- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Merhaba ankarada Hrs ömer altun takibindeyim 2 cocugum da o hastane o hoca ile oldu. Inanilmaz iyi birisidir.Günaydın temmuz güzelleriAnkarada olup özel hastane de takip ve doğum düşünen var mı?
Merhaba ankarada Hrs ömer altun takibindeyim 2 cocugum da o hastane o hoca ile oldu. Inanilmaz iyi birisidir.
ÖZEL HRS KADIN HASTANESİ, Güneş Sokak,cankaya internetten bakabilirsin. Butik hastanedir. Yenidogan yogunbakimi vardir. Ömer altunu da netten arastirabilirsin..Hiç duymadığım bir hastane, neredeydi bu hastane?
İnşallah canımmm Allahım hepsini korusuBeklemediğin anda geldisye seninledir merk etme bnde öyleyim iyi olcak diorum hayırlısı ile güzel haberler alıcaz
ÖZEL HRS KADIN HASTANESİ, Güneş Sokak,cankaya internetten bakabilirsin. Butik hastanedir. Yenidogan yogunbakimi vardir. Ömer altunu da netten arastirabilirsin..
Ömer hicanin sgkli 150 tl.Bişi sormak istiyorum Ömer beyin muayene ücreti ne kadar peki ??
ben de satleri sayıyorum kızlar insallah keseyi göreceimizi düşünüyorum 4+5 şimdi
Kese görünürben de satleri sayıyorum kızlar insallah keseyi göreceimizi düşünüyorum 4+5 şimdi
6 ekim cnmİnşallah cnm hayırlıhaberlerle gel Sat ne zmndı
yaaa ismine bayıldım en sevdiğim cizgi filmdi hala öyle tabiİnşallah cnm büyüsün inşallah korkuyorm bişey olucak die ilk aylar korku ile geçicek sanrm
6 ekim cnm
yaaa ismine bayıldım en sevdiğim cizgi filmdi hala öyle tabichibi chibi yi secmiştim ben de isim olarak heheheh
Kızlar bata 4 gün var bekliyorum heyecanla
Teşekkürler canim sagol.ilkkez bugün kan verdim cuma tekrar gel dediTebrik ederim gözün aydın ne zmn gel dedi birdaha kaç kez kan verdin
Teşekkür ederim canım benimGözunaydin cnm
Teşekkürler canim sagol.ilkkez bugün kan verdim cuma tekrar gel dedi