2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hamilesin inşallah saglıklıca büyür
 
İnşallah cnm güzel haberler ver..benm 10 gün sonraya verdi ultrasonu kaldı 9 ama hiçbirşey bilmiyorum.. kaç haftalık hiç bir fikrim yok

Son adet tarihine göre hesapla canım. Tahmini okadar oluyor. Tabi bebişin gelişimi farklı olabilir geç döllenme olduysa eğer. Telefondaki programa göre 6+0 oldum bugün:))
 
Son adet tarihine göre hesapla canım. Tahmini okadar oluyor. Tabi bebişin gelişimi farklı olabilir geç döllenme olduysa eğer. Telefondaki programa göre 6+0 oldum bugün:))

Takvime göre bnde 4+ 2 ama sanki kan değerim daha 3 ile 4hafta arası dr bişey demdi ona taktım
 
Hoşgeldin.gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebeğinmi...ne güzel herşey birnda gelmiş öğrenmişsin...tek kan mı verdin
Bir düşüğüm var malesef ama kendiliğinden ilk gebeliğim şoktayım. İnşallah sorunsuz ilerleriz hepimiz. Ben olmasına ihtimal vermediğim için kist olmuştur diye tahlil yapmadm eşimin ısraryla yaptm ve çift çizgi net çıkınca kan verdm. Adetimi 4-5 gün geçmşti. Bugün kan tahlilini tekrarlayacağım inşallah katlamştr çok korkuyorum
 
Tebrik ederim, maşallah. Kaç haftalık bebiş, ne kdr erken görülmüş hemde karından :) cumartesi ne kontrolü için çağırdı dr?
Teşekkür ederim.. kaç haftalık olduğunu bilmiyrm adetimin üzerinden 4-5 gün geçince kan verdm 1880 çıktı ertesi gün doktra gittim. Vajinal bakmak istemedi karından görünmeyeblir ama gel bi bakalım dedi kurcalarken minicik bişey gördük yinede emin olalım diye cumrtesi tekrar gel bakalım dedi..
 

Siz keseyi gördünüz o zaman, henüz bebek görünmez sanırım çok erken. Aramıza hoşgeldiniz :) sırayla hepsini yaşayacağız inşallah. Önce kese, sora yolk sac ve embriyo, sonra kalp atışı :))
 
Takvime göre bnde 4+ 2 ama sanki kan değerim daha 3 ile 4hafta arası dr bişey demdi ona taktım

Boşver sen doktoru bazıları çok gıcık davranıyor bizim o andaki duygularımızı heyecanımızı anlamıyor. Sen olumlu şeyler düşün beslenmene dikkat et. İnş sonraki kontrolünde güzel şeyler olacak canım:))
 

Beklemediğin anda geldisye seninledir merk etme bnde öyleyim iyi olcak diorum hayırlısı ile güzel haberler alıcaz
 

Sağ ol cnm inşallah onlarda tedbirli davranıyorlar ne yapsınlar onları da anlıyorum üzülmeyelim diye.. bn diyetisyene gidiyorm cnm o yuzden istesemde dikkatsiz beslenemem haşlar beni :)

Bişey sorucam kızlar 2 kez hcg bakıldı ya 10 gün sonra gel dedi ultrasonla bakıcam dedi o zmn yine kan tahlili istermi
 

Benden hiç istenmedi, ultrasonda görüldüğü için sanırım. Ama senin özel bi durumun varsa bilemem. Her ihtimale karşın randevundan bir gün önce sağlık ocağında kan verip, ertesi gün doktoruna internetten gösterebilirsin sonuçlarını.
 

Sağol cnm randevumu öğlene aldm kan isterse diye sağlık olcağı bizim biraz ters yerde araç lazm eşim işte beklicez artk
 

Yok cnm istemez büyük ihtimal direk ultrason a alır çünkü ozamana kadar Allah in izniyle ultrasondan gorunucek kadar buyur
 
Arkadaşlar ben bu cumartesi inşallah kalp atisini gormeye gidicem. Bir sorun yoksa zaten çoktan kalbi çalışmaya başlamıştır. Korkuyorum biraz ya olmadıysa diye. Bir de sürekli vajinal muayene oluyorum. Çok kasiliyorum o durumda belki muayene değil de benim kasılmam zarar veriyordur bebeğe. Bir türlü karından gözükmüyor. İnşallah bu sefer üstten gözükür hepimize hayırlı olsun. Bebeklerimiz inşallah vatana millete hayırlı evlatlar olurlar.
 
Görünür ya kadma kendini vakinal ultrasonun zarari yok olsa kontrol etmezler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…