2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah halledersin. O uykusuzluktan bulanık görmeye başladım boynumu tutamaz olmuştum. Ama bizim çok uzun sürdü 2,5 ay gece uyutmadı merve. Bende kalkınca zor dalan biriyim. Sabah uyandığımda allahım nolur çabuk akşam olsun diyordum. Şükürler olsun çok daha iyiyiz.

Ben bu 3gun kuralini cok uygulayamiyorum cogu seyi verdim gibi bir iki ama aklimdaki soru su mesela pekmez vericez yada labne peyniri ya da yumurta sarisi onlarida mi 3 gun kuralina uygun verecez.

Bu oğlanlar alem yaa benimki de totoyu açık görmesin hemen çişini fırlatır etrafa bez bağlamak bizim için tam bi savaş zaten hiç sevmiyo bağlamayı ama açık bırakmıyorum valla napicagi belli olmuyo

Destekli oturtuyordur inşallah cnm

Ben bu 3gun kuralini cok uygulayamiyorum cogu seyi verdim gibi bir iki ama aklimdaki soru su mesela pekmez vericez yada labne peyniri ya da yumurta sarisi onlarida mi 3 gun kuralina uygun verecez.
Cnm verdiklerini aklında tut en azından. Yoksa işin içinden çıkmak zor. Zaten başta alerji potansiyeli düşük gıdalardan verirsin. Ben bu yüzden çok erken başladım tadımlara.

Aaa evet... Emilim olayı var.. Ben şeker yerine alternatif olarak pekmez düşündüm sadece sağlık açısından. Ben de karıştırmadım hiç ikisini
Sanırım emilimleri farklıymış ve etkilemiyormus diye okudum kızlar yani karıştırılabilirmiş ben hiç yapmadım zaten daha bir şey yemiyorda bir araştırın yine de

Sanırım emilimleri farklıymış ve etkilemiyormus diye okudum kızlar yani karıştırılabilirmiş ben hiç yapmadım zaten daha bir şey yemiyorda bir araştırın yine de
Eğer demir için vericeksen evet yoğurtla sütle peynirle verme. Ama yoğurt yedirmekse amacın ver tabiki cnm

Bidr ben soru soruyum biz de tadımlara başladık sofraya bardaklara inanılmaz ilgiliyiz normaldede her aldığını ağzına götürüyo ama eline haşlayıp verdim ekşidi yemedi havucu kasıkla ezdim verdim ağzını açmadı sonra elimle verdim yedi. Herşeyi öyle yapıyo. Sadece elimle verdiğim de ağzını açıyo tekrar istiyo kaşık felan sevmiyo normal mi ne yapmam lazım. Bu arada bana hemşire kaşık manası verebilirsin 1 öğün dedi hipp pirinçli aldım inanılmaz tatsız bende içine havuc ezdim bide çay kaşığının ucuyla pekmez attım öyle yedi inşallah doğru bi tariftir diyorum :)

Ukrayna/odessa canım. Cumartesi döneceğiz. Sen nezamana kadar ordasın. Ben haftaya salı salihli taraflarına gelebilirim. Aslında gelebilirsen sen gel salça yaparız
Canım pazar ya da pazartesi döneceğiz, tam bi hafta yani :) salça çok severim ben. Ama iki çocukla nasıl yapçen gız:) ) valla pazartesi dönersek pazar da yorgun olmam dersen bişiler yapalım Yoksa hiç zorlama yavrum, başka zamanlarda buluşuruz , iki çocuklu anasın sen. Saygı duyarım

İyi yaa ne güzel bize iyiyiz çok şükür,işe başladım 3 ay oluyor Sıla'ma teyzesi bakıyor haftasonu koklaşıyoruz tüm gün :) özlem karicinde bir sorun yok şükür.

Kac aylık kiziniz

cnm bende organik diye hipp aldim. dedigin gibi sekezsiz ya dun ilk kez verdim oglusum hic sevmedi. hero babyi görünce agzini aciyordu bunda acmamaya basladi. onlarda biliyor valla hangisi guzel. cnm havuc zaten veriliyor. pekmezde 6 aydan sonra verilebiliyor diye biliyorum zannetmiyorum birsey olacağını. (not bal yasakmis 1 yasina kadar ) veren herseyi veriyor birsey olmuyor valla doktorlarda biraz abartıyorlar sanirim.bizde korkuyoruz hemen :))

Son düzenleme:
Doğum kilosu 3440 tı şu an 6900 6 ay dolmak üzere normalde 5 ayın sonunda en az bu kiloda olmalıymıs

Canım çok takılma bence, bizimde kilo alt sınırda gidiyor. Boyumuz uzun olduğu için de hep böyle olabilir dedi. Sadece 5 ayda bebeklerin Doğum kilosunun iki katına ulaşması bekleniyor. Onu tutturamamış ama ek gıda ile toparlar

Bizimkide yoğurdu sevmiyor ama ben mamada almadım sadece kabak ve patates yedirdim başka ne yetirebilirim hiçbi fikrim yok . Aklıma hiçbirşey gelmiyor oğlum 4unde 6 aylık olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…