2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
merhaba canım nihayet izmirden biri çıktı :) bende izmirdeyim adıyla yaşasın mina

Gecmis olsun canim bi sikinti olmaz inşallah. 20 lik diyince icim bi hos oluyo:) benimkiler ameliyatla alinmisti cok zordu. Ama senin çıkmış demekki zor olmaz inşallah

Zor dönemin de sona erer ve rahata çıkarsın İnş, bebişe çok sevindim.

Aşağıdan mıknatıs filan mı tutsanız, niye İlerlemiyor bu zıkkım. Neyse bekleyince çıkar inşallah.
Herkesten grip haberleri gelmeye başladı, dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun.

Ben az önce perinatoloğumdan geldim, üçlü ve dörtlüye o da gerek yok dedi.
Ayrıntılı için de ben bu doktora kesin karar verdim, 21-22 den birinde alıp randevu giderim.

Hoşgeldin :) listedeki bilgilerini özelden atar mısın bana? Bilgisayardan girdiğimde eklerim

ayy bende kumas aldım bugun tesadüfen , ama ben elbise için değil becerebilirsem babynest yapıcam insallah bu aksam bitince paylasırım :)
Hadi bakalim kolay gelsin canim insallah guzel olur :)) ben kararsizim yapıp yapmama konusunda kullanışlı olur mu bilmiyorum. Ben bebisime pazen kumaşlardan battaniyeler falan yapicam Insallah susleyecem:))

Doğum u ödüyor mu sigortan hastaneyle görüştünüz mi hangi sigorta seninki kapsamları ne soru yağmuru

Allianz sigorta canım, Amerikan hastanesi dışında tüm hastanelerde geçerli, Doğum teminatlı ve sınırsız karşılıyor. Pakette ayakta tedavi Yok sadece, o yüzden Şuanda da gittiğim hastanede indirim sağlıyor, yoksa her muayene 350 gibi bir rakam.

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında ayrıntılı için doktor arayan varsa, benim gittiğim perinatoloğu tavsiye edebilirim. O kadar sakin, ayrıntılı ve net bakıyor ki. Zaten ayrıntılı da mümkünse Perinatolog tercih edin derim ben. Ayrıntılı için de ekstra bir para almıyormuş, normal muayene ücreti alıyormuş, 380tl.

Adını buradan yazıp reklam yapmıyım, isteyen olursa özelden yazarım

Ben Kutahyada calisirken hep aklimda irasi vardi allahtan tayinimiz cikti Ankaraya geldik.Bir arkadasim dogum yapti esk acibademde cok memnun kaldi ve fiyatlari da iyi
Suana kadar bende cok memnunum. Hem doktorumun ilgisinden hemde hastanenin hizmetinden. Insallah böyle gider.
Bursada 13bin nasıl bukadar fark olabilirki hayret doğrusu

Ona bende sastim ya. Acaba saglik guvencesimi fark ediyor. Ben bagkurluyum.

Fiyatlarin bu kadar degismesi cok utopik yinede. Ben olsam istanbulda o parayi verecegime eske gelir cektirirm.ha istanbul trafigi ha eskisehir yolu.hem gezmiste olunur

Merhabalar idrar yollarında enfeksiyon olup monurol kullanan arkadaşlar vardı. Benimde hafif enfeksiyon çıktı 1 şase monurol vermiş dr.um. kullanan arkadaşlar faydasını gördü mu?

Folik asiti bıraktıktan sonra başka ilac verdi mi dr.nuz?

Kizlar benim arkadasim konyada medicana da dogum ucreti 1500-2000 tl civari dedi. Nolur nolmaz diye ankaradanda fiyat alalim demisler 5000 demisler ona belki daha artmistir bilmiyorum sehirden sehire resmen fiyatlar degisiyor. Muayene ucretleri bile farkli sirf bu bebek tedavisi doneminde vermedigim para kalmadigi icin bog geldi ozellerden devlet hastanesine gidiyorum. Allah a sukur bir problemle karsilasmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…