Ondandır İpek’te damla ilaç vereceğim sanıyor kitliyor ağzı 7 8 ayda tam Açarlarmış ağızlarını o zamana kadar zorlamadan az az yedikleri kadar attık
Kuzum yetişkin olunca anlarlar ama çocuklar anlamaz :) mesela Benim babam hiç hamburger yedirmedi bana hep de söyledi onlar sağlıklı değil et değil diye ama ben hep özendim hatta bi ara paramız mo yok da almıyor dedim
Okula giderdim kantinden yerdim ya da okulda Arkadaşlar oyuncak getirdi mc dobald yedim haftasonu onun oyUncagi derdi hep özenirdim sınamaya giderdik o sinemanın karekterinin oyuncakları hep mc de olurdu çocuk menüsünde çok isterdim almazlardı hatta annemin oyuncağı satmıyor musunuz dediğini hatırlıyorum babam katıydı hem sağlıksız diye bende siyasi görüş muhabbetinden
annen sana evde yapar derdi annem yapardı ama oyuncak yok kadın ne arardı o oyuncaklardan bulmayı birine oturmaya giderdik çocuğun odasında hep mc donald oyuncakları hep özenirdim hem sinemasını izledim karakter nitekim ortaokulda dersaneye gittim fen lisesi icin her gün mc yedim
hele ÖSS dershane zamanı öğle akşam sonrası zayıf biriyken obez oldum
mesela köfte çok severim babam dışarda hiç köfte yedirmezdi hep pirzola et döner vs ona da çok uZulurdum adam aslında en iyisini yediriyormuş bize iy yapıyormuş ama çocukluk aklı ve babama hala he hamburger ne dışarda köfte yedirebilirsin ya da sen yanında yiyebilirsin
o yüzden anlatsak bile cevreden etkilenip yiyecekler