- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #60.001
Yapboz seklinde oyun matlari var hem sogugu gecirmez hemde terletmez. Bence onlardan al ben onlardan kullaniyorum memnunum.Kızlar Günaydın. Ben halıları kaldırdım çok sıcak oluyor diye. Yalnız şöyle bir sorunum var kızı yatıracak yer bulamıyorum. Koltuğa sığmıyor dönemiyor dönse de kafası bir yerlerde sıkışıyor. İnstada yere koyup üzerine bebeyi koyabileceğim pamuktan falan oyun matı yapan bir yer var mı? Yatak odasında yatır diyen olabilir uyku saati dışında oraya girince ağlıyor.
Bütçene uygunsa unigo nun oyun matları da çok güzelKızlar Günaydın. Ben halıları kaldırdım çok sıcak oluyor diye. Yalnız şöyle bir sorunum var kızı yatıracak yer bulamıyorum. Koltuğa sığmıyor dönemiyor dönse de kafası bir yerlerde sıkışıyor. İnstada yere koyup üzerine bebeyi koyabileceğim pamuktan falan oyun matı yapan bir yer var mı? Yatak odasında yatır diyen olabilir uyku saati dışında oraya girince ağlıyor.
suyu biraz artırıp bi bak istersen cnm değişiklik olacak mıKızlar bebeğimin çişi çok sarı ya. Dün geceden beri de 2 kere felan yaptı çişini su da veriyorum doktora gitmem gerekir mi?
Ben basladim vermeye hava cok sicak asiri terliyir doktorda ver dedi emzirince 1 yk kadar.Kızlar ben 4 aylık bebeyle 7 saat yol gittim sonra pamuklale travertenlere çıkardım sıcak su havuzuna girdik (mikrop kısmını hiç düşünmemiştim sonradan aklıma geldi ama geç oldu) ordan aydında 1 gün kaldık şimdi geze geze muğlaya gidiyoruz yavrum sürekli arabada. Yemesi o kadar azaldı ki 500 cc anca içiyodur iki gündür açlığını bastırıyo tamam bende hiç zorlamıyorum. Yolda midesi bulanıyodur istemiyodur felan diye iyi mi yapıyorum bilmiyorum. Tek sorun sıcağa alışamadık Ankara soğuğundan sonra çok bunalıyo kucak istiyo terliyoruz ağlıyo. Bu arada ben çok terliyo diyr günde toplam 30 cc ye yakın su içirdim 3 kere 10 10 10 çok mu şimdi aklım karıştı
Benim doktorum sadece kiz cocuklari icin tavsoye ederim dedi hatta kendi dedi 7. Aydan sonra bindirin diye. Ayaklarina dikkat edin parmaklarina basiyor tirnak batmasi oluyor dedi.Kızlar herkes su içiriyor sanırım. Ama benim bebe sevmiyor suyu. Zorlamalı mıyım sizce? Verdiğimi olduğu gibi çıkarıyor. Tek su da değil ağzına ne verirsem çıkarıyor. Bu arada biz ayın 12 sinde 6 aylık olacaz. Hala ek gıdaya hazır değiliz sanırım
Bi de erkek çocuklarını yürütece bindiriyor muyuz:) kızım 6 aylıkken yürüteçle fır dönerdi:) bunu ne yapsam bilemiyorum. Bu konuda da çelişiyor sanırım Dr lar
cnm artik kiz erkek farketmiyor şu an doktorlar yürüteci de tavsiye etmiyorlar. yararindan cok zarari varmis.
https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberleri/bebeginizi-yurutecle-yurutmeyin/
Kiz bende cok bunaltirsa bindiroverxem var bitane evde arkadas getirmisti.Yok kiz o yapacagim kismina dahil
Ben alacagim yurutec. Yurutecte en buyuk sikinti ev kazalari. Gozlem altinda sorun olmaz. 2. Sikinti kalca cikikligi dogustan sorunu yoksa sorun yapmaz. Yani hangimiz yurutecle buyumedik ki. Bu tv gibi beyin gelisimini etkileyen bir sey degil ki. Yada belki ben kullanmak istedigim icin inkar levelindeyim :)
Hurma badem hindistan cevizi hoop cekiyorsun oluyor sana tatlı mmis gibi. İncir de olur kayisi da ne istersen badem findik ceviz oldukcada pratik:))Insallah canim benim iyiden iyiye canim sıkılmaya basladi aynaya bakamiyorum bayrama kiyafet alamadım bulamadim 40 beden aldim resmen kot olmadikot giymeyi cok severim hasret kaldim ne yazikki yuksek beller bile olmuyo artik seker ekmek kestim de bunye alisik olmadigi icin bas donmesi mide bulantisi yaşıyorum bikac gündür..kabak sevmem ama yerim ise yarıyorsa iyi oldu soyledigin :)
Canim o gun benim kizda oldu 4.ay asisini o gun olmadi bisy sabah kalktık baktim yaniyo cocuk bi olctum 38.3 ates biraz temizleme pamuklarindan aldim ıslatıp basina koltuk altlarina koydum bacak aralarina baktım düşmüyo hemen bi çay kasigi calpol verdim 1 saate düştü bende çok korktum hic cikmamisti atesi daha ilk oldu insan panikliyor ciddenKızlar dün 4 ay aşımızı olduk. Gece hiç bişeyi yoktu. 6da sesine uyandım. Ateş 38.2elim ayağıma dolandı sapıttım napacağımı. Eşime verdim. Calpol verdim 1 çay kaşığı 35 derece suyla sadece duş aldırdım. Şuan 37.9 birsz suda verdim. Emiyor şuan ama ben çok üzgünüm
Pirinc unu cok cabuk kilo aldirir. Eskiden hep onu veriyorlarmis ve kilo aliyirsa bebek iyi bakılıyor derler ya. Benim annem bu konuda beni şaşırttı sakin pirinc unu verme seker orani yuksek oglana zarari olur dediO pirinc ununda ne var anlamiyorum benim ki de ayni kafada.
