- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.341
Biz 6 aylığız tam canımPekmezdeki demir bildiğim kadariyla kalsiyum emilimini engeller.ikisi birbirine etki eder diye biliyorum...ben aslında yoğurdum eksi değil azcık tatlı olmasını istiyorum yoğurdu yoğurt olarak sevmesini..inşallah değişir bakalim
Tamam öyle bi deniyim merve ne kadarlık nil 5 aylık ekmek için biraz tirsiyorum sanki gerçi
Kızlar aslında 4 saatte mayaliyorum hava sıcak diye az bi süre ..acaba mayadan mi eksi oluyor mayayı degistireyim ben en iyisi
Efsunun ilk tattigi sey sarimsakli cacik. 2.si tereyagli pilavdi. Ikisinide ben yerken elini daldirip agzina atarak basardi. Ben agzindan cikarmadim acikcasi yedi yuttu :)Bu aksam yaptığım şeye bakın hanımlar yok ben gerçekten iyi değilim.Kıza ek gıdaya başladım ya yemekte de yiyebilecegi şeyleri elimle ezip tattiriyorum 2 haftadır. ..bugün akşam yemeğinde bi yandan kız kucagimda bir yandan oğluma yemek yediriyorum.daha doğrusu beş yaşında kendi yiyor ama bu aralar kiskancliktan sen yedir diyor arada ben veriyorum...oğlumla konuşuyorum bir yandan tuvaletten sonra ellerini iyi yıkadın mi diye anlatiyorum.elimde ogluma vermem gereken 1yemek kasigi pilav bezelye kaşığıni sen kıza verrr neye uğradığını şaşırdım ödüm koptu tek tek çıkardım pirinç tanelerini ağzından çok korktum...
Ben Çarşamba gunu yaptirdimKizlar 6. Ay asisini yaptiran var mi ?
MAkarnavitma var canım inst.da bir bak vitmadoğalgıda internet siteleri var oradan sipariş verdim ben henüz hiç kullanmadımnereden aliyorsunuz ?
Bende gördüm bence sorun olmaz benimki de sevmedi kabak ve patatesi ama mama koysamda yemez çünkü sadece anne sütü alıyor alışkın değil kaşığı görünce ağzını kilitliyor ne yapacaksam bilmiyorumKızlar benim kız pek sevMedi patates ve kabağı ben de içine 1 ölçek mama koyup ılık su ekleyip öyle verdim instada ek gıda sayfasında gördüm alışmasi içinmis bi fikri olan var mı acaba yanlış mı ki
Bir de yoğurdu da sevmedi 10gun ara vericem ama bu kez mayalarken 1 tatlı kaşığı şeker de koysam yoğurda belki tatlı olur tadi zarar verir mi bebişe Sizinkiler eksi olmuyor mu acep tatlı yoğurdun sırrı nedir
4 asi degil mi? Nasildi?Ben Çarşamba gunu yaptirdim
Bende boğa burcuyum :)Hahaha boğa burcuyum
Hep kendi yaptığın yoğurdu kullanırsan ekşi olur canım yani arda değiştirmen lazım mayayıPekmezdeki demir bildiğim kadariyla kalsiyum emilimini engeller.ikisi birbirine etki eder diye biliyorum...ben aslında yoğurdum eksi değil azcık tatlı olmasını istiyorum yoğurdu yoğurt olarak sevmesini..inşallah değişir bakalim
Tamam öyle bi deniyim merve ne kadarlık nil 5 aylık ekmek için biraz tirsiyorum sanki gerçi
Kızlar aslında 4 saatte mayaliyorum hava sıcak diye az bi süre ..acaba mayadan mi eksi oluyor mayayı degistireyim ben en iyisi
Aslında tadımlik yese ben de eritir diye düşünürdüm o baya açmış ağzını ben boca ettim kaşığı.bildiğin çocuk yedirir gibiEfsunun ilk tattigi sey sarimsakli cacik. 2.si tereyagli pilavdi. Ikisinide ben yerken elini daldirip agzina atarak basardi. Ben agzindan cikarmadim acikcasi yedi yuttu :)
nemesis bana probiyotik yoğurt mayası önerdi buyuyo markası Migros’tan aldim onun ki tatlı oluyormus İnstagram dan takip ettim anında cevap veriyorlar bi dene istersenPekmezdeki demir bildiğim kadariyla kalsiyum emilimini engeller.ikisi birbirine etki eder diye biliyorum...ben aslında yoğurdum eksi değil azcık tatlı olmasını istiyorum yoğurdu yoğurt olarak sevmesini..inşallah değişir bakalim
Nere gittin? De bakemEvvelsi gün :)
Insallah oyle olur. Aksi gibi islerin en yogun oldugu zamanda basliyacagim ise yani telefonla bile konusacak vakit olmuyor. Oglumu nasil birakacagim daha bakici bulamadim bulmakta istemiyor gibiyim. Kafam allakbullak yani.İş bir yandan iyi geliyor biryandan kötü. Yada benim yeni işim adaptasyon işi olunca zorlanıyor olabilirim. İnşallah sen rahat uyum sağlarsın
Efsunun ilk tattigi sey sarimsakli cacik. 2.si tereyagli pilavdi. Ikisinide ben yerken elini daldirip agzina atarak basardi. Ben agzindan cikarmadim acikcasi yedi yuttu :)
Aaa evet... Emilim olayı var.. Ben şeker yerine alternatif olarak pekmez düşündüm sadece sağlık açısından. Ben de karıştırmadım hiç ikisiniPekmezdeki demir bildiğim kadariyla kalsiyum emilimini engeller.ikisi birbirine etki eder diye biliyorum...ben aslında yoğurdum eksi değil azcık tatlı olmasını istiyorum yoğurdu yoğurt olarak sevmesini..inşallah değişir bakalim
Tahmin ettim. Sabırlıdır boğa, azmederek çok ciddi başarılar elde edebilir. Bende gram olmayan özellik, en sevmediğim yönüm bu. Ama diğer huylarım fena değildir.. Artılar ve eksileri işte, her insanın başka bi özelliği ön plana çıkıyorHahaha boğa burcuyum
Ukrayna/odessa canım. Cumartesi döneceğiz. Sen nezamana kadar ordasın. Ben haftaya salı salihli taraflarına gelebilirim. Aslında gelebilirsen sen gel salça yaparızNere gittin? De bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?