- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.121
Burdan kayinpederimi ayakta alkisliyorummm...baska yerde alkisliyamiyorumm ziraa ..saygilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu yavBurdan kayinpederimi ayakta alkisliyorummm...baska yerde alkisliyamiyorumm ziraa ..saygilar
Sirke bence de güzel bir alternatif. Ama illa deterjan olsun istiyorsan yeşil anne ye bakabilirsin. Ben birçok ürününü kullanıyorum.kizlar ya bu bebisler ayaklandi bizimki tam emekleyemiyor ama sürüne sürüne, döne done heryere gidiyor degisik bir tarzi var. :) hepte yasak bolgelere gidiyor masallah. ne diyeceğim bu temizlik malzemesi falan ne kullanmak lazim , bazen bakıyorum yorulmus yeri yaliyor falann
Asi ruhlu efsunDogdugundan beri veriyorum halbuki su. Onceleri iciyordu. Artik icmiyor. Agzina kasik yaklastirinca direk vuruyor kasiga.
Sirke en sağlıklısı.. İki saat sonra koku falan kalmıyor aslında Karbonatlı su da olur.Ev kotu kokacak ama sirke
Canim sokta pilsanin modeli vardi.ikeaninkine benziyo zaten.fiyatta uygundu.bi bak istersen.english homeda da var.Kızlar siz yemekleri mama sandalyesinde mı veriyorsunuz ben öyle verince ağzından cikiyo yarısı pek dik oturamıyoruz diye almadim mama sandalyesi..yastığa uzandırıp yediriyorum şimdilik bide ikea mama sandalyesine baktım bi kaç hafta önceyle fiyatlar uçmuş keşke erkenden alsaydım yaa evde dursaydı
Biz 5 buçuk ayı geçtik. Kademeli mama sandalyesine oturtuyorum ben. Tam 90 derece değil de 75-80 derece falan, dike yakın oturtuyorum. 4 ay bittiğinde hafif oturma çalışmaları yapmıştım. Şimdi destekli oturuyor koltukta.Kızlar siz yemekleri mama sandalyesinde mı veriyorsunuz ben öyle verince ağzından cikiyo yarısı pek dik oturamıyoruz diye almadim mama sandalyesi..yastığa uzandırıp yediriyorum şimdilik bide ikea mama sandalyesine baktım bi kaç hafta önceyle fiyatlar uçmuş keşke erkenden alsaydım yaa evde dursaydı
Ek gıdaya başladık ama yemiyor hiçbir şey sebze çorbası yaptım bir kaşık alıp ağzından atti dolaptan sut veriyorum iki mememi emdi üstüne 160 cc ilk sütten 130 icti birakti ona rağmen kalkıyor surekli yanı bunlari içtikten 20 dk sonra kalkti 8:30 da uyudu 10 a kadar 4 defa kalıyor her gün sonrası 1 er saat bazen 40 dk bazdn 1.5 saat sonra kalkıyorcanım aç olabilir mi. ek gıda vermiyorsun bildiğim kadarıyla dimi
Kuzum ah yese artıracağım ama yemiyor kı artırayım her şeyi ısırıp atıyor cubku ek gıdamız hep hastalığa denk geldiaynen cnm hastane falan ortam degisikligi duzenini bozmus olabilir, disten de olabilir. K Kaan-merve nin de dedigi gibi ek gidayi biraz arttirabilirsin veya kasik mamasi verebilirsin oyle bir dene istersen. gunduz yemegi geceyi etkiliyormus.
biz de dun ilk kez mete kendi odasinda yatti cok sukur odasina yabancilamadi 4 kere kalkti bu bile bana az geldi. bugun uyku egitimine baslayacaktim ama gece ilk kez ayri yatinca tedirgin oldum hic uyuyamadım biraz gec kalktik birde anneannemiz geldi zaten anneannemiz varken egitim vermem imkansiz...
Sağa sola yada öne doğru düşüyo koltuga oturtunca..aslında çok hareketli bi bebek o yüzden onu oturtamiyorum bile yaa 5 sn falan oturuyo sonra hemen kaçmaya başlıyoBiz 5 buçuk ayı geçtik. Kademeli mama sandalyesine oturtuyorum ben. Tam 90 derece değil de 75-80 derece falan, dike yakın oturtuyorum. 4 ay bittiğinde hafif oturma çalışmaları yapmıştım. Şimdi destekli oturuyor koltukta.
