2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba biz Çarşamba taburcu olduk İpek cok sukur iyi kakası çamur gibi katılaştı bile o gün sabah verilen ilaçtan onu görünce o kadar sevindim ki
5 adetle çıktık dün yine 5 adetti kakası
Artık virüs falan kalmamıştır kaka azalınca gider dedi doktor zaten damar yolu atmıştı tekrar delik deşik etmeyelim emmerek devam etsin takip edelim dedi bugun daha 2 kez yaptık
Cok sukur iyiyiz
Arayan soran merak eden herkese cok teşekkürler
İyi bayrmalar

Kızlar merhaba biz Çarşamba taburcu olduk İpek cok sukur iyi kakası çamur gibi katılaştı bile o gün sabah verilen ilaçtan onu görünce o kadar sevindim ki
Artık virüs falan kalmamıştır kaka azalınca gider dedi doktor zaten damar yolu atmıştı tekrar delik deşik etmeyelim emmerek devam etsin takip edelim dedi bugun daha 2 kez yaptık
Cok sukur iyiyiz
İyi bayrmalar
Çoook sevindim. Maşallah İpek kuzuya. Günün en güzel haberiydi.

Cok sukur iyiyiz
İyi bayrmalar
Ohhh cok şükür canım çok sevindim , iste size şimdi bayram :) gelmiş geçmiş olsun ..

Cnm sallama isini bosver ya napican memede uyusun genellikle emmeyi birakinca kendilerine bir hal care buluyorlar. Benim kv ben yokken genelde ayaginda sallayarak uyutuyo ben bu aralar aksamlari emmeyi birakinca kendi uyusun diye birakiyorum kendi istiyo daha dogrusu donup duruyor bzim yatakta bi yerde siziyo sonra alip koyuyorum ama gunduz gece her daim emetek uyur. Uyku egitimine de 6 aydan itibaren baslatiyo sleep lady ama egitimciler diyorki en iyisi 9. Aydaki egitim oluyormus.
Canım benim oğlumun uykusu çok sorunlu yaa günde 4 5 kez uyuyo memede ama 10dk 15dk.. annem doğumda 2 ay yanımdaydı sallamak istiyordu kızıyodum ona. Şimdi de arada gidiyorum annemlere oğlumun bu halini görüp bana kızıyo sallanmasına izin vermedim diye.. sallayıp uyuyan bebekleri görünce özeniyorum şaka gibi ama mesela ayakta sallarken kendileri de yemek yiyor..ben de yemekte oğlumla savaşıyorum resmen:) bide bu memede uyuyanlar ekgidaya tam geçince ne olacak karnı doğunca nasıl uyutacas bu bebişleri ahh keşke bende yatağa bıraksam uyusa saatlerce emmek istiyo gece uykusuna dalmadan önce

Cok sukur iyiyiz
İyi bayrmalar
Çok sevindim cnm. Darısı orda bekleyen öbür yavruların başına

Canım benim oğlumun uykusu çok sorunlu yaa günde 4 5 kez uyuyo memede ama 10dk 15dk.. annem doğumda 2 ay yanımdaydı sallamak istiyordu kızıyodum ona. Şimdi de arada gidiyorum annemlere oğlumun bu halini görüp bana kızıyo sallanmasına izin vermedim diye.. sallayıp uyuyan bebekleri görünce özeniyorum şaka gibi ama mesela ayakta sallarken kendileri de yemek yiyor..ben de yemekte oğlumla savaşıyorum resmen:) bide bu memede uyuyanlar ekgidaya tam geçince ne olacak karnı doğunca nasıl uyutacas bu bebişleri ahh keşke bende yatağa bıraksam uyusa saatlerce emmek istiyo gece uykusuna dalmadan önce
Ben o sorunu corba ile cozdum. Yazmistim daha once saatlerce emiyor gece uykusunda diye. Efsun gece uykusuna saat 8 de geciyor. 7 de corba iciriyorum. 8 de emzirmeye basliyorum. 1 saat emip birakiyor artik.

Cok sağolun kızlar çok teşekkür ederim
Rabbim herkesin yavrusunu korusun hastalıktan kazadan beladan
Valla biz oradayken çapraza bir çocuk geldi 10 yasında ılık nakli oldu neyse mi bulunmuş ılık ve olmuş
İnsan beterin beteri var diyip haline sukur ediyor
Allah beterinden korusun
Ama kusmayı İshali kesinlikle es geçmeyin
Bugun duydum eşimin kuzeninin kaynanası anlattı ilk çocuğunu 80 yılında ishalden kaybetmis 3 yaşındayken 2 gunde
O zamanlar imkanlar kısıtlı ishali insan normal ishal sanıyor dinlerken kanım çekildi kadın ağlayarak anlattı öyle içinde pişmanlık duygusu olmuş kı hala üzgün cahildim ili çocuğumda salak gibi pirinç lapası verdim durdum ne bilecektim ki zehirliymiş ayakları soğumaya başlayınca fark ettim dedi
O agladi ben agladim eşim dinleyemedi zaten
Ne pis bsymis bu ishal

Ben o sorunu corba ile cozdum. Yazmistim daha once saatlerce emiyor gece uykusunda diye. Efsun gece uykusuna saat 8 de geciyor. 7 de corba iciriyorum. 8 de emzirmeye basliyorum. 1 saat emip birakiyor artik.
Sebze çorbası mı.. ben sabah kahvaltı öğleden sonra da çorba veriyorum sonra akşam yatana kadar acıkdıkça meme veriyorum..

ya kizlar birsey soracagim gunde kac ml ek gida veriyorsunuz ? yani benim ki en fazla yedigi gunde bile toplasan 150 ml'i gecmiyordur. az yedigi icin mi sık uyaniyor acaba ? yani zaten ek gidaya yeni yeni alisiyor diye bende zorlamak istemiyorum herseyi ama farkli yollar mi denesem acaba?

