- 11 Temmuz 2024
- 1.749
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.902
- 48
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #36.481
Benimde çok kötü sarkmış durumda bugün yine baktım psikolojim bozuldu göbek iyice yaylanmışAhahah beni rahatsız ediyorhep vardı zaten göbeğim ama düğün var kuzenimin o zamana biraz gitsin toparlansın bari
![]()

Canım benim çok geçmiş olsun bir daha yaşamayın böyle şeyler inşallah iyi olmanıza sevindimKızlar herkese selammmyazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum vallahi, biz bir hafta yattık hastanede her gün iki defa antibiyotik şurup ve günde üç defa ilaçlı hava aldı yavrucağızım.. çok zormuş gerçekten, karaciğer enzimleri bile yükselmiş enfeksiyon yüzünden akut bronşit dedi Dr ama çok şükür toparladık. İki defa kan alındı, o ağladı ben ağladım
bir haftanın sonunda artık dün çıktık hastaneden.. Allah bir daha yaşatmasın hiçbir yavruya
Bunu bir arkadaşım getirdi çok kullanışlı, ben kendi aldığım anakucağını kullanmadım hiç hatta koydum kutusuna kaldırdım.. bebiş içine gömülüp ayakları yukarı kaldırınca gerçekten anne kucağında gibi hissediyor ve uykuya geçişi daha kolay oluyor
Gece bile o kadar kesintisiz uyumuyor gündüz nasıl uyusun
Canım ben silikon meme ucu kullanıyordum, memeye alıştı diye bırakmıştım silikonu meğer meme ucu yumuşadığı için 5 dk sonra süt gelmediği için sinirlenip memeyi bırakıyormuş.. tekrar silikona dönünce memede uyumaya bile başladı, biberonu kestim, emziğin köşesinden sonda hortumu sokup mama ya da sütü almasını sağlıyorum çaktırmadan.. biberon kesinlikle vermek istemiyorum, sırf bu yüzden bardakla bile verdim.. sende de aynı durum varsa silikon ucu dene derim
Ben sözleşmeliyim, daha kadroya geçmedim demek ki ondan yattı hemen
Ben aldımama takınca karnımı ağrıtıyor diye çıkardım
o kadar kilo vermişim halen ağrıtıyor karnımı

Evet canım sözleşmeliler alabiliyormuş biz 4c olarak geçiyormuşuz alamıyor muşuz