2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Suana kadar yogurt corbasi ve bebek tarhanasi verdim. Degisik corbalara henuz baslayamadim. Ben aksam ogununu corba yaptim. Obur turlu 5 saat emdigini biliyorum.
Ooo 5 saat çok çok fazlaymış bende bu akşam banyo sonra yoğurt verdim sanki daha çabuk uykusu geldi az emip uyudu hemen

cnm omonun bebekler icin detarjanimi dedigin nasil birşey tam anlayamadim, sivi leke cikarici falan mi ? normal bebek detarjani cikarmiyor lekeleri :KK43:
Omo bebekler icin deterjan kuzum sensitive yazıyor üstünde
Arielin de var ben onu kullanmadım ana omo cok beğendim

Cokk cokk gecmis olsun canim insallah simdu daha iyidir geriden geliyorum ben.
Cok sukur iyiyiz canim teşekkür ederim kakamız kabıza gibi kati bile oldu taburcu olduktan sonda önce ki gun verilen ilaçlardan
Neşesi de yerine geldi masallah hic susmuyor :)

Kızlar selam
Bugün tam 6,5 aylık olduk ve desteksiz en fazla beş saniye falan oturabiliyoruz.Hemen öne yana yada geriye düşüyor.BiZim gibi olan varmı telaş yapmaya başladımda.
Arkasinda veya yaninda durursan dusmek uzereyken kollarindan tutup engelleyebilirsin.Daha uzun sute oturursa daha iyi ogrenir insallah

Kızlar oğlum bugün ilk kez konuşma çabasında bulundu düdü bübü gibi sesler çıkarıyo ama ağzı yamuk yumuk oluyor görenler çok normal öyle olması diyo ama kötü oldum sizin bebişler nasıl
Kinusmayi bilmedigi icin agiz hareketleri yapiyor canim endiselenme

ya kizlar birsey soracagim gunde kac ml ek gida veriyorsunuz ? yani benim ki en fazla yedigi gunde bile toplasan 150 ml'i gecmiyordur. az yedigi icin mi sık uyaniyor acaba ? yani zaten ek gidaya yeni yeni alisiyor diye bende zorlamak istemiyorum herseyi ama farkli yollar mi denesem acaba?
Yani 150 ml cok iyi.Bizimki corbalardan en fazla kucuk silikon mama kasigi ile 10 15kasik meyvelerden 6 -7kasik kasik mamasindan 10 kasik falan yiyor..yogurdu hic sevmiyor icine pekmez koyarsam yiyor.

Kizlar uyku egitimini merak eden anneler olmus suan 9.30da uyumaya alisti cok sukur.
Yine sik uyaniyor ama eskiye gore iyiyiz eskiden saatte 1 uyaniyordu simdi onu 2 saate cikardik gecede 3de memeyi teke dusurduk.
Kendi odasina alisti.insallah uyku suresi 3 saate cikarsa benim icin mukemmel olacak
Bizimki gece uykusuna oyle yataginda geciyor 9gibi donenceyi ve gece lambasini aciyorum uyuyor egitim vermedim ama gece uykusina cok hazir oluyor.Ama gunduz felaket zor uyuyor sallasam da uyumuyor 3kere 15 er dk

Kızlar merhaba biz Çarşamba taburcu olduk İpek cok sukur iyi kakası çamur gibi katılaştı bile o gün sabah verilen ilaçtan onu görünce o kadar sevindim ki
5 adetle çıktık dün yine 5 adetti kakası
Artık virüs falan kalmamıştır kaka azalınca gider dedi doktor zaten damar yolu atmıştı tekrar delik deşik etmeyelim emmerek devam etsin takip edelim dedi bugun daha 2 kez yaptık
Cok sukur iyiyiz
Arayan soran merak eden herkese cok teşekkürler
İyi bayrmalar
Hadi çok şükür... Geçmiş olsun... Ve güzel bir bayram olmuştur inşallah kuzucuğa

Ay kızlar bu saç dökülmesi aşırı psikolojimi bozdu :KK43: avuç avuç dökülüyor
İlaç kulşanmadan doğal beslenerek vitamin alayım dedim ama imkansız gibi
Sizin de dökülüyor mu
Hem de ne dökülme... Efsane dökülüyor :KK43: B12, demir ilacı kullanıyorum. ve şimdi D Vitamini ve balık yağına başlamayı düşünüyorum. Ben de düşünüyorum ne olacak bu saçların akıbeti. İlerde tekrar çıkıyor diyolla ama... Bakalım...

