- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.061
bu şekildeSonuclar cikmadigi icin oyledir. Test girisi yapilinca sonuc ekrani acilmistir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu şekildeSonuclar cikmadigi icin oyledir. Test girisi yapilinca sonuc ekrani acilmistir.
Yok iste giriş yapilmis onaylanmis sonuc ekrani acilmis. Bazi hastaneler sonuclaribsadece doktorun ekranina veriyor. Ozellikle dis labaratuara gonderilmisse sonucu siz goremeyebilirsiniz.onaylanma zamanı flan yazıyo cnm o yüzden meraklandım biraz onaylandı diyo ama sadece nokta var 13 hafta 5 günlükken yaptırdım acaba bi sorunmu oldu dedim geç kaldım diye
şimdi anladım cnm dış labaratuar yazıyo zaten çok sağolYok iste giriş yapilmis onaylanmis sonuc ekrani acilmis. Bazi hastaneler sonuclaribsadece doktorun ekranina veriyor. Ozellikle dis labaratuara gonderilmisse sonucu siz goremeyebilirsiniz.
Sagolasin kuzum 7 aylık olduk bizde de ek gıda hic iyi degil hep hastalığa denk geldiGünaydınmnn uzzun zamandır giremiyorum... geçmiş olsun P Prime18
Ek gıda demeyin banaaa.... En erken ne güzeldi hazır nazır yemeği... Şimdi ne yapsam ne zaman versem yer. Yer mi yemez mı... yeni uyandı yemez... uykusu var yemez...aaaaaa çığlık aticam valllaaa zaten bakıcıya başlayacağız okullar başlayacak yakında. Calla benim ķızı bakıcı 2. Gün tüm eşyaları ile geri verir gibi..
Canim biz hastanedeyken ipekin çamaşırlarını ablam götürdü yıkamaya bebek deterjanı al demiştim omo almis her lekeyi çıkarmış şeftali muz lekesi vardı kaka lekesiyle beraber ve cok güzelde kokuyor cok beğendim ben frendly alıyordum oda cikariyordu ama bazılarını 2 yıkamaya cikariyordu omoyu cok beğendim frendliy leke çıkardığını da aldim spreykizlar bende bu blwye karsiydim her yer batıyor diye ama benim bebek blw bebegi sanki. hep kendi yemek istiyor agzina kasigi getirirken illa kendi tutmak istiyor geri alamiyorum.bugun meyva sebze emzigi aldim istahla yarim seftaliyi götürdü. ayy ama iyi bir leke cikarticiya ihtiyacim var heryer batiyor
Ben niye giç telaş yapmıyorun ya:))3aydır kilo almadı ona bile telaş yapmadım:)) her bebeğin gelişimi farklıdır, 8.ayda desteksiz oturabilir duruma geliyorlar zaten, 6.ay destekli oturmaya başlıyorlar, tabi 6.ay oturabilen bebekte olabilir bireysel farklılıklar olabilir.Kızlar selam
Bugün tam 6,5 aylık olduk ve desteksiz en fazla beş saniye falan oturabiliyoruz.Hemen öne yana yada geriye düşüyor.BiZim gibi olan varmı telaş yapmaya başladımda.
Çok çok gecmis olsun, çok sevindim, hic hastalanmasin kuzularKızlar merhaba biz Çarşamba taburcu olduk İpek cok sukur iyi kakası çamur gibi katılaştı bile o gün sabah verilen ilaçtan onu görünce o kadar sevindim ki
5 adetle çıktık dün yine 5 adetti kakası
Artık virüs falan kalmamıştır kaka azalınca gider dedi doktor zaten damar yolu atmıştı tekrar delik deşik etmeyelim emmerek devam etsin takip edelim dedi bugun daha 2 kez yaptık
Cok sukur iyiyiz
Arayan soran merak eden herkese cok teşekkürler
İyi bayrmalar
Senide takipteyim o zaman canım :) bende seminere gidip geleyim 15inde başlıcam inşallah çünkü çook zorluyor beni gece uykuya damlası da problem uyumuyo bir türlü seninki de öyle mikizlar bizim uykumuz iyice bozuldu. cok kotu durumdayız. memede uyumak da istemiyor ağliyor her gece bebek arabasinda uyutuyoruz oyle yatağa koyuyoruz. sabaha kadar da herhalde 10 kere falan kalkiyor. göğsüm yara oldu artik. ve düzelmiyor. yarin yatağini odasina koyup pazartesi uyku egitimine başlamayi düşünüyorum yapan herkes başarmis. en mantiklisi ve en basarili olunan tracy hogg yöntemini deneyecegim. hakkimizda hayirlisi.
