• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin canim. Evet bendim uyumasi beklentisi ile Hipp elmali sütlü denemistim ,actir diye .Sonuc acliktan degil uyumamasi ise yaramadi :)) kendim yapiyorum simdi gece mamasini
Benimki hiç yemiyor ya kaşıkla :D napıcam ben bilmiyorum. Bu akşam da 2 kaşık yedi kaşık dediğim de silikon bebek kaşıkları. Toplasam bir tatlı kaşığı etmez. Ben de seninkinden aldım. İki gündür çöpe gidiyor. Sen nasıl yapıyorsun tarifini yazabilir misin?

Çok dağılıyor dokunmaya gelmiyor tadında kavrulmuş irmik gibi oldu :kusmuk:
Ay çok iyi olur canım ya
canım tarifi almışsın..olmadı tarif çok zaten benim mesajlarda da var, bulur veririm.

Teşekkür ederim canım grupta bakıyorum resimlere hepimizin o kadar tatlı bebişleri var ki kızları ayrı seviyorum erkekleri ayrı :) geçen doktora sıra beklerken yanımıza bir bebekle annesi oturdu benimki koca elleriyle çocuğun kafasındaki şapkayı avuçladı bir aldı ne diyeceğimi şaşırdım. Çok komikler ya

Evet ya dışarıda da sevdiriyorlar kendilerini :))
Kizlar :KK43:
Oglumun gozbebeginin tam kenarinda kirmizi nokta var kucuk toplu igne ucu kadar .Muhtemelen bir darbe almis .Cok kotuyum :KK43:
geçmş olsun canım..darbe ise geçiyor 2-3 güne benimki komple çizmişti gözbebeğinin sağ yanını.

Sagol canim .Onu da sordum olabilir mi diye yok dedi .Tıbbi bi ismi varmis unuttum .Ikinma ,zorlu öksürme sonucu olan bir seymis .Şok oldum .

Insallah canim .Aynen yaa nasil zorlanmisti bugun kuzum :KK43: Normalde sabah yapar. Aksam ustu karnina 15 20 dk masaj yaptim ancak oyle yapabildi .

Insallah canim .
Gozunde bizim kizinda 2 ay once olmystu ayni sey gozleriyle cok oynuyordu ondan zannettik biz 1 hafta icinde duzelmisti.

Bugün kv deydim tüm gün. Çocuk yürümek istiyor diye 5-6 saat bıkmadan çocuğu evde ellerinden tutarak yürüttü durdu. Çocuk şu an uyuyamıyor sürekli ağlıyor. Bacakları ağrıyor sanırım. Şunlara laf anlatamıyorum ya içten içe sinir oluyorum. Hepsi hastaydı ve yine bana hasta olduklarını söylemediler. Görümcemin çocuklarından biri rota diğeri grip görümcem ve kp de gripmiş. İnşallah bize geçmez diye dua edip duruyorum :(

Bugün kv deydim tüm gün. Çocuk yürümek istiyor diye 5-6 saat bıkmadan çocuğu evde ellerinden tutarak yürüttü durdu. Çocuk şu an uyuyamıyor sürekli ağlıyor. Bacakları ağrıyor sanırım. Şunlara laf anlatamıyorum ya içten içe sinir oluyorum. Hepsi hastaydı ve yine bana hasta olduklarını söylemediler. Görümcemin çocuklarından biri rota diğeri grip görümcem ve kp de gripmiş. İnşallah bize geçmez diye dua edip duruyorum :KK43:

İnşallah canım , anlamıyorum hasta halleriyle neden çocuk severler .. El kadar bebeye acımıyorlar . Erkenden yürümek mi istiyor ufaklık ? Maşallah

Bugün kv deydim tüm gün. Çocuk yürümek istiyor diye 5-6 saat bıkmadan çocuğu evde ellerinden tutarak yürüttü durdu. Çocuk şu an uyuyamıyor sürekli ağlıyor. Bacakları ağrıyor sanırım. Şunlara laf anlatamıyorum ya içten içe sinir oluyorum. Hepsi hastaydı ve yine bana hasta olduklarını söylemediler. Görümcemin çocuklarından biri rota diğeri grip görümcem ve kp de gripmiş. İnşallah bize geçmez diye dua edip duruyorum :KK43:
Allah yardımcın olsun, laftan anlamaz insanlarla iş çok zor.

Diş çıkaran bebislerin kakası civiklasmis miydi?
Normalde zor kaka yapan çocuk cıvık cıvık 3 kere yaptı bugün. Tarihte görülmemiş olay bizim için mikrop mu kaptı acaba

Annelerin emeği ödenmez ama sizinkiler X2 be kuzum .Allah kolaylık versin.

İlahi canım ya :)) bende özene bezene aldığım tulumları giydiremeyince bacak boyundan kesmiş cıtcıtlı tek üst yapmıştım :KK49:

Evet bende onu duydum çok etkiliymiş

Ikanmadan yada aplarken sıkmaktan olmustur diyecektim canım ama zaten öğrenmişsiniz , geçmiş olsun.
O da mantıklı. Ben de ayaklarını kesip ayaksız tulum yapmayı düşündüm de kıyamadım :)

Allah korusun bacakları çarpılabilir hazır değilse canım. Bana yardıma gelen bayanın çocuğu 7 aylık yürümüş. Bacakları eğrildiği için 3 yıl doktor gezdik doktorlar kızdı diyor. İzin verme yani

@sonsuzzz canım senin uyku eğitimini baya araştırdım mantıklı geldi fakat benim oğlum ilk uykuya göğsümde uyuyarak geçiyor uyumaya başladığı an ayırıyorum fakat doymadığı için sanırım ağlayıp tekrar istiyor sorum şu ben ilk uykuda değil de ikinci uyanışında bu yöntemi yapsam başarılı olur muyum zşra 1 aydır her yarım saatte uyanıyor hasta değil 7 aylığız ama dişimiz çıkmadı ondan mı bilmiyorum
Canım prko her uyanısında nasıl davranıyorsun meme mı werıorsun her defasında

Diş çıkaran bebislerin kakası civiklasmis miydi?
Normalde zor kaka yapan çocuk cıvık cıvık 3 kere yaptı bugün. Tarihte görülmemiş olay bizim için mikrop mu kaptı acaba
Evet canım diş çıkarma ishalde yapıyor ilk başlangıçta bize yapmıştı sonra devam etmedi ama. Insallah seninki rahat çıkarır bizim 2 haftadır uyku diye birşey kalmadı.

