2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kulak kizarikligi herseyden olabilir ama. Dis de kulaga vuruyor bademcikte kulaga vuruyor. Sen yine takip et bakalim.

Açıklama yaptı doktor baya. Dişten değil, bogazdan dedi. Diş yok zaten bizde henüz gelecek gibi değil. Zaten fitil hemen düşürdü ateşi. İyi şimdi çok şükür dün olduğu huzursuz halleri yok. Canavarlığa devam sabahtan beri :halay:

kizlar gunaydin acil birsey soracagim belim tutuldu bebegi egilip alamiyorum. emziriyorumya ne kullanabilirim sakincasi olmayan, dogumdan sonra basina gelen var mi ?

Kızlar bayramda kemikli ilikleri ayırdım ama haşlamaya vaktim olmadı. Buzluğa attım sonra çıkarıp yapsam bişey olmaz dimi? Bide eşime ben ilik kaynatcam demiştim hep kemiklerin sadece iliğini çıkarmış sonra kemikleride aldım ben ama ilikleri çıkmış ikisini bir kaynatıcam sorun olur mu fikriniz var mı?

Kızlar oğlum bugün ilk kez konuşma çabasında bulundu düdü bübü gibi sesler çıkarıyo ama ağzı yamuk yumuk oluyor görenler çok normal öyle olması diyo ama kötü oldum sizin bebişler nasıl

Kızlar oğlum bugün ilk kez konuşma çabasında bulundu düdü bübü gibi sesler çıkarıyo ama ağzı yamuk yumuk oluyor görenler çok normal öyle olması diyo ama kötü oldum sizin bebişler nasıl
İyi birşey için niye kötü oldun cnm. Çocuk konuşmaya çalışıyor. Nasıl konuşacağını bilmiyor ki.

Günaydınlarr bebişlerin çamaşırlarını hangi detarjanla yıkıyorsunuz dalin kullanıyordum değiştirmek istiyorum migrostan frosch un çamaşır deterjanını leke çıkarıcısını yumuşatıcısını aldım güvenilir mi acaba yoksa friendly mi alsam zaten leke çıkarıcısı da işe yaramıyor
Dalan roxy.. Çok memnunum. Bazı marketlerde satılıyor. Bahar çiçekleri olan çok hoş kokuyor

Kızlar bebelere verdiğiniz yoğurdu hep günlük mü yapıyorsunuz ? Kavanozda 3 gün önce yaptığım hiç açılmamış yoğurt var. Onu yedirsem nolur?
Hep günlük nerden bulam bacım. Ben haftada iki kez alıyorum, Pazartesi ve perşembe geliyor süt. Tadına bakıyorum yoğurdun, ekşime yok. 3 günde ekşimez zaten. Ben iki üç haftalık bile yiyorum O kadarını vermem tabi bebeğe :)

Kızlar merhaba
İpek genel durum olarak iyi değerleri iyi çıktı ama pek gülmüyor sürekli huzursuz ve ağlıyor doğal olarak karin agrisi ve pişikteb
Merak etmişsiniz çok sağolun
Bu gün ve yarında hastanedeyiz bayram günü duruma bakılacak ona göre kalıp kalmayacağımız belli olacak
Kaka çünkü hala saat başı devam ediyor
Pişik çok fena en çok pişik yüzüne aglak ve huzursuz oldu çocuk her seyden korksr oldu
Gece bezini aldık tamı tamına 500 gr sicma iseme çok su kaybediyor şükür ki Ateş yok
Gece çok agladim emzirmeye uyandım
Emdi kucağımda uyurken hanı uyurken gülerler ya
Uyurken ağlıyordu dudaklarını büzüp büzüp uhu uhu yaptıkça benim gözümden yaşlar aktı sabahı zor ettim
Rotadan iki kardeş daha geldi yan odaya
Bu ara yayginqlsmis
Donem donem rota da patlama olur dedi hemşire özellikle yazın sıcakta çoğalır dedi
Odadan bile çıkmaya izin vermiyorlar katta 3 kişiydik rotali şimdi de onlar geldi
Bulaşıcı diye çıkartmayın dediler İpek çok sıkılıyor ama yapacak bsy yok valla ben bile odadan çıkmaya korkar oldum
Yan odaya gelenlerin baya ağır Ateş var çocuk sabaha kadar agladi küçük olan 9 aylık abi 4 yasında bende gece ağladıkça merak edip üzülmüştüm meğer rotaymis
Çok dikkat edin kızlar
İpek kilo almamış ama kiloda kaybetmemiş bu sırada serumlar ise yaramış çok şükür
İnşallah daha iyidir kuzucuk. Yeni okuyorum ben. Tekrar çok geçmiş olsun canım...