Hem de ne dökülme... Efsane dökülüyor :KK43: B12, demir ilacı kullanıyorum. ve şimdi D Vitamini ve balık yağına başlamayı düşünüyorum. Ben de düşünüyorum ne olacak bu saçların akıbeti. İlerde tekrar çıkıyor diyolla ama... Bakalım...
Benim de b12 yerlerdedir eminim inşallah çıkar ilerde ama her duşa girdiğimde aşırı moralim bozuluyor :KK43: memeden kesince çıkmaya başlar

Günaydın anneler oto koltuğu almayı düşünüyorum e bebekte indirimde olan joie markayı biri önermişti 0-18 kilo olandan alsam memnun kalırmıyım

Kızlar merhaba ben İpek hastaneden çıktığından Beri gebermis durumdayım
İpek gece 2 bazen 3 defa kalkardı
Hastaneden geldiğimizden beri 10 dan fazla kalkıyor resmen 1 saate 40 dk bir kalkıyor pışpışlıyorum kucağımda her seferinden emzirdum olmadı pispislamayi denedim cok ağlıyor uyuyor ama yine uyanıyor iki dişimiz çıktı bariz tirtiklari beyaz beyaz gözüküyor dişler çıkmasına rağmen agri sızın yapar mi gündüz gayet iyi şutum ya uzuntuden ya regli oldum ondan azalmıştı sıkınca gelmiyordu meme de cok agladi bende dolaptan verdim kaç gündür ama ona rağmen hep ağlayarak kalkıyor meme veriyorum iki çekip emzikliyor ısın kötüsü artık emzikte almiyor napacagimi sasırdım artık geceleri uykusuzluktan ağlıyorum dün saat 10 a kadar 4 defa kalkti 8:30 dan sonra 11/30 12:50 1:40 2:30 4:00 5:00 6:30” ve son olarak 8 de uyandık zaten hastenede hic dinletemedim ipekin ayağına kıvrılıp yattım birkaç gün sonra süit odaya geçtik örfide açılan tekli koltukta yattım sma rezaletti gerçi ona şükür dedim üstüne orada adet olmustum geberiyordum ki gelince de adetim devam ediyordu hic dinlenemedim

Hastaneden geldiğimizden beri 10 dan fazla kalkıyor resmen 1 saate 40 dk bir kalkıyor pışpışlıyorum kucağımda her seferinden emzirdum olmadı pispislamayi denedim cok ağlıyor uyuyor ama yine uyanıyor iki dişimiz çıktı bariz tirtiklari beyaz beyaz gözüküyor dişler çıkmasına rağmen agri sızın yapar mi gündüz gayet iyi şutum ya uzuntuden ya regli oldum ondan azalmıştı sıkınca gelmiyordu meme de cok agladi bende dolaptan verdim kaç gündür ama ona rağmen hep ağlayarak kalkıyor meme veriyorum iki çekip emzikliyor ısın kötüsü artık emzikte almiyor napacagimi sasırdım artık geceleri uykusuzluktan ağlıyorum dün saat 10 a kadar 4 defa kalkti 8:30 dan sonra 11/30 12:50 1:40 2:30 4:00 5:00 6:30” ve son olarak 8 de uyandık zaten hastenede hic dinletemedim ipekin ayağına kıvrılıp yattım birkaç gün sonra süit odaya geçtik örfide açılan tekli koltukta yattım sma rezaletti gerçi ona şükür dedim üstüne orada adet olmustum geberiyordum ki gelince de adetim devam ediyordu hic dinlenemedim
Dişlerin bu hastalığın üzerine çıkması kötü denk gelmiş tabiki ağrı yapar delip çıkıyor diş etini kuzumun yardımcısı olsun Allah
İyileşecek düzelecek merak etme içini ferah tut annelik kolay değil büyüüük sabır istiyor

Canım benimki de aynı durumda. Dişi çıkalı çok oldu. Diş, atak, hastalık üst üste geldi. Geceleri kaç kere kalkıyorum saymıyorum artık. İki çekip bırakıyor işe de başlıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Altlardan 25 30 gün sonra üstler çıkarmış. Bakıyorum bi şey yok gibi de. Resmen zombi gibi geziyorum

canım aç olabilir mi. ek gıda vermiyorsun bildiğim kadarıyla dimi

aynen cnm hastane falan ortam degisikligi duzenini bozmus olabilir, disten de olabilir. K Kaan-merve nin de dedigi gibi ek gidayi biraz arttirabilirsin veya kasik mamasi verebilirsin oyle bir dene istersen. gunduz yemegi geceyi etkiliyormus.

biz de dun ilk kez mete kendi odasinda yatti cok sukur odasina yabancilamadi 4 kere kalkti bu bile bana az geldi. bugun uyku egitimine baslayacaktim ama gece ilk kez ayri yatinca tedirgin oldum hic uyuyamadım biraz gec kalktik birde anneannemiz geldi zaten anneannemiz varken egitim vermem imkansiz...

Anam babam usulü ek gıda. Namı diğer bwl :KK70:

Eklentiler

• 86BB0A82-4FCD-4493-891B-FB994416015D.jpeg
    86BB0A82-4FCD-4493-891B-FB994416015D.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 105
X