Tesadüfen pencereden 3 kişiyi hırsızlık yaparken görmem hemen polisi aramam ,o arada hirsizlarin gizlice fotosunu videosunu cekmem .Hirsizlarin polis gelmeden kaçması. Elimdeki fotolari almak için polisin beni arayip aşağı çağırması ve benim bebeğim var inemem siz yukarı gelin demem kac puan peki :KK48:
Ahahahha süpesin :9:
Kız 2019 temmuz anneleri diye okumuşum başlığı hamile sandım seni :D

.
Sağol cnm o kadar çaresizim ki artık. Bol kalori alsın diye onu düşündüm. Sadece mama verdim içmiyor. Çorbalarını sade mama koyduğumda içmiyor, 1ölöek mama 30cc sütle açtığımda pek anlamıyor, o zaman içirebiliyorum biraz. Zaten tarhana dan başka içtiği bişey de yok. Meyvalar desen armut elma mandalina portakal sevmedi. Sadece muz ve avakado yedirebiliyprym. Yemeyen çocuk çok zormuş. Uykusunda süt içiriyordum ama artık uykuları da hem azaldı hem süresi kısaldı. Nolur akıl verin ben bu çocuğu nasıl alıştırcam yemek yemeğe
Araları açsan da mı emmiyor iyice acıksa
Canım yumurta sarısını muzla ezip ver ya da avokadoyla sütünden de ekle
Muhallebi çok önerilmiyor olsa da tam pirinç unu ve irmikle suyla koyu muhallebi yapıp sütünle açıp sevdiği şeyleri ekle (kilo alımı yavaş dediğin için diyorum çok da verme boş kilo almasın)
Tatlı patates, havuç, balkabağı bir ceviz büyüklüğünde kuzu kıyma buharda ya da haşlayarak blenderdan çekip verebilirsin benimki çok seviyor( farklı sebzelerle de ama tatlı bileyler katınca sever diye onlardan ekle)
Portakal verme zaten armut ayva elma pişirip ezip vermeye çalış
Bir de çorba yaptığında sulu değil de püre gibi ver içine kepekli pirinç koy (normal pirinç besin değeri yok)

Evet canım diş çıkarma ishalde yapıyor ilk başlangıçta bize yapmıştı sonra devam etmedi ama. Insallah seninki rahat çıkarır bizim 2 haftadır uyku diye birşey kalmadı.
Dişleri çıktı aslında etten sıyrılmış ikisi de. Ayrıca bir uykusuzluk yapmadı şimdiye kadar

Afilim92 Afilim92 cok gecmis olsun canim. Hemen gecer insallah.
Sagol kuzum insallah .
Annelerin emeği ödenmez ama sizinkiler X2 be kuzum .Allah kolaylık versin.

İlahi canım ya :)) bende özene bezene aldığım tulumları giydiremeyince bacak boyundan kesmiş cıtcıtlı tek üst yapmıştım :KK49:

Evet bende onu duydum çok etkiliymiş

Ikanmadan yada aplarken sıkmaktan olmustur diyecektim canım ama zaten öğrenmişsiniz , geçmiş olsun.
Sagol canim .Evet bu yasimda boyle bir seyi de deneyimlemis olduk.Hic duymamıştım.
Benimki hiç yemiyor ya kaşıkla :KK70: napıcam ben bilmiyorum. Bu akşam da 2 kaşık yedi kaşık dediğim de silikon bebek kaşıkları. Toplasam bir tatlı kaşığı etmez. Ben de seninkinden aldım. İki gündür çöpe gidiyor. Sen nasıl yapıyorsun tarifini yazabilir misin?
1 silme ymk kasigi bebek irmigini 1 c bar suda karisitirarak pisirip 1 cay kasigi pekmez ekliyorum .Içine elma ,armut,muz,balkabağı ndan birini ekliyorum.
canım tarifi almışsın..olmadı tarif çok zaten benim mesajlarda da var, bulur veririm.

Evet ya dışarıda da sevdiriyorlar kendilerini :))
geçmş olsun canım..darbe ise geçiyor 2-3 güne benimki komple çizmişti gözbebeğinin sağ yanını.
Sagol kuzum .Insallah gecer gozumun önünden ayiramiyorum her yerini yoldu sinirden .
Gozunde bizim kizinda 2 ay once olmystu ayni sey gozleriyle cok oynuyordu ondan zannettik biz 1 hafta icinde duzelmisti.
Ptesiye gecer insallah. Degilse goturcem .
Afilim92 Afilim92 geçmiş olsun canım umarım geçer sorunsuz şekilde
Tesekkur ederim canim.
Ahahahha süpesin :KK9:
Kız 2019 temmuz anneleri diye okumuşum başlığı hamile sandım seni :KK70:
Sen bizim topigin gecmisini mi okuyorsun :)))Cok hossun ya güldürdün beni .Hamile degilim .Dur Allah korusun :)

Back