Merhaba kızlar
İpek biraz daha iyi kaka sayımız azalmaya başladı ama yarın ne olur bilmem
İlk gun 25 ken ertesi gün 17 idi sonra 30 a çıktı iyiyiz çok şükür dememe kalmadan ertesi gün ilk günden beter oluyor
Şimdilik Bayram sonuna kadar buradayız
Pişik icin envay çeşit krem merhem pomad ve hakiki kantaron yağı aldık bakalim sabah iyi oluyor ama aksama kadar silinmekten tahriş edildiğinden felakete dönüşüyorlar
Bayram geldi çattı aman dikkat edin
Suan Ankara hastanesi çocuk bölümü rotalı çocuklarla çakılıymış
Dün bi çocuk daha geldi
Ateşini 40 dan dusuremediler gece boyu çocuk agladi anne agladi ben agladim eşim agladi
Suan en iyi durumdan olan aralarında dirençli kızım İpek
Buyuk ihtimal de asili olmamızdan kaynaklı
Öptürmeyin sevdirmeyin ellerini yıkamadan kimseye vermeyin
Alt açma yerlerinden uzak durun iki kişi yapın ya da ellerini tutun
Dezenfektanla gezin
Mama sandalyelerinden uzak durun kucağınızda yesin boşverin kirlenenler yıkanır
Parka gitmeyin
Size önerilerim bunlqr cubku suan rota da patlama varmış
Bir de ocak ve mart ayında yaygınlaşırmış
Aman aman dikkat edin cidden çok illet
Bsy
Unutmayın rota nin ilacı yok!
Maşallah ipeğe, en dirençli o demişsin aralarında. İnşallah ilerleyen günlerde azalır ve sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Önerilerin için de çok sağol canım. Acil acil şifalar diliyorum, bi an önce iyileşsin boncuk gözlü...

Kızlar ben yazamasam da düzenli bakamasamda ara ara kontrol ediyorum. En son ipeği gördüm çok canım sıkıldı ya :KK43:
Çok kötüyüm çünkü kedim kaçtı ve 10 gün olacak yok. En ufak iz yok. 3. 5 sene koyun koyuna yattım. Koynumda büyüttüm. Bebeğimin olmadığı günlerde delirecekken bana ilaç olmuştu. Onu evlattan ayırmadım. O evde tek kalmasın diye annemlere torunlarını göstermemeyi tercih edip yatılı gitmedim. Çarşıya gitsem hemen halledip eve koştum tek diye. Eşimde bende ona çok düşkündük.
Gitti. .
Mama kabına bakıp ağlıyorum.
Gittiğini unutuyorum bi anlık o varmış gibi nerde diye bakıyorum o an yok diyorum oturup ağlıyorum.
Çok üzgünüm
Çok üzüldüm ya, kedi candır, hayattır, sevgidir, 5 sene önce bi kedim vardı onu hatırladım, koltuğun altına girmişti, gitti sanıp nasıl üzülmüştüm. İnşallah bulursunuz ya da gelir minnoş :KK43:

Keşke gitmeseydiniz hastalık bu ama madem gittiniz yaklaştırma yaklaşma sana bile geçerse büyük sıkıntı yavrucuk için
Ah canım eşime diyorum sen nezle olduğunu biliyor muydun diye ters ters bakıyor bana... çok aşırı korumakla suçluyor. Bir de 5 aylık eltimin kendi bebeği var. Bayadır annemlerdeydim.illa abisine gelir kalır.

X