Puzzel şeklinde olan oyun matları var ebebekte 10u 29’90 ondan iki tane aldım üstüne ektim incecik bu sünger kesilip nevresim gibi bdy kestirmiş onu verdi onu koyuyorumKızlar Günaydın. Ben halıları kaldırdım çok sıcak oluyor diye. Yalnız şöyle bir sorunum var kızı yatıracak yer bulamıyorum. Koltuğa sığmıyor dönemiyor dönse de kafası bir yerlerde sıkışıyor. İnstada yere koyup üzerine bebeyi koyabileceğim pamuktan falan oyun matı yapan bir yer var mı? Yatak odasında yatır diyen olabilir uyku saati dışında oraya girince ağlıyor.
Bence ne olur ne olmaz bi ifrsr testi yaptır canımKızlar bebeğimin çişi çok sarı ya. Dün geceden beri de 2 kere felan yaptı çişini su da veriyorum doktora gitmem gerekir mi?
Onlardan var canm ama sanki biraz sert gibi geliyo bana :)Yapboz seklinde oyun matlari var hem sogugu gecirmez hemde terletmez. Bence onlardan al ben onlardan kullaniyorum memnunum.
Benim kizimada annem iki ay bakmisti. Bir gun cok agladi ne yaptiysak susmadi diyo sonra annem emzirmis bir iki emmis uyumus hemen. Zorda kalmasa yapmazdi ama kayinvalide imrenmis demek gelineCanım peki neden izin verdin? Böyle bir şeye teşebbüs ettiği anda çekip alaydın ya çocuğu? Sonrasında da ciddi ciddi uyarsaydın. Ayy buz gibi oldum valla. Ahh bu kayınvalideler. ...
Ateşine de bak cnmSanırım bizim dış geliyor yanında duruyorum ağlıyor kucakta ağlıyor meme de ağlıyor gece inliyr birkaç gündür
Mememi ısırdı ağlayarak uyanma var emziği kenara getiriyor ağzının ısırıyor
Hiç du Muyor
Dıştır de mk
Tatildeyiz bide ya tüh acil yapar mı ki tahliliPuzzel şeklinde olan oyun matları var ebebekte 10u 29’90 ondan iki tane aldım üstüne ektim incecik bu sünger kesilip nevresim gibi bdy kestirmiş onu verdi onu koyuyorum
Yerde Dursun artık her an düşebilir koltukta ve dönemez istediği gibi
Bence ne olur ne olmaz bi ifrsr testi yaptır canım
Unigo ya baktım. Çok pahalı beaaBütçene uygunsa unigo nun oyun matları da çok güzel
Ya aslında ekmek olmadan doymam anlayisi olduğu icin bide cidden cok alistigim icin ekmekle yemek yemeye ondan oldu artik ekmek yerine bi tabak fazladan yemek yicem bi tabak fazla corba icicem zaten sadece bir dilim corbayla yiyorum ekmek aksama dogru basliyo bas dönmesi sanırım sekerden cunku elim ayagim titriyo ne bulursam yiyorum o an bide uykusuz kalinca bunye iyice coktu tabiCanım baş dönmesi açlıktan olur, ne olur aç bırakma kendini. Şekeri de incir ve hurmadan alabiliriz aslında, ama eziyet de etme kendine. Haftada Bi gün kaçamak günü yapalım, kötü olursan o güne say, ye mutlaka. Kıyamam yaa .. Bi de limonlu su iştah kesiyor ve limon, suyu alkali yaptığı için daha da faydalı oluyor. Ben de aynaya baktığımda kötü hissediyorum ama sonra diyorum ki ben anneyim, ne kadar kötü olabilirim ki :) Vericez canım, yavaş yavaş gidicek o kilolar.... Acele yok
Benimde saclar cok dökülüyor bi tahlil yaptirip takviye almak lazim bence ama firsat yok hicKızlar saçlarım çok dökülüyor. Sizde nasıl durumlar? Bişey yapıyo musunuz dökülmeyi azaltmak için?
Screenshot aldim deniycem mutlaka:)Ben basladim vermeye hava cok sicak asiri terliyir doktorda ver dedi emzirince 1 yk kadar.
Benim doktorum sadece kiz cocuklari icin tavsoye ederim dedi hatta kendi dedi 7. Aydan sonra bindirin diye. Ayaklarina dikkat edin parmaklarina basiyor tirnak batmasi oluyor dedi.
Bizimki kizlara tavsiye ediyormus cnm
Kiz bende cok bunaltirsa bindiroverxem var bitane evde arkadas getirmisti.
Hurma badem hindistan cevizi hoop cekiyorsun oluyor sana tatlı mmis gibi. İncir de olur kayisi da ne istersen badem findik ceviz oldukcada pratik:))
Nasil düşünüp onceden tedarik etmezler anlamis degilim hala neredeyse 4 bucuk aylik olacak cocuk gunah yani banane suriyelinin çocuğundan onlara yapıyosa asiyi hep fazladan bulundurması gerek esas ona yok deyip senin bebeğine yapması gerek yani giciktim bunlara iyice huy kaptim simdi.Kızlar aşıyla ilgili bimere yazmıştım aradılar ve karma aşıyla ilgili ciddi bi sıkıntı olduğunu söylediler yetersizmiş en kısa zamanda çözüleceğini söylediler bu durumda beklemekten başka çaremiz yok sanırım aramadığım sağlık ocağı kalmadı
Kendi hastaları olmadığı için varsa bile yok diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?