• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır diyince oyun sanıp kahkaha atıyor benimki, tepkisiz kalınca daha fazlasını deniyor. Her yol eza cefa yani
Canım yapmaya kıyar mısın bilmem ama eskiden kadınlar bebek memeyi isirdiginda hafif burnunu sıkar gibi yaparlarmış bebek anında bırakırmış ne zaman isirsa burnunu sıkacaklar diye yapmamayı öğrenirmiş burada sıkmak canını yakmak değil sadece burnundan nefes alamayan her insan anında ağzını açar ya bebek daha fazla hasar vermesin diye ağzından memeyi kurtarma amaçlı burnunu tutmak ben yıllar önce kızımda da yapmıştım ilk başlarda dayanmaya çalışıyordum ama sonra üst dişler de çıkınca alt ve üst dişleriyle isirdiginda daha can yakıcı oldu mecburen bir iki defa yaptım kısa sürede yapmayı bıraktı çok şükür , ama kesinlikle yapamam diyorsan silikon göğüs ucu koruyucuları var onlarla emzir hasarı daha aza indirirsin en azından

Canım yapmaya kıyar mısın bilmem ama eskiden kadınlar bebek memeyi isirdiginda hafif burnunu sıkar gibi yaparlarmış bebek anında bırakırmış ne zaman isirsa burnunu sıkacaklar diye yapmamayı öğrenirmiş burada sıkmak canını yakmak değil sadece burnundan nefes alamayan her insan anında ağzını açar ya bebek daha fazla hasar vermesin diye ağzından memeyi kurtarma amaçlı burnunu tutmak ben yıllar önce kızımda da yapmıştım ilk başlarda dayanmaya çalışıyordum ama sonra üst dişler de çıkınca alt ve üst dişleriyle isirdiginda daha can yakıcı oldu mecburen bir iki defa yaptım kısa sürede yapmayı bıraktı çok şükür , ama kesinlikle yapamam diyorsan silikon göğüs ucu koruyucuları var onlarla emzir hasarı daha aza indirirsin en azından
O benim nasıl aklıma gelmedi ya var benim silikon koruyucu yarın getirteyim eşime en azından gece çıldırınca takarım, burnunu sıkmayı denedim oda ise yaramıyor. Benim kızın 6.dişi çıkıyor gerçekten can yakıcı

O benim nasıl aklıma gelmedi ya var benim silikon koruyucu yarın getirteyim eşime en azından gece çıldırınca takarım, burnunu sıkmayı denedim oda ise yaramıyor. Benim kızın 6.dişi çıkıyor gerçekten can yakıcı
İnşallah daha rahat edersin canım zaten çoğu gitmiş azı kalmış ön dişler çıkınca kaşıntı geçeceği için ısırma bitecektir inşallah

İnşallah canım , anlamıyorum hasta halleriyle neden çocuk severler .. El kadar bebeye acımıyorlar . Erkenden yürümek mi istiyor ufaklık ? Maşallah
Evet sürekli yürümek istiyor, ayakta durmak istiyor bir zamanlar sürekli oturmak isteyen bebeyi şimdi oturtunca ağlıyor. Ben de yürütüyorum göğsünden tutup ama günde toplam en fazla 10 dk eder
Allah yardımcın olsun, laftan anlamaz insanlarla iş çok zor.
Allah razı olsun
Allah korusun bacakları çarpılabilir hazır değilse canım. Bana yardıma gelen bayanın çocuğu 7 aylık yürümüş. Bacakları eğrildiği için 3 yıl doktor gezdik doktorlar kızdı diyor. İzin verme yani
Ya annem de bacakları eğrilir diyor, ama benimki sürekli kalkmak istiyor oturmuyor kendini gerip doğrulmaya çalışıyor. Ben de gün içinde 5-10 dk yürütüyorum hevesi kurulmasın diye ama dünkü aşırı fazla oldu ve bebeğimin sol ayağında uzun bir damar belirmiş yemyeşil :( eskiden yoktu görünce çok endişelendim. Ama hala ayakta durmak istiyor acısa istemez herhalde

hastaliktan degil de bunlarin cahilliginden olcem ben :işsiz: keske yemeklere falan katilabilseydi biraz empati, ilim, guzel ahlak :KK12:
Ah keşke ya
Çok özür dilerim ama yuh diyorum k.v ne ayrıca şu hasta olan insanlar neden bebeği dusunmezler cildiricam yahu valla gidip marsa falan yerleşmek lazım bunlar yüzünden he!!!
:bicak:

Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin minik prensese inşallah , ben gece yatmadan bebe viksi sürüyordum göğsüne gece boyunca öksürüğü baya azalıyordu canım

Sağol kuzum bugün alacaktık ama unutmuş eşim tereyağı pekmezde baya öksürüğü kesiyor

Çok geçmiş olsun cnm serum fizyolojik de iyi gelir, kısa zamands iyileşsin minik

Teşekkürler kuzum sıkıyorum sürekli.

Gerçekten çok zor, onlar hasta olunca her şey sarpa sarıyor. Bir de canının yandığını görmek mahvediyor seni.

Evet canım ya oyun bile oynayamıyorlar kıyamam :( iştah da düşüyor ..