cnm son 2 aydir bozuldu eskiden yarim saatte uyur gecede maksimum 2 kere kalkardi hatta kalkmadigi gunler bile olurdu. ilk once gece sık kalkmaya basladi simdi de gece ilk uykuya gecemiyor. agliyor.gece kalktiginda uykuya hemen geciyor ama 30 dk da bir kalkiyor artik. valla duzelir duzelir dedim duzelmedi yasam kalitem dustu resmen bunalima girdim cnm. insallah basarili oluruz.Senide takipteyim o zaman canım :) bende seminere gidip geleyim 15inde başlıcam inşallah çünkü çook zorluyor beni gece uykuya damlası da problem uyumuyo bir türlü seninki de öyle mi
İnşallah canım başlıyor musun sen eğitime şimdi, uykusuzluk mahvediyor cidden neşe hal kalmıyor tek istediğin şey uyumsk oluyo ve dalamıyosun en kötüsüdür o seni çok ii anlıyorum ki başta da iyiymiş hay allahcnm son 2 aydir bozuldu eskiden yarim saatte uyur gecede maksimum 2 kere kalkardi hatta kalkmadigi gunler bile olurdu. ilk once gece sık kalkmaya basladi simdi de gece ilk uykuya gecemiyor. agliyor.gece kalktiginda uykuya hemen geciyor ama 30 dk da bir kalkiyor artik. valla duzelir duzelir dedim duzelmedi yasam kalitem dustu resmen bunalima girdim cnm. insallah basarili oluruz.
Ay çok sevindim canım ya ben kendi odasında yapamam öyle bir odası yok yatak odasında olsa olur mu bu eğitim sen tek bir yöntem mi denedin canım birden fazla mı ben hangisini yapsam acaba kız her türlü ağlıyo zaten ağlatmam ben çocuğumu diyemiyorum o yüzden kendi ağlıyo çünkü:)Kizlar uyku egitimini merak eden anneler olmus suan 9.30da uyumaya alisti cok sukur.
Yine sik uyaniyor ama eskiye gore iyiyiz eskiden saatte 1 uyaniyordu simdi onu 2 saate cikardik gecede 3de memeyi teke dusurduk.
Kendi odasina alisti.insallah uyku suresi 3 saate cikarsa benim icin mukemmel olacak
Cokk cokk gecmis olsun canim insallah simdu daha iyidir geriden geliyorum ben.Kızlar merhaba benden haberler kötü dün tatilden eve donmemizle İpek’te kova kova kusma oldj ama öyle böyle değil üstünle tişörtüm kendi üstü dudak çıkmış balıkçısına acile gittik
Rota kapmışım maalesef
Doktor iyi ki asi yaptırmışsınız dedi yoksa ya çok kötü atlatırdık ya da malum sonuç yatış verildi sürekli ağlıyor halsiz gözler baygın dünden. Y güne 30 üzeri kaka yapti neredeyse
İshal doğal olarak rotadan dün gece 11.30 dan Beri ayaktayız sabah 9 dan Beri serum alıyor daha yeni yeni kusmamaya basladi
Öyle kötü ki anlatamam sürekli baygın ve ağlıyor bagirsak mideden sesler geliyor kıvrandırıyor çocuğu ben ve İpek karantinaya alındık resmen ziyarete gelen kimseye dokunamiylrim ipekon altını ben aldigim icin İpek’e kimse dokundurmuyor çocuklarına geçer diye elledigk kıyafetleri dezenfektenla yıkayın sonra kaynatın ama atsanız iyi olur dedi doktor kıyafetleri her Şti dahil tekrar kapma olayı oluyormus
Siz siz olun geç kalmadıysanız rota asisini yaptırın dünden bu güne 400 gr kaybetti
Su içmeyen çocuk kana kana su içiyor 10 dk sonra kova dolusu içtiğinin 4 kati kusuyor
Dün akşam 8 de emsigini kusmaua bi basladi bu gün 5 sen sonra emdiği sonunda midesinde kaldı
Serum bağlanmasa vay halimize gülmüyor bakmıyor göz TEMA’sı bile YÖK baygın
Çok üzüldüm aglqdim eşim netten okuyunca sinirden Titreme geldi nette olumle bile sonuçlanıyor yazısını görünce sinir krizi geçirdi
Çok erken ayda yakalanmamız çok sakıncalıymış 2 gün yatacağız sonrası duruma göre olacak
Allah yavrularımıza zeval vermesin
Doktor her seyden geçmiş olabilir dedk
Mama sandalyesi
Dokunduğu bir masa
Alt değiştirme ünitesi
Siz bir masaya dokunup kapmışsınızdor elinizle ona dokunmuşsunuzdue ağzına ellemissinizdir
