2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun canım ..

Canım meraba ek gıda için çorba sormuşsun ben daha yapmadım benim oğlum 5bucuk aylık sebzeleri tektek tattiriyorum. Arkadaşımın kızı 7 8 aylık o mesela çorba yapiyo patates havuç pirinç biraz suyla hasliyo blenderdan geciriyo yada tel süzgeçten geciriyo en son üzerine bi kac damla zeytinyağı döküyor. Işte her seferinde farklı sebzeyle pirinç yada irmik kullanarak çorba çeşidi yapabilirsin canım.
Ek gıda için çok da stres yapmamak lazım galiba yaa rahat olalım bence biz strese girdikçe bebeler de bisey yemiyo sanırım benim oğlum öyle.. artık stres yapmamaya karar verdim insan evladı sonuçta ac kalınca ağlar yer biseyler çok evhamlı olmaya başladım ki buda oğlunu etkinliği demekki..ama arkadaşıma bakıyorum 4.aydan beri kendi yaptıkları her yemeği suyunu parmağıyla tattırdı kızına şimdi de gayet iyi yiyo sebzeleri meyveleri pirinç irmik mercimek şehriye ne bulsa yiyo kiz

Kizlar yaa valla baba mama falan diyeni geçtim geçen gorumcem diyo benim kızım 7aylikti yürüyordu.... allahım yaaa valla kafayı yiyecez zaten bebek bakmak zor bide milletin bu laflariyla uğraşıyoruz kızı bide 20yasinda gelmiş benim yavrumla kiyasliyo.. Ha bide sürekli foto çek gonder diyenler var bende haftalık kıyaslama yapiuolar gelişti büyüdü büyümedi kendi eltilerininkiyle gorumcelerinkiyle kıyasliyolar

Kıyamam yavrumaa .. Acil şifalar diliyorum Şimdi nasılsınız canım?

Ahahass 8 aylik yurumus bir insan var burda karsinda efsun sanirim beni gececek bu konuda koltuk kenarina tutturdugumda kendisi adim atmaya calisiyor cunku gerci sonunda dusuyor ama

Hayırlı olsun sünnetiniz canım, maşallah... Sen de rahat olursun inşallah yarın.

Gereksiz konuşan insan çok fazla maalesef . Aa öyle mi böyle mi konuşana " benim çocuğum gerizekalı, o yüzden hiç birini yapamıcak bunların, hayır yapsa hadi neyse konuşalım üstüne, ama gerçekten gerek yok" diye tersleyesi geliyo insanın. Tabi bi de asıl gerizekalı olanın kendisi olduğunu anlayacak kapasitede olması lazım ki, bu da mümkün olmayabilir

8aylik yuruyen bi oglum var benimde.yurume olabilir canim.ama 4aylikken konusan yoktur heralde.o da bilincli degildir en azindan.

Araniza yeni katıldım daha nasıl kullanıldığını bilmiyorum . Birine cevap vermek için nereye tiklicam yada mesaj atmak için yada yeni bisi paylaşmak için yardımcı olup anlatırmısınız lütfen .
okuduğun bir yazıya cevap vermek istiyorsan çoklu alıntıya tıkla en son cevap vereceklerin bitince yazı yazma bölümüne gel alıntıları ekle de sonra altlarına istediğin yorumu yaz cnm :) açık oldu sanırım hehe :)
bu arada ben ek gıdaya daha başlamadım ama çorba işini 7. aydan sonra düşünüyorum tadım yaptırıcam önce.

kız amaan doğum kilolarını yarıştırıp benim bebeğim aslıda 5 kilo doğardı da ben artık dur dedim diyeni mi dersin (benim kızım 3100 gr dogduda yemediğğim şey kalmamaıştı kilo alsın diye ) benim bebem 3 aylıkken emekliyodu diyeni mi. hayır bunu normal yolla deseler birşey demicem. seninki geç kalmış yada benimki süper zeka kıvamında diyorlar. övünün arkadaş bebelerinizle ne diyim. bizimki de ilk 5 aylıkken döndü napim kaldıramadı poposunu

Efsunun 4 ayliktan beri ilgisi var ama bende 181. Gunu bekliyorum. Hatta 181.gun bizim carsamba ama ben pazartesiyi bekleyecegim su 4 asiyida atlatalim diye :) Acele etme bence. :)

Tam 6aylık olduktan 10gün sonra tatile gidicez. O zamana kadar ufak tadımlar yaptırayım diyorum. Tatilde kesin emmeyle devam edicek zaten

Benim kız uyandıktan 1.5 saat sonra tekrar uyuyo ve emerek uyuyo. Kalkınca emzir sonra kabağı ver sonra geri emzir midesini yormaz mı bebeğin?

Çok paniklemişsin gibi görünüyor, yazdıklarının çoğunu 6 aylık bir bebek yapamaz zaten. Ve ger bebeğin bir şeyleri yaptığı zamanlar başka olabilir. Örneğin bizimki de geç döndü, şimdi dönüyor ama hiç sevmiyor yüzüstü olmayı. Bazı bebeklerse bayılıyor öyle yatmaya. Göz teması ve özellikle dışarıdaki insankarla ilişki kurması çok dışarı çıkması ile son derece alakalı. Siz çıkamadığınızı söylemişsiniz. Oğlum da ilk zamanlar dışarda zorluyordu, ama her gün çıkardım. Şimdi dışarda olamaya bayılıyor kısacası sakin olun ve onunla bol bol konuşun

Geçmiş olsun, bu hastalığı duyunca cinlerim tepeme çıkıyor. Ülkemizde tekrar görülmesinin sebebi malum.

hastaney h yattık ağzındaki yaralardan dolayi ememedi geceden beri susuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…