2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ahahah beni rahatsız ediyor 😂hep vardı zaten göbeğim ama düğün var kuzenimin o zamana biraz gitsin toparlansın bari 🫢
Benimde çok kötü sarkmış durumda bugün yine baktım psikolojim bozuldu göbek iyice yaylanmış 🤦🏻‍♀️😁

Kızlar herkese selammm 🥰🥰 yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum vallahi, biz bir hafta yattık hastanede her gün iki defa antibiyotik şurup ve günde üç defa ilaçlı hava aldı yavrucağızım.. çok zormuş gerçekten, karaciğer enzimleri bile yükselmiş enfeksiyon yüzünden akut bronşit dedi Dr ama çok şükür toparladık. İki defa kan alındı, o ağladı ben ağladım 🥹🥹🥹 bir haftanın sonunda artık dün çıktık hastaneden.. Allah bir daha yaşatmasın hiçbir yavruya 🙏

Bunu bir arkadaşım getirdi çok kullanışlı, ben kendi aldığım anakucağını kullanmadım hiç hatta koydum kutusuna kaldırdım.. bebiş içine gömülüp ayakları yukarı kaldırınca gerçekten anne kucağında gibi hissediyor ve uykuya geçişi daha kolay oluyor 🥰🥰

Gece bile o kadar kesintisiz uyumuyor gündüz nasıl uyusun

Canım ben silikon meme ucu kullanıyordum, memeye alıştı diye bırakmıştım silikonu meğer meme ucu yumuşadığı için 5 dk sonra süt gelmediği için sinirlenip memeyi bırakıyormuş.. tekrar silikona dönünce memede uyumaya bile başladı, biberonu kestim, emziğin köşesinden sonda hortumu sokup mama ya da sütü almasını sağlıyorum çaktırmadan.. biberon kesinlikle vermek istemiyorum, sırf bu yüzden bardakla bile verdim.. sende de aynı durum varsa silikon ucu dene derim

Ben sözleşmeliyim, daha kadroya geçmedim demek ki ondan yattı hemen

Ben aldım 😂😂😂 ama takınca karnımı ağrıtıyor diye çıkardım 😂😂😂 o kadar kilo vermişim halen ağrıtıyor karnımı
Canım benim çok geçmiş olsun bir daha yaşamayın böyle şeyler inşallah iyi olmanıza sevindim 🥰🙏🏻
Evet canım sözleşmeliler alabiliyormuş biz 4c olarak geçiyormuşuz alamıyor muşuz

Canım ipektoşum inşallah inşallah burda mınnoslarımızın anne dedıgı emekledıgı gunlerıde konusucaz az kaldı🥰🥰🥰
İnşallah kuzum sağlıcakla çokta tatlı oluyorlar sağlıcakla büyüsünler mis gibi kokuları yetiyor 😍
Aşı işini naptınız yaptırdınız mı kuzum
Aaa bu ayrımı bilmiyordum canım evet ben 4a yım sözleşmeli öğretmenim
Bende bilmiyordum :)) Neyse ki doğum yardımından bari muaf tutmamışlar 😆
İnşallah korse toparlar sen de tak bence 😂
Ya bende ilk zamanlar yaranın acısından takamadım sonra da aşırı terleme vardı enfeksiyondan su gibi iç dış değiştiriyordum sonra da erindim 😁 Ama takarım inşallah şimdi terlemelerim azaldı aşırıdan normale döndü daha rahat olur 🙏🏻

Ayy evet bize sağlık ocağından gelmeden önce ağrı kesici ateş düşürücü verin ve aşıdan sonra 3 gün yıkayamazsınız, duş aldırmış olun dediler.. dün hastaneden çıkarken dr’a sordum böyle dediler bize ne yapalım dedim, ateş düşürücü olayı şehir efsanesi tıp literatüründe böyle bir şey yok dedi 😕 bizim şu an karaciğer enzimleri yüksek olduğu için enfeksiyon dolayısıyla, ateş düşürücü daha da yükseltebilir dedi, sonra da tek seferden bir şey olmaz dedi 😂😂😂 muhtemelen veririm gitmeden önce, ateşinin çıkmasını istemiyorum
Cok gecmis olsun canim cikmaniza sevindim hastaneden insan kiyamiyor ya

Kızlar bebemin kaşlardan itibaren kafa derisinde yoktu basta alninda vardı deri kalkmadi tibi kepeğe benzer konak da deniyor herhalde öyle bir şeyler vardı. Alnındakiler döküldü ama kafa derisinde kepek gibi duruyor hala biraz. Zeytinyağı sürüp bekletip tarayinca geciyomuş ama uyku halinde ve şuan sürersem yikayamam. Şimdi sürüp tarasam yikamayi 9 gibi yapsam bir şey olur mu ? Yağ sonuçta bitlenmesin djdjdjdjdj