Kendi ağzınıza götürüp İpek’i öpseniz bile geçer dedi
Havuz deniz ağız ağızda temas öpme yanı her şey olabilirmiş
Çok dikkat edin
At değiştirme üniteleri mikrop saçıyor örtü sermemize rağmen eli kolu durmuyor yanlarını elliyor duvarları elloyor
Valla bebek dezenfektsnj vs ne varsa artık onunla gezeceğim
doktor ellerini bol bil yıkayın dedi
Çocuk olunca el de yikatamiyorshn ki
Dua edin kızlar
Canim denedigim yontemde yataginda pis pislayarak konusarak sakinlestirin diyor ama benimki kucagima almadan cok agliyordu en son yontem kaldir yatir yontemini denedim ben. Aglayinca kaldirdim kucagimda pis pisladim sakinlesince geri yatirdimİnşallah canım başlıyor musun sen eğitime şimdi, uykusuzluk mahvediyor cidden neşe hal kalmıyor tek istediğin şey uyumsk oluyo ve dalamıyosun en kötüsüdür o seni çok ii anlıyorum ki başta da iyiymiş hay allah
Ay çok sevindim canım ya ben kendi odasında yapamam öyle bir odası yok yatak odasında olsa olur mu bu eğitim sen tek bir yöntem mi denedin canım birden fazla mı ben hangisini yapsam acaba kız her türlü ağlıyo zaten ağlatmam ben çocuğumu diyemiyorum o yüzden kendi ağlıyo çünkü:)
İnşallah canım başlıyor musun sen eğitime şimdi, uykusuzluk mahvediyor cidden neşe hal kalmıyor tek istediğin şey uyumak oluyo ve dalamıyosun en kötüsüdür o seni çok ii anlıyorum ki başta da iyiymiş hay allah
Ay çok sevindim canım ya ben kendi odasında yapamam öyle bir odası yok yatak odasında olsa olur mu bu eğitim sen tek bir yöntem mi denedin canım birden fazla mı ben hangisini yapsam acaba kız her türlü ağlıyo zaten ağlatmam ben çocuğumu diyemiyorum o yüzden kendi ağlıyo çünkü:)
Canım ben oğluma bi çay bardağı yoğurt bi çay bardağı da çorba vermeye çalışıyorum her gün ama tabi bunun yarışı yerde yarısı da yüzünde gözünde olduğu için toplam bence 100ml i gecmiyodur.. Çok zorlaniyorum valla verirken yemek istemiyor zorla da vermek istemiyorum süt onu tam olarak doyuramıyor ve bence bu çocuk aç galiba :)ya kizlar birsey soracagim gunde kac ml ek gida veriyorsunuz ? yani benim ki en fazla yedigi gunde bile toplasan 150 ml'i gecmiyordur. az yedigi icin mi sık uyaniyor acaba ? yani zaten ek gidaya yeni yeni alisiyor diye bende zorlamak istemiyorum herseyi ama farkli yollar mi denesem acaba?
Benim oğlumda yemek istemiyor sebzeleri püre yada çorba yap dedi doktor..normalde yemeğe sofraya saldıran çocuk bunları yemiyor acaba blw mı istiyor diye bende düşünmeye başladım önceleri bana saçma gelirdi ama belki bazı bebekler püre tarzına karşıdır.. annelik de böyle birşeymiş demekki önceden karşı olduğun şeyler oğlunun istediği olunca düşünmeye başlıyorsunkizlar bende bu blwye karsiydim her yer batıyor diye ama benim bebek blw bebegi sanki. hep kendi yemek istiyor agzina kasigi getirirken illa kendi tutmak istiyor geri alamiyorum.bugun meyva sebze emzigi aldim istahla yarim seftaliyi götürdü. ayy ama iyi bir leke cikarticiya ihtiyacim var heryer batiyor
Valla kel kalacaz diye korkuyorum bende geçen eczaneye gittim bi vitamin ilaç falan ne varsa ver dedim ama adam dedi bi kan tahlili yaptır değerlerine baktır ona göre dedi dişlere kemiklere bile zarar aslında ama biz sadece saçları görüyoruz takıyoruz şuan ..e bu oğlanla bi yere çıkilmiyo kesinlikle durmuyo dışarıda.. bende kaldım öyle yaa evdeki doğal şeylerle pek bi işe ýaramiyorAy kızlar bu saç dökülmesi aşırı psikolojimi bozdu avuç avuç dökülüyor
İlaç kulşanmadan doğal beslenerek vitamin alayım dedim ama imkansız gibi
Sizin de dökülüyor mu