2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnş canım dikkatli olmakta fayda var bizim ateşle başladı direkt döküntü çıkaran da oluyormuş ama sen tatildeyiz demişsin belki sinek böcek ısırığı da olabilir . Resim yüklemeye çalıştım hata veriyor ama içi sulu olmadı bizimki kızarık noktalar seklindeydi büyük kizimda bunda da daha fazla yok bı yerinde gördüm simdilik

Aynı benimki. Sıkıntı yok bence. Evham yapmayın.

Bizimde kizarik nokta seklinde.insallah sinek isirigidir.gecmus olsun canim.kolay bi sekilde atlatirlar insallah

Yaaa inanain suan icim rahatladi. Cunki cevremdekiler 4 ayllikken bebekleribaba mama falan diyomus da. Bende cok uzuluyodum

Neyyy ula biz bizim kizin karsisina saatlerce oturup baba dedirmeye calisiyoruZda aldigimiz tek tepki ciglik oluyor :) cnm benim kizimda bir ara hic sesi cikmiyirdu simdi bagiris cagiris susmuyo iki gun sonra ne yapar bilmiyorum 3 subat dogumlu belli biz baz norolojik gelisme var onu yapiyormu diye doktor baksin normal dir bence her cocuk farkli oluyor hemen kendinizi uzmeyin derim

Bizimkide yoğurdu sevmiyor ama ben mamada almadım sadece kabak ve patates yedirdim başka ne yetirebilirim hiçbi fikrim yok . Aklıma hiçbirşey gelmiyor oğlum 4unde 6 aylık olacak inşallah
Canım ben havuç verdim geçen gün bezelye buldum onuda haşlayıp ezdim verdim. Bugün de evde semizotu var versem mı diye düşünüyorum zamanla bunları az az karıştırır çorba yaparız galiba irmik ve pirinç falan serbest sanırım.. Bende hiç mama vermedim arkadaşım kızına hipp elmalı yulaflı veriyor memmun yani kızı severek yiyo belki bende alırım arada değişiklik olsun bebelere üşengeç olduğumuz zaman veririz

Kızlar selam

Ne zamandır giremedim, maşallah herkes ek gıda serüvenine başlamış. Bizim dr 6ayda başlayacağız dedi ama onu dinlemeyi düşünmüyorum tadımlara başlıcam yavaş yavaş. Çocuğun ilgisi varken kaçırmak istemiyorum.

Efsunun 4 ayliktan beri ilgisi var ama bende 181. Gunu bekliyorum. Hatta 181.gun bizim carsamba ama ben pazartesiyi bekleyecegim su 4 asiyida atlatalim diye :) Acele etme bence. :)

• Şeftali rendeleyip kattım yoğurdu içerisine yedi birazcık ama yoğurdun tadını bilem3zki böyle bide çorba falan nasıl yapabilirim

Araniza yeni katıldım daha nasıl kullanıldığını bilmiyorum . Birine cevap vermek için nereye tiklicam yada mesaj atmak için yada yeni bisi paylaşmak için yardımcı olup anlatırmısınız lütfen .

Kakası mukuslu olunca sorun değilmiş ama kan olduğunda alerji bakımından sorun olabilirmiş özel menenjit aşısı 1 yaşında yaptırılıyormuş geç kalmadık
Sagol cnm gecti ishal şükür demir ilaci verdim topladi mukusta kalmadi bosuna korkmusum o zaman..menenjitte kararsizim ya..

Araniza yeni katıldım daha nasıl kullanıldığını bilmiyorum . Birine cevap vermek için nereye tiklicam yada mesaj atmak için yada yeni bisi paylaşmak için yardımcı olup anlatırmısınız lütfen .
Mesajini yanitlamak istedigin kisinin mesajinin altinda cevapla var ona tiklarsan o kisinin mesaji alintilanir ve onu yanitlarsin. Eger birden fazla kisiye cevap yazmak istersen coklu alinti ekle kismina tiklaman lazim. Daha sonra cebap verme panelinde alintilari ekleye tikar hepsini eklersin.

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…