2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebeğimin çişi çok sarı ya. Dün geceden beri de 2 kere felan yaptı çişini su da veriyorum doktora gitmem gerekir mi?

Eklentiler

• 7462A2AE-39C6-4819-90BC-F994850357E1.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 95
Yapboz seklinde oyun matlari var hem sogugu gecirmez hemde terletmez. Bence onlardan al ben onlardan kullaniyorum memnunum.

Bütçene uygunsa unigo nun oyun matları da çok güzel

Ben basladim vermeye hava cok sicak asiri terliyir doktorda ver dedi emzirince 1 yk kadar.

Benim doktorum sadece kiz cocuklari icin tavsoye ederim dedi hatta kendi dedi 7. Aydan sonra bindirin diye. Ayaklarina dikkat edin parmaklarina basiyor tirnak batmasi oluyor dedi.

cnm artik kiz erkek farketmiyor şu an doktorlar yürüteci de tavsiye etmiyorlar. yararindan cok zarari varmis.

https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberleri/bebeginizi-yurutecle-yurutmeyin/

Bizimki kizlara tavsiye ediyormus cnm

Kiz bende cok bunaltirsa bindiroverxem var bitane evde arkadas getirmisti.
Hurma badem hindistan cevizi hoop cekiyorsun oluyor sana tatlı mmis gibi. İncir de olur kayisi da ne istersen badem findik ceviz oldukcada pratik:))

Canim o gun benim kizda oldu 4.ay asisini o gun olmadi bisy sabah kalktık baktim yaniyo cocuk bi olctum 38.3 ates biraz temizleme pamuklarindan aldim ıslatıp basina koltuk altlarina koydum bacak aralarina baktım düşmüyo hemen bi çay kasigi calpol verdim 1 saate düştü bende çok korktum hic cikmamisti atesi daha ilk oldu insan panikliyor cidden

Kızlar biz bu sabah yolculuğa çıktık aylin beni yedi bitirdi uyudukca gidiyoruz yoksa durup takiliyoruz sıkıldı arabada iyice nasil eğlendirecegim bu kizi

Puzzel şeklinde olan oyun matları var ebebekte 10u 29’90 ondan iki tane aldım üstüne ektim incecik bu sünger kesilip nevresim gibi bdy kestirmiş onu verdi onu koyuyorum
Yerde Dursun artık her an düşebilir koltukta ve dönemez istediği gibi

Kızlar bebeğimin çişi çok sarı ya. Dün geceden beri de 2 kere felan yaptı çişini su da veriyorum doktora gitmem gerekir mi?
Bence ne olur ne olmaz bi ifrsr testi yaptır canım

Sanırım bizim dış geliyor yanında duruyorum ağlıyor kucakta ağlıyor meme de ağlıyor gece inliyr birkaç gündür
Mememi ısırdı ağlayarak uyanma var emziği kenara getiriyor ağzının ısırıyor
Hiç du Muyor
Dıştır de mk

Canım peki neden izin verdin? Böyle bir şeye teşebbüs ettiği anda çekip alaydın ya çocuğu? Sonrasında da ciddi ciddi uyarsaydın. Ayy buz gibi oldum valla. Ahh bu kayınvalideler. ...
Benim kizimada annem iki ay bakmisti. Bir gun cok agladi ne yaptiysak susmadi diyo sonra annem emzirmis bir iki emmis uyumus hemen. Zorda kalmasa yapmazdi ama kayinvalide imrenmis demek geline

Kızlar kaka tahlilinde kan, parazit, eritrosit vs.görülmedi yazıyor. Bir tek mukus görüldü yazıyor. Ne olacak şimdi? Dr.msj attım bakalım

Tatildeyiz bide ya tüh acil yapar mı ki tahlili

Ya aslında ekmek olmadan doymam anlayisi olduğu icin bide cidden cok alistigim icin ekmekle yemek yemeye ondan oldu artik ekmek yerine bi tabak fazladan yemek yicem bi tabak fazla corba icicem zaten sadece bir dilim corbayla yiyorum ekmek aksama dogru basliyo bas dönmesi sanırım sekerden cunku elim ayagim titriyo ne bulursam yiyorum o an bide uykusuz kalinca bunye iyice coktu tabi yani annelik kolay degil doğru canim haklısın zaten beni uzecek herkesi de ya takmamaya ya da hayatımdan cikarmaya karar verdim..

Screenshot aldim deniycem mutlaka:)

Nasil düşünüp onceden tedarik etmezler anlamis degilim hala neredeyse 4 bucuk aylik olacak cocuk gunah yani banane suriyelinin çocuğundan onlara yapıyosa asiyi hep fazladan bulundurması gerek esas ona yok deyip senin bebeğine yapması gerek yani giciktim bunlara iyice huy kaptim simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…