Bugün kv deydim tüm gün. Çocuk yürümek istiyor diye 5-6 saat bıkmadan çocuğu evde ellerinden tutarak yürüttü durdu. Çocuk şu an uyuyamıyor sürekli ağlıyor. Bacakları ağrıyor sanırım. Şunlara laf anlatamıyorum ya içten içe sinir oluyorum. Hepsi hastaydı ve yine bana hasta olduklarını söylemediler. Görümcemin çocuklarından biri rota diğeri grip görümcem ve kp de gripmiş. İnşallah bize geçmez diye dua edip duruyorum :KK43:
Yaa gerçekten üzüldüm, küçücük bebeği düşünmüyorlar ya bu kadar nefret ettiriyorlar kendilerinden. Bizimki de yürüme arkadaşı verdi kullandın mı diyor eksik kalsın ev zaten ufak..ayrıca bütün gün evdeyim zaten koltuk altından tuttummu adımlıyor. Ama illa hesap sorar gibi soracak niye labne niye lor değil niye domatesli tarhana değil niye bu tarhana bu kadar kırmızı!! Bıktım valla bende artık.
Bu sabah kizima kahvalti hazirlarken bir sise peynir alti suyu kavanozun elimden dusmesiyke boca oldu. :KK43:
geçmiş olsun, aceleyle mi davrandın? Ben de parmağımı yaktım sıcak su ile kahvaltıya acele edicem diye.:(
Niye acele ediyorsam :(
Çok özür dilerim ama yuh diyorum k.v ne ayrıca şu hasta olan insanlar neden bebeği dusunmezler cildiricam yahu valla gidip marsa falan yerleşmek lazım bunlar yüzünden he!!!
Ben de aynı düşünüyorum arkadaşım ama marsa da gelir onlar.
Eve misafir gelince oğlum yakami bırakmıyor gece uykusunda. Misafirlere oynarken iyi ama içten içe onu birakicam falan mı saniyor acaba.
bizim de diğer oğlan geldi, sömestr diye babada yani bizde kalıcak, oğlum bugün çok huzursuz evde biri var ama onunla hiç ilgilenmiyor yüzüne bakmıyor fazla gülmüyor..çok üzülüyorum oğlum adına :( o da hep ağladı bu gece uyuyana kadar defalarca ağladı ıınne diyor anne yerine canım yavrum. Seninki de evdeki değişikliktendir canım, ne kadar olmasa ilgi kayıyor diğer insanlara onu hissediyorlar, anlıyorlar.

Yaa gerçekten üzüldüm, küçücük bebeği düşünmüyorlar ya bu kadar nefret ettiriyorlar kendilerinden. Bizimki de yürüme arkadaşı verdi kullandın mı diyor eksik kalsın ev zaten ufak..ayrıca bütün gün evdeyim zaten koltuk altından tuttummu adımlıyor. Ama illa hesap sorar gibi soracak niye labne niye lor değil niye domatesli tarhana değil niye bu tarhana bu kadar kırmızı!! Bıktım valla bende artık.
geçmiş olsun, aceleyle mi davrandın? Ben de parmağımı yaktım sıcak su ile kahvaltıya acele edicem diye.:KK43:
Niye acele ediyorsam :KK43:

Ben de aynı düşünüyorum arkadaşım ama marsa da gelir onlar.
bizim de diğer oğlan geldi, sömestr diye babada yani bizde kalıcak, oğlum bugün çok huzursuz evde biri var ama onunla hiç ilgilenmiyor yüzüne bakmıyor fazla gülmüyor..çok üzülüyorum oğlum adına :KK43: o da hep ağladı bu gece uyuyana kadar defalarca ağladı ıınne diyor anne yerine canım yavrum. Seninki de evdeki değişikliktendir canım, ne kadar olmasa ilgi kayıyor diğer insanlara onu hissediyorlar, anlıyorlar.
abisi ilgilenmiyor mu hiç? kaç yaşındaydı

Gunaydin canim. Evet bendim uyumasi beklentisi ile Hipp elmali sütlü denemistim ,actir diye .Sonuc acliktan degil uyumamasi ise yaramadi :)) kendim yapiyorum simdi gece mamasini

Canım ne yapıyorsun gece maması olarak? Bi kere Elmalı muhallebi yaptım ben uyumadan önce kustu. Ağır mı gelir gece maması vermek diye korktum?

Kızlar hani bebişlerin mamasına irmik katıyoruz ya. Ben bebek irmiği almayı yine unuttum. Normal irmikle yapsam olur mu acaba. Bu şekilde denediniz mi hiç
Ben denedim canım bir defa brokoli çorbasına kattim ve bir defa da elmalı muhallebi gibi yaptım severek yedi ikisini de

Sağol kuzum bugün alacaktık ama unutmuş eşim tereyağı pekmezde baya öksürüğü kesiyor

Teşekkürler kuzum sıkıyorum sürekli.

Evet canım ya oyun bile oynayamıyorlar kıyamam :KK43: iştah da düşüyor ..
Benimki ek gıda almayı reddetmişti, emmeyi de çok çok az yapmıştı. Gerçekten hasta olunca hiçbir şey yemek istemiyorlar yavrular :( sürekli uyumak istemişti bir de, uyumak için sürekli ağlıyordu.

Maşallah paşaya inşallah bir an önce iyileşir , acı en fazla 24 saat sürer , doktorunuz söylemiştir mutlaka biz uyumadan gece fitil koymuştuk doktor önerisiyle korktuğum gibi geçmemisti çok şükür ertesi gün hiç umrunda olmadı 4-5 gün karton bardak koydum kantaron yağı kullandım çok şükür 5-6 güne iyileşti tamamen
Kaç aylıkken yaptırmıştınız canım bir de eski usul mü oldu sizin oğlunuz. Bugün şişlik oldu pipisinde bir de antibiyotikli kremini sürerken çok irkiliyor ağlıyor kıyamıyorum. Düne göre ağrısı azaldı

Back