- 22 Temmuz 2013
- 32
- 17
- Konu Sahibi ayprensesii
Hosgeldin cnm insAllah sagsalim kucagina al
Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla tamamlariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin cnm insAllah sagsalim kucagina al
Hemen anlaşılmadı sorun ne anlayamadılar hamile olduğu için hep cocukla ilgilendiler anladıklarında 2kez kriz geçirmişti beyinde pıhtı oluştu konışması bozuldu ve sağ el baş ve işaret parmağını tam kullanamıyor ama suan iyi cok şükür çalışıyor
Pazar günü bir iki damla kahverengi lekelenmem olmuştu pazartesi sabahı sadece bir damla oldu sonra hiç olmadı ama peceteye silince görünen akıntı oluyor normalmi acaba ya
Çok geçmiş olsun doğumdan sonra bile pıhtı atabiliyor beyne. Allah korumuş beterinden
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz..Bugun dr az kanama olursa sorun yok korkma normal dedi sancılı ağrılı kanama olursa dra gel dedi teleşlanma cnm
Sağol cnm ewt 4yıldır kontrol altında hap kullanıyor önlem için her ay dra gidiyor
Herkese merhaba bugün hamile olduğumu ögrendim. Bir oğlum var 4 yasinda. ardından 3 tane Bebeğimi kaybettim 6-7 haftalik ken kalpleri durdu. Bakalım bu sefer ne olacak. Tek isteğim oğlumun bir kardeşi olması. 0.6lik oksapar iğne başladım. Benim gibi pıhtılaşma sorunu olan var mı
Bende yok ama iğne kullanıyormHerkese merhaba bugün hamile olduğumu ögrendim. Bir oğlum var 4 yasinda. ardından 3 tane Bebeğimi kaybettim 6-7 haftalik ken kalpleri durdu. Bakalım bu sefer ne olacak. Tek isteğim oğlumun bir kardeşi olması. 0.6lik oksapar iğne başladım. Benim gibi pıhtılaşma sorunu olan var mı
Pismis yumurta beyazi gibi akinti oluyorKızlar akıntısı olan varmı aranızda
Amin insHoşgeldiniz inşallah sağlıkla alırız kucağımuza
Bnm de saat 5 de randevumGünaydın temmuz anneleri) yeni hamişler gelmiş aramıza hoşgelmiş:) inş hepimiz hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Dua edelim birbirimize:)) bugün doktor kontrolüm var umarım ultrasonda görürüz bişeyler. Gidip geleyim haber vericem hemen :))
Ben 3gibi gidicem inş.hemen haber vericem. :)) güzel hayırlı haberlerin başını çekelim devamı da hep öyle olsun hepimiz için inş şuan grupta daha kalp atışını duyan yok sanırım. Hepimiz yakın tarihlerdeyiz. İnş birer birer minik mucizelerimizi anlatıcaz:))
Benim su gibi oluyor arada ama yoğun değil. crinone jel ile alakalı olabilir, sabah akşam jel kullanıyorum.Kızlar akıntısı olan varmı aranızda