Kizlar bebeginizin kafasi nasil benim bebegimin sivri arkaya dogru
Benim doğumdan itibaren vardı ama 30 günlük olana kadar düzeldi. Zorlu doğumlarda olan bir şeymiş 🫠 öyle bir durum mu yoksa genel sekli falan mı öyle diyorsun. Kaç günlük oldu bebiton

Kızlar herkese selammm 🥰🥰 yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum vallahi, biz bir hafta yattık hastanede her gün iki defa antibiyotik şurup ve günde üç defa ilaçlı hava aldı yavrucağızım.. çok zormuş gerçekten, karaciğer enzimleri bile yükselmiş enfeksiyon yüzünden akut bronşit dedi Dr ama çok şükür toparladık. İki defa kan alındı, o ağladı ben ağladım 🥹🥹🥹 bir haftanın sonunda artık dün çıktık hastaneden.. Allah bir daha yaşatmasın hiçbir yavruya 🙏

Bunu bir arkadaşım getirdi çok kullanışlı, ben kendi aldığım anakucağını kullanmadım hiç hatta koydum kutusuna kaldırdım.. bebiş içine gömülüp ayakları yukarı kaldırınca gerçekten anne kucağında gibi hissediyor ve uykuya geçişi daha kolay oluyor 🥰🥰

Gece bile o kadar kesintisiz uyumuyor gündüz nasıl uyusun

Canım ben silikon meme ucu kullanıyordum, memeye alıştı diye bırakmıştım silikonu meğer meme ucu yumuşadığı için 5 dk sonra süt gelmediği için sinirlenip memeyi bırakıyormuş.. tekrar silikona dönünce memede uyumaya bile başladı, biberonu kestim, emziğin köşesinden sonda hortumu sokup mama ya da sütü almasını sağlıyorum çaktırmadan.. biberon kesinlikle vermek istemiyorum, sırf bu yüzden bardakla bile verdim.. sende de aynı durum varsa silikon ucu dene derim

Ben sözleşmeliyim, daha kadroya geçmedim demek ki ondan yattı hemen

Ben aldım 😂😂😂 ama takınca karnımı ağrıtıyor diye çıkardım 😂😂😂 o kadar kilo vermişim halen ağrıtıyor karnımı
Canım çok cok geçmiş olsun kuzuya 🙏🏻
Valla ben bu kızı anlamadım emiyor da bazen istemiyor ağlıyor .
Memeye asla düşkün değil ,Resmen zorla veriyorum .5 dakika ancak emiyor ,geçen aylarda kilo alımı buna rağmen iyiydi bu ay kusmalarla azaldı maalesef.İlac iyi gelecek glbi bakalım. İnsallah toparlar .
Bu arada 2.ay aşısını da oldu bakalım nasıl etkileyecek 🥹

KıZlar bebeğimi kilo kontrolüne götürdüm. 16 günde 310 gram almış. Kilo alımı iyi değil. Sütüm cok fazla hem emziriyorum hem biberonla veriyorum. Son günlerde çok az içmeye başladı. Kilo aldırmak için neler yapıyorsunuz
Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım hep çok az emen bir bebekti ama kilosu iyiydi ona rağmen .Reflüsü olunca iyice az emmeye başladı kilo alımı yavaşladı maalesef.Uzun emip yağlı kısmı alması lazım.Onun için de her seferinde son emzirdiğin meme ile başla bakalım ,ben öyle yapmıştım.Ya da sağ elinle son sütü alsın az emiyorsa .Bir de emdikten sonra kalan son sütleri sağıp verebilirsin kilo alımı için bir danışman öyle tavsiye etti

KıZlar bebeğimi kilo kontrolüne götürdüm. 16 günde 310 gram almış. Kilo alımı iyi değil. Sütüm cok fazla hem emziriyorum hem biberonla veriyorum. Son günlerde çok az içmeye başladı. Kilo aldırmak için neler yapıyorsunuz
Benimki 18 gunde 400 gram alms gayet iyi dediler ama size niye oyle demisler anlayamadm 😏

Canım çok cok geçmiş olsun kuzuya 🙏🏻
Valla ben bu kızı anlamadım emiyor da bazen istemiyor ağlıyor .
Memeye asla düşkün değil ,Resmen zorla veriyorum .5 dakika ancak emiyor ,geçen aylarda kilo alımı buna rağmen iyiydi bu ay kusmalarla azaldı maalesef.İlac iyi gelecek glbi bakalım. İnsallah toparlar .
Bu arada 2.ay aşısını da oldu bakalım nasıl etkileyecek 🥹
Bugun mu oldu asiyi canim ?

Duzelir diyorlar canim ama bilemedim ya
Canım benim de kızımın kafası uzunca yukarı doğru .Benim bas yapım da öyle ama doktora sordum asla bir problem değil ama değişir dedi .Sürekli yan yatarsa da öyle oluyor .Mutlaka karın üstü vakit geçirmeli ,düz de yatmalı .Ben düz kafa yastığı aldım başını sürekli sola çeviriyor diye .Bu arada benim kızımın da o sivrilik çok azaldı

Back
X