• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Pekmezdeki demir bildiğim kadariyla kalsiyum emilimini engeller.ikisi birbirine etki eder diye biliyorum...ben aslında yoğurdum eksi değil azcık tatlı olmasını istiyorum yoğurdu yoğurt olarak sevmesini..inşallah değişir bakalim

Tamam öyle bi deniyim merve ne kadarlık nil 5 aylık ekmek için biraz tirsiyorum sanki gerçi

Kızlar aslında 4 saatte mayaliyorum hava sıcak diye az bi süre ..acaba mayadan mi eksi oluyor mayayı degistireyim ben en iyisi
Biz 6 aylığız tam canım

Bu aksam yaptığım şeye bakın hanımlar yok ben gerçekten iyi değilim.:KK17:Kıza ek gıdaya başladım ya yemekte de yiyebilecegi şeyleri elimle ezip tattiriyorum 2 haftadır. ..bugün akşam yemeğinde bi yandan kız kucagimda bir yandan oğluma yemek yediriyorum.daha doğrusu beş yaşında kendi yiyor ama bu aralar kiskancliktan sen yedir diyor arada ben veriyorum...oğlumla konuşuyorum bir yandan tuvaletten sonra ellerini iyi yıkadın mi diye anlatiyorum.elimde ogluma vermem gereken 1yemek kasigi pilav bezelye kaşığıni sen kıza verrr:kızgın:neye uğradığını şaşırdım ödüm koptu tek tek çıkardım pirinç tanelerini ağzından çok korktum...

Bu aksam yaptığım şeye bakın hanımlar yok ben gerçekten iyi değilim.:KK17:Kıza ek gıdaya başladım ya yemekte de yiyebilecegi şeyleri elimle ezip tattiriyorum 2 haftadır. ..bugün akşam yemeğinde bi yandan kız kucagimda bir yandan oğluma yemek yediriyorum.daha doğrusu beş yaşında kendi yiyor ama bu aralar kiskancliktan sen yedir diyor arada ben veriyorum...oğlumla konuşuyorum bir yandan tuvaletten sonra ellerini iyi yıkadın mi diye anlatiyorum.elimde ogluma vermem gereken 1yemek kasigi pilav bezelye kaşığıni sen kıza verrr:kızgın:neye uğradığını şaşırdım ödüm koptu tek tek çıkardım pirinç tanelerini ağzından çok korktum...
Efsunun ilk tattigi sey sarimsakli cacik. 2.si tereyagli pilavdi. Ikisinide ben yerken elini daldirip agzina atarak basardi. Ben agzindan cikarmadim acikcasi yedi yuttu :)

Kızlar benim kız pek sevMedi patates ve kabağı ben de içine 1 ölçek mama koyup ılık su ekleyip öyle verdim instada ek gıda sayfasında gördüm alışmasi içinmis bi fikri olan var mı acaba yanlış mı ki
Bir de yoğurdu da sevmedi 10gun ara vericem ama bu kez mayalarken 1 tatlı kaşığı şeker de koysam yoğurda belki tatlı olur tadi zarar verir mi bebişe Sizinkiler eksi olmuyor mu acep tatlı yoğurdun sırrı nedir
Bende gördüm bence sorun olmaz benimki de sevmedi kabak ve patatesi ama mama koysamda yemez çünkü sadece anne sütü alıyor alışkın değil kaşığı görünce ağzını kilitliyor ne yapacaksam bilmiyorum

Pekmezdeki demir bildiğim kadariyla kalsiyum emilimini engeller.ikisi birbirine etki eder diye biliyorum...ben aslında yoğurdum eksi değil azcık tatlı olmasını istiyorum yoğurdu yoğurt olarak sevmesini..inşallah değişir bakalim

Tamam öyle bi deniyim merve ne kadarlık nil 5 aylık ekmek için biraz tirsiyorum sanki gerçi

Kızlar aslında 4 saatte mayaliyorum hava sıcak diye az bi süre ..acaba mayadan mi eksi oluyor mayayı degistireyim ben en iyisi
Hep kendi yaptığın yoğurdu kullanırsan ekşi olur canım yani arda değiştirmen lazım mayayı

Efsunun ilk tattigi sey sarimsakli cacik. 2.si tereyagli pilavdi. Ikisinide ben yerken elini daldirip agzina atarak basardi. Ben agzindan cikarmadim acikcasi yedi yuttu :)
Aslında tadımlik yese ben de eritir diye düşünürdüm o baya açmış ağzını ben boca ettim kaşığı.bildiğin çocuk yedirir gibi

nemesis bana probiyotik yoğurt mayası önerdi buyuyo markası Migros’tan aldim onun ki tatlı oluyormus İnstagram dan takip ettim anında cevap veriyorlar bi dene istersen
İnstagram isimleri kefirdanem

İş bir yandan iyi geliyor biryandan kötü. Yada benim yeni işim adaptasyon işi olunca zorlanıyor olabilirim. İnşallah sen rahat uyum sağlarsın
Insallah oyle olur. Aksi gibi islerin en yogun oldugu zamanda basliyacagim ise yani telefonla bile konusacak vakit olmuyor. Oglumu nasil birakacagim daha bakici bulamadim bulmakta istemiyor gibiyim. Kafam allakbullak yani.
Belki evden uzaklasmak iyi gelir banada ama uykusuzluktan tirsiyorum

Ohh be üşenmedim bi haftalık msjlari okudum :KK9:tabi oğluşum hayret bi gece erkenciydi..bi haftadır çok mızmız olduk yaa uyutmak için saatlerce gezdiriyoruz dışarıda.. genelde ek gıdalar konuşulmuş bende şunları merak ediyorum.. kizlar aramızda diş çıkaranlar var mı yürüteç flan kullaniyomusunjz bide benimki oturmuyo bile ama eşim oturtmaya çalışıyo çocuk zavallimm iki büklüm duruyo öyle sürekli bide eşim doktor olucak güya ama onunla tartışmaya gelmiyo hiç...son soru :KK64:ben halen adet olmuyorum ya ama bi haftadır ara ara kahverengi kırmızısını akıntı var acaba adet mi olucam yoksa baska bisey mi var hiç sevmiyorum da adet olmayı böyle iyiydiii

Aaa evet... Emilim olayı var.. Ben şeker yerine alternatif olarak pekmez düşündüm sadece sağlık açısından. Ben de karıştırmadım hiç ikisini

Kizlar oglum bugun tiksinc bisey yapti. Altini actim bezini cikarttim dedim iki dk havalansin totosu bezi atip geldim ki bizimki haliya donmus kakasini yapmis tekrar bir tur daha donmus o kaka heryerine bulasmis. Gordum sok oldum o kadar kisa surede b..ka batmis yavrum. Gulsemmi aglasammi bilemedim. Aldim sipayi banyoya attim hemen yikadim cikardim haliyi bir su sildim yikamaciya verdim. Artik toto havalandirmiycam :emir_bebek:

Back