Sebze çorbası mı.. ben sabah kahvaltı öğleden sonra da çorba veriyorum sonra akşam yatana kadar acıkdıkça meme veriyorum..
Suana kadar yogurt corbasi ve bebek tarhanasi verdim. Degisik corbalara henuz baslayamadim. Ben aksam ogununu corba yaptim. Obur turlu 5 saat emdigini biliyorum.

ya kizlar birsey soracagim gunde kac ml ek gida veriyorsunuz ? yani benim ki en fazla yedigi gunde bile toplasan 150 ml'i gecmiyordur. az yedigi icin mi sık uyaniyor acaba ? yani zaten ek gidaya yeni yeni alisiyor diye bende zorlamak istemiyorum herseyi ama farkli yollar mi denesem acaba?
150 ml naptin bacim. Efsun bugun heralde ceviz kadar armut yemistir. 3 4 corba kasigida corba. 150 ml dedigin insan ogunu nerdeyse :)

Nekadar emiyor ki seni.ama bizim 150ml olmaz kesinlikle.ben her sofraya oturduğumuzda merveye de veriyorum artık bal ve yumurta hariç herşeyi yiyor. Ama her de fasında 1.2 çorba kaşığı desen toplamda 5yemek kaşığı etmez galiba buda 50ila 100ml falandır heralde. Bide çorbanın kıvamı verdiğin besinler hangileri o da etkiler miktarı.ama gene de 150 ml fazla bence. Biz eskişehirdeyiz. Bu hafta iştahı açıldı.acaba denizli sıcak diye mi az yiyip az emiyordu bilemedim.

150 ml naptin bacim. Efsun bugun heralde ceviz kadar armut yemistir. 3 4 corba kasigida corba. 150 ml dedigin insan ogunu nerdeyse :)

yani tüm gun icin dedim maksimum ama tabi ben kaşik mamasini da icinde düşündüm ama onu ek gidadan saymamak lazim. ya okudugum kitapta 6 aylik bebek 1200-1500 ml sivi alir ek gidaya gecince 400-500 mli kati gida demiste kafam karisti. bunlar yabanci obez bebekler herhalde :KK70:

Nekadar emiyor ki seni.ama bizim 150ml olmaz kesinlikle.ben her sofraya oturduğumuzda merveye de veriyorum artık bal ve yumurta hariç herşeyi yiyor. Ama her de fasında 1.2 çorba kaşığı desen toplamda 5yemek kaşığı etmez galiba buda 50ila 100ml falandır heralde. Bide çorbanın kıvamı verdiğin besinler hangileri o da etkiler miktarı.ama gene de 150 ml fazla bence. Biz eskişehirdeyiz. Bu hafta iştahı açıldı.acaba denizli sıcak diye mi az yiyip az emiyordu bilemedim.
ya cnm emiyor da cok sütum yok gibi sanki zaten arada gunde 2 kere devam sutu de veriyorum ben. yani 5 kasik yese normal diyorsunuz.

Günaydınmnn uzzun zamandır giremiyorum... geçmiş olsun P Prime18
Ek gıda demeyin banaaa.... En erken ne güzeldi hazır nazır yemeği... Şimdi ne yapsam ne zaman versem yer. Yer mi yemez mı... yeni uyandı yemez... uykusu var yemez...aaaaaa çığlık aticam valllaaa zaten bakıcıya başlayacağız okullar başlayacak yakında. Calla benim ķızı bakıcı 2. Gün tüm eşyaları ile geri verir gibi..

Cok sağolun kızlar çok teşekkür ederim
Rabbim herkesin yavrusunu korusun hastalıktan kazadan beladan
Valla biz oradayken çapraza bir çocuk geldi 10 yasında ılık nakli oldu neyse mi bulunmuş ılık ve olmuş
İnsan beterin beteri var diyip haline sukur ediyor
Allah beterinden korusun
Ama kusmayı İshali kesinlikle es geçmeyin
Bugun duydum eşimin kuzeninin kaynanası anlattı ilk çocuğunu 80 yılında ishalden kaybetmis 3 yaşındayken 2 gunde
O zamanlar imkanlar kısıtlı ishali insan normal ishal sanıyor dinlerken kanım çekildi kadın ağlayarak anlattı öyle içinde pişmanlık duygusu olmuş kı hala üzgün cahildim ili çocuğumda salak gibi pirinç lapası verdim durdum ne bilecektim ki zehirliymiş ayakları soğumaya başlayınca fark ettim dedi
O agladi ben agladim eşim dinleyemedi zaten
Ne pis bsymis bu ishal
Sağ salim kurtulmussunuz csnım çok şükür allah tüm bekleyen bebeklere şifa versin ne kadar zormuş gerçektende

Kızlar ikili test yaptıralı 1 haftadan fazla oldu hala ünternetten girip baktığımda sonuçları göremiyorum sadece nokta var acaba testte bi sorunmu oldu sonuç çıksa göstermezmi

Sonuclar cikmadigi icin oyledir. Test girisi yapilinca sonuc ekrani acilmistir.
onaylanma zamanı flan yazıyo cnm o yüzden meraklandım biraz onaylandı diyo ama sadece nokta var 13 hafta 5 günlükken yaptırdım acaba bi sorunmu oldu dedim geç kaldım diye

X