , ıhlamur , elma kabuğu tarcın falan verdim iyi geliyor ama başka çözümü olan ? Bilen varsa ? Lütfen bir akıl verin el kadar bebe köh köh öksürüyor
Bizimkinin de öyle olacak sanırım. Köpek dişlerinin olduğu yerler 2 3 aydır şiş, oraları kaşıyor bir de hep ama çıkmadı bir türlü.Görümcemin kızı ilk üst köpek dişini çıkardı canım bazılarında sıra şaşabiliyor
Ay kiyamaam ya ne kotu olmus cocuklar hasta olmasin ya benimkide cok durgun keyifsiz kulkta enfeksiyon var diye antibiyotik veriyorum ondanmi anlamadimHerkese gunaydin
Cok kötü bir gece gecirdik .9 da uyutmustum .Tam ben uyuyacakken uyandi 2 de uyudu 6 da kalkti .Ve aglarken kendini yoldu engel olamadim
Eki Görüntüle 2228867
Prospan şurup öksürüğü kesiyor sabah akşam yarım ölçek kullandım kızımaKızım 6 ay aşılarından sonra hep ateşliydi pazartesiden bugüne dün birde geniz akıntısı kronik öksürük eklendi uyuyamıyor da yavrum öksürükten , ıhlamur , elma kabuğu tarcın falan verdim iyi geliyor ama başka çözümü olan ? Bilen varsa ? Lütfen bir akıl verin el kadar bebe köh köh öksürüyor
Çok özür dilerim ama yuh diyorum k.v ne ayrıca şu hasta olan insanlar neden bebeği dusunmezler cildiricam yahu valla gidip marsa falan yerleşmek lazım bunlar yüzünden he!!!Bugün kv deydim tüm gün. Çocuk yürümek istiyor diye 5-6 saat bıkmadan çocuğu evde ellerinden tutarak yürüttü durdu. Çocuk şu an uyuyamıyor sürekli ağlıyor. Bacakları ağrıyor sanırım. Şunlara laf anlatamıyorum ya içten içe sinir oluyorum. Hepsi hastaydı ve yine bana hasta olduklarını söylemediler. Görümcemin çocuklarından biri rota diğeri grip görümcem ve kp de gripmiş. İnşallah bize geçmez diye dua edip duruyorum
Geçmiş olsun canım yapılacak her şeyi yapmissinKızım 6 ay aşılarından sonra hep ateşliydi pazartesiden bugüne dün birde geniz akıntısı kronik öksürük eklendi uyuyamıyor da yavrum öksürükten , ıhlamur , elma kabuğu tarcın falan verdim iyi geliyor ama başka çözümü olan ? Bilen varsa ? Lütfen bir akıl verin el kadar bebe köh köh öksürüyor
Ben çözüm bulamamıştım. Mecbur doktora gitmiştik. Orda da hava vermişlerdi. Çok geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşir.
Prospan şurup öksürüğü kesiyor sabah akşam
yarım ölçek kullandım kızıma
Geçmiş olsun canım yapılacak her şeyi yapmissin
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin minik prensese inşallah , ben gece yatmadan bebe viksi sürüyordum göğsüne gece boyunca öksürüğü baya azalıyordu canımKızım 6 ay aşılarından sonra hep ateşliydi pazartesiden bugüne dün birde geniz akıntısı kronik öksürük eklendi uyuyamıyor da yavrum öksürükten , ıhlamur , elma kabuğu tarcın falan verdim iyi geliyor ama başka çözümü olan ? Bilen varsa ? Lütfen bir akıl verin el kadar bebe köh köh öksürüyor
Çok geçmiş olsun cnm serum fizyolojik de iyi gelir, kısa zamands iyileşsin minikKızım 6 ay aşılarından sonra hep ateşliydi pazartesiden bugüne dün birde geniz akıntısı kronik öksürük eklendi uyuyamıyor da yavrum öksürükten , ıhlamur , elma kabuğu tarcın falan verdim iyi geliyor ama başka çözümü olan ? Bilen varsa ? Lütfen bir akıl verin el kadar bebe köh köh öksürüyor
Gerçekten çok zor, onlar hasta olunca her şey sarpa sarıyor. Bir de canının yandığını görmek mahvediyor seni.Sağol canım evde hava nemlendirici var onu açıyorum arada kendim buhara tutuyorum , dün eczaneden şurup aldık ecz eşi cocuk dr muş o vermiş ilaçları şansımıza , zormuş ya bu bebişlerim hasta olması
Sağol canım aklımda olsun .
Sağol canım , düzenli olarak içiriyorum ıhlamur ve elma suyunu, internette sıcak tereyağı ve pekmezi karıstırın soguyunca verin diyor onu da yaptım ,belki birine faydası olur onuda yazayım buraya :) Rabbim hasta olan tüm bebeklerimize şifa versin.
Aynen hasta olmasınlar, biz daha kötü oluyoruz onlar öyle olunca, kızım ilk hastalandığında çok üzülmüştüm, size de geçmiş olsun cnmInsanin ici eriyor ya .Meleklerimiz hic hasta olmasa keske ama boyle boyle gelisecek bağışıklık sistemleri.
Bu inci kız annesini mahvetti yaa :) hametan tarzı krem işe yarar mı cilt tahrişi için en azındanVücuduma dokunamıyorum ısırılmaktan morardım artık, özellikle sağ göğsümün acısı cigerime batıyor
Gece süreceğim canım umarım unutup emzirmemBu inci kız annesini mahvetti yaa :) hametan tarzı krem işe yarar mı cilt tahrişi için en azından
Lansinohun yok muGece süreceğim canım umarım unutup emzirmem
2-3 aydır mıBizimkinin de öyle olacak sanırım. Köpek dişlerinin olduğu yerler 2 3 aydır şiş, oraları kaşıyor bir de hep ama çıkmadı bir türlü.
Var ama işe yaramıyor. Silverette gümüş kapak almıştım doğumda emzirme yaram olmamıştı nasıl bir gerzeksem tekini kaybettim dönüşümlü diğer teki kullanıyorum. Gerçi bu kızla yakında kendimide kaybederimLansinohun yok mu
Benim oğlan bir kaç ısırma teşebbüsünde hayır diye kızdım hemen çekti bi daha yapmadı şimdilik :)
Çıkmaya yakın o sislikler beyaza dönmeye başlıyor. Daha zamanı var gibi2-3 aydır mı
Benim fotoğraftaki gibi mi şişlik ben bugün yarın çıkar da rahatlarız diye umuyordum da