Hastenesine ciktik çıkalı basladiCanım bizim de 3 haftadıe inanılmaz iştahsızlık var yani zorla mama içiyo hatta mamayı bıraktı sadece su ve kaşık maması yiyo. Kaşık mamasını da günde 3 kere gelan veriyorum. Günlük 1000 cc içen cocuk 600 cc içmiyodur kaşık maması dahil. Alttan biri çıktı demir kaşık verdim değiyo diğeri daha çizgi şeklinde. Geceleri 1 1.5 saate kalkıyo. Uyuyo gözü kapalı ama çırpınıp duruyo çok zor uyuyo. Halbuki emmiyo mama istemiyo en son artık yanıma alıyorum sarılıyorum pışpışlıyorum uyuyo. Uykusuzluktan sefil oldum ağlayasım geliyo. Bu diş bu kadar sürer mi iştahsızlığı felan. 3 haftayı gececek doktora götürcem sıf kan alcaklar diye istemiyorum.sizin ne kadar oldu bu huzursuzluğa ben artık karıştırıyorum dişten mi yoksa başka bişey mi var?
Bazdn ben içerken iciyor valla bazen hic içmediği oliyor ağzına önceden şırıngayla sıkardım şimdi kitlıyor ve elliyoe itip çırpınıyor resmen maalesef sanirim 8:9 aylık olana kadar su olayını çözemeyeceğizKizlar bu su olayini cozebildiniz mi. Efsun hic icmek istemiyor su. Cisi cok koyu renk oldu susuz kaliyor sanirim ama agzina verince de tukuruyor
İpek’te oyle biberon bile almiyor cinku hastenede zorla ilaç siktik ağzına yemediği icin şimdi ağzına ne uzatsam kitleyip vuruyorDogdugundan beri veriyorum halbuki su. Onceleri iciyordu. Artik icmiyor. Agzina kasik yaklastirinca direk vuruyor kasiga.
Bizim ki donmeden oncede sürünüyordu Nisa’n mayıs ayinda haziranda donmehe bi basladi her yere gidiyor koltuk altından bebe topluyorum şimdi de dişler geldi oyun matini kaldırıp kemiriyor yerleri silmekten yoruldum tozuyla toprağıyla yutuyir sasırdım ne yapacağımkizlar ya bu bebisler ayaklandi bizimki tam emekleyemiyor ama sürüne sürüne, döne done heryere gidiyor degisik bir tarzi var. :) hepte yasak bolgelere gidiyor masallah. ne diyeceğim bu temizlik malzemesi falan ne kullanmak lazim , bazen bakıyorum yorulmus yeri yaliyor falann
Bende chico kademeli vardı cok kaba ve bence cok gereksizler cocuk düz oturduğu zaman kademesi o bu bitiyor cok ağır cok yer kaplıyor diye english home dan 99 liraya aldım Ikea model ayni ona bakabilirsinKızlar siz yemekleri mama sandalyesinde mı veriyorsunuz ben öyle verince ağzından cikiyo yarısı pek dik oturamıyoruz diye almadim mama sandalyesi..yastığa uzandırıp yediriyorum şimdilik bide ikea mama sandalyesine baktım bi kaç hafta önceyle fiyatlar uçmuş keşke erkenden alsaydım yaa evde dursaydı
Letgoya baksana cnm. Oturamıyorsa zor olacak belki ama kucağında yedir. Masaya beraber oturun. Kendin yerken arada ona da verKızlar siz yemekleri mama sandalyesinde mı veriyorsunuz ben öyle verince ağzından cikiyo yarısı pek dik oturamıyoruz diye almadim mama sandalyesi..yastığa uzandırıp yediriyorum şimdilik bide ikea mama sandalyesine baktım bi kaç hafta önceyle fiyatlar uçmuş keşke erkenden alsaydım yaa evde dursaydı
Altlardan hemen sonra üst gelirmiş.Dişler çıktıktan sonra agri yapar mi kızlar huzursuzluk falan ya da arkasina hemen başka dis gelir mi