• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yardım edin kızar iki göğsümde yara oldu . Hem de çok kötü ilk günkü yaralardan bile fena . Oglumu emziriyorum zor dayanıyorum emzirdikten sonra yariklardan sarı sarı su akıyor bir dahaki emzirmeye kadar kabuk bağlıyor. Altta tek dişi var ama yarıklar üst kısımda bu zamanda yara olması çok saçma geldi bana . Ne güzel emziriyordum. Ne yapacağımı bilemiyorum .. bir gün krem sürdüm onu yikamak yariklardan çıkarmak daha kötü yaptı göğsümü. Şimdi sadece zeytinyağı sürüyorum .ne olacak benