- 27 Temmuz 2018
- 19
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #61.421
@nemesis kendim direk nasıl bisiler paylaşıcam peki teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acmak istedigin konuya uygun bolume gelip yeni konu ac diyeceksin.@nemesis kendim direk nasıl bisiler paylaşıcam peki teşekkür ederim
Evet canim.Etiketleme yapmam gerekiyor demi karşı tarafa bildirim gitmesi için az önce yaptığım gibi
FOK geçmiş olsun biz el ayak hastalığının kiyis Nsan donduk ağzında oldu ateş oldu bol emzirme ılık duş 2 gün ateşle atlattık doktor ilerlerse ilaç yazacağım ama ates düşmüş ayağında çıkarsa ağzında çoğalırsa haber verin dedi olmadı şükür sonra da şimdi bronslar sisti alerjik sabahtan beri hava veriyoruz öyle maskeyle hastane de görünce sinirl eim bozuldu ağladım. Doktor iyi ki getirmişsiniz ciğerlere inebilirdi dedi oksururuk geçer bu deniliyor 10 Hun sonra bi geliyorlar ciğerlere inmis oluyor dedi baktım gece çok oksurdu sabah hırıltılı hemen götürdüm valla yazın daha çok hastalanıyorlarmış onu anladımSelam kızlar nasılsınız?genelde ek gıda soruları ve sorunları var okuduğum kadarıyla biz de başladık yavaştan tattirmaya. Ama şu an daha önemli bı derdim var büyük kızım geçen hafta el ayak hastaligi oldu doktora götürdüğümuzde ötekine çoktan geçmiştir artık ayırmanın mantığı yok dedi ve beklemeye başladım ne zaman çıkacak diye beş gün sonra şimdi Gökçe'de de başladı hafif ateş ve ayağında su an minicik bı kızarıklık..salgın varmış bu aralar denizde havuzda parklarda kalabalık düğün festival ortamlarında dikkatli olun çok bulaşıcı olduğu için bu ortamlara girmek bile yeterli haber edeyim dedim. Umarım bizim kız da ağır atlatmaz
Ateş var mi ateş varsa olabilir havuz park kapalı alanlardan bulaşıyormuşBizimde kizarik nokta seklinde.insallah sinek isirigidir.gecmus olsun canim.kolay bi sekilde atlatirlar insallah
Canım sen ne kadar veriyosun kaşık mamasını kaç cc den yapıyosun normalde benim biberon maması olsa 150 içer ama kaşık mamasını 100 cc den yapıyorum bide denildiği gibi çok kıvamlı yapmıyorum az daha akışkan oluyo sen nasıl kaç cc kaç kere yapıyosun :)cnm bende organik diye hipp aldim. dedigin gibi sekezsiz ya dun ilk kez verdim oglusum hic sevmedi. hero babyi görünce agzini aciyordu bunda acmamaya basladi. onlarda biliyor valla hangisi guzel. cnm havuc zaten veriliyor. pekmezde 6 aydan sonra verilebiliyor diye biliyorum zannetmiyorum birsey olacağını. (not bal yasakmis 1 yasina kadar ) veren herseyi veriyor birsey olmuyor valla doktorlarda biraz abartıyorlar sanirim.bizde korkuyoruz hemen :))
Canım mama içiyo sa az mama at bi yerde okunuştum alıştırmam adına sonra da azar azar atmayı kesin diyodu. İstersen ara ver 15 gün sonra tekrar dene. Yada seftaliyi azaltarak devam et
- Şeftali rendeleyip kattım yoğurdu içerisine yedi birazcık ama yoğurdun tadını bilem3zki böyle bide çorba falan nasıl yapabilirim
Size de çok geçmiş olsun bronsiolit biz de olduk haziran başında hava aleti aldık evde verdik biz 10gun sonra geçti şükür ateş var şimdi çok huysuz uyuyamıyor duş aldırdım bana mısın demiyor ates. 38-38.5arasi gidip geliyor ama aşırı huysuz yaa.FOK geçmiş olsun biz el ayak hastalığının kiyis Nsan donduk ağzında oldu ateş oldu bol emzirme ılık duş 2 gün ateşle atlattık doktor ilerlerse ilaç yazacağım ama ates düşmüş ayağında çıkarsa ağzında çoğalırsa haber verin dedi olmadı şükür sonra da şimdi bronslar sisti alerjik sabahtan beri hava veriyoruz öyle maskeyle hastane de görünce sinirl eim bozuldu ağladım. Doktor iyi ki getirmişsiniz ciğerlere inebilirdi dedi oksururuk geçer bu deniliyor 10 Hun sonra bi geliyorlar ciğerlere inmis oluyor dedi baktım gece çok oksurdu sabah hırıltılı hemen götürdüm valla yazın daha çok hastalanıyorlarmış onu anladım
Ateş var mi ateş varsa olabilir havuz park kapalı alanlardan bulaşıyormuş
Ben parka götürüyordum ilk götürdüm ayağında beyaz sivilce gibi bsy çıktı gösterdik doktor parktan mi bulaştı dedi bulaşırmış dermtoga gittik çoğalırsa gelin dedi çoğalmadı sonra götürdüm örtü serdim ama banamisin demiyor etraf çok pis
Yok ates yok.allahtan.huysuzlugi var ama her zaman ki huysuz ediz.extra biseyi yok.bi de hemen etkisini gosterir mi acaba.havuzdan 1 gun sonra gordum kizarikligiFOK geçmiş olsun biz el ayak hastalığının kiyis Nsan donduk ağzında oldu ateş oldu bol emzirme ılık duş 2 gün ateşle atlattık doktor ilerlerse ilaç yazacağım ama ates düşmüş ayağında çıkarsa ağzında çoğalırsa haber verin dedi olmadı şükür sonra da şimdi bronslar sisti alerjik sabahtan beri hava veriyoruz öyle maskeyle hastane de görünce sinirl eim bozuldu ağladım. Doktor iyi ki getirmişsiniz ciğerlere inebilirdi dedi oksururuk geçer bu deniliyor 10 Hun sonra bi geliyorlar ciğerlere inmis oluyor dedi baktım gece çok oksurdu sabah hırıltılı hemen götürdüm valla yazın daha çok hastalanıyorlarmış onu anladım
Ateş var mi ateş varsa olabilir havuz park kapalı alanlardan bulaşıyormuş
Ben parka götürüyordum ilk götürdüm ayağında beyaz sivilce gibi bsy çıktı gösterdik doktor parktan mi bulaştı dedi bulaşırmış dermtoga gittik çoğalırsa gelin dedi çoğalmadı sonra götürdüm örtü serdim ama banamisin demiyor etraf çok pis
Benim oglumds demedi henuz. 17 subat dogumlu. Kizimda 6 bucuk 7 aylikti sanirim de de ba ba falan demeye baslamisti. Doktor 1 yasina kadar 4 ila 8 kelime ogrenmesi yani soylemesi lazim demisti. Evham yapmayin bebeginizin tadini cikartin bir daha bu kadar minnak olmayacak.insallh hickimsenin bebegi hasta olmazAma iste benim.bebegim anlamsiz da olsa henuz hic o heceleri demedi
Evet canım bize de uzun boylu olduğu için gözünüze hep zayıf görünür demişti ne yapalım sağlıklı olsunlarda. Valla ek gıda da gözü yok şimdilik bakalım kaşığı görünce ağzını kilitliyor bende ara verdim bir kaç gün zaten yoğurt veriyordum arada bir kaç sebze denedim bıraktım su an denemeyi üstüne gitmemek içinCanım çok takılma bence, bizimde kilo alt sınırda gidiyor. Boyumuz uzun olduğu için de hep böyle olabilir dedi. Sadece 5 ayda bebeklerin Doğum kilosunun iki katına ulaşması bekleniyor. Onu tutturamamış ama ek gıda ile toparlar
Bende bu bebek aç kitabını sipariş ettim oradfa tarifler varmıs inst.da da var ama telefonu aç tek tek bak zor olur kitap elimde olsun dedimBizimkide yoğurdu sevmiyor ama ben mamada almadım sadece kabak ve patates yedirdim başka ne yetirebilirim hiçbi fikrim yok . Aklıma hiçbirşey gelmiyor oğlum 4unde 6 aylık olacak inşallah
Geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız?genelde ek gıda soruları ve sorunları var okuduğum kadarıyla biz de başladık yavaştan tattirmaya. Ama şu an daha önemli bı derdim var büyük kızım geçen hafta el ayak hastaligi oldu doktora götürdüğümuzde ötekine çoktan geçmiştir artık ayırmanın mantığı yok dedi ve beklemeye başladım ne zaman çıkacak diye beş gün sonra şimdi Gökçe'de de başladı hafif ateş ve ayağında su an minicik bı kızarıklık..salgın varmış bu aralar denizde havuzda parklarda kalabalık düğün festival ortamlarında dikkatli olun çok bulaşıcı olduğu için bu ortamlara girmek bile yeterli haber edeyim dedim. Umarım bizim kız da ağır atlatmaz
Canım sen ne kadar veriyosun kaşık mamasını kaç cc den yapıyosun normalde benim biberon maması olsa 150 içer ama kaşık mamasını 100 cc den yapıyorum bide denildiği gibi çok kıvamlı yapmıyorum az daha akışkan oluyo sen nasıl kaç cc kaç kere yapıyosun :)
Evet aynen tam tanımı buymuş bronsiolit :)Size de çok geçmiş olsun bronsiolit biz de olduk haziran başında hava aleti aldık evde verdik biz 10gun sonra geçti şükür ateş var şimdi çok huysuz uyuyamıyor duş aldırdım bana mısın demiyor ates. 38-38.5arasi gidip geliyor ama aşırı huysuz yaa.
Hemen ateş oluyor kızarıklıklar sonra sonra çoğalıyor canim o isilik olabilir gıdaya tepki olabilir el ayak ağız hastalığı değildir büyük ihtimalYok ates yok.allahtan.huysuzlugi var ama her zaman ki huysuz ediz.extra biseyi yok.bi de hemen etkisini gosterir mi acaba.havuzdan 1 gun sonra gordum kizarikligi
Kuzum kabuğun soydum benKızlar iyi akşamlar. Kızı uyuttum anca girebiliyorum. Bugün kabak aldım. Yarın haşlayıp vercem. Ama nasıl vereceğim bilmiyorum. Kabuğuyla mı haslayacağım
? kaç dk haşlamam lazım? Bebe uykudan uyanınca emzirmeden mi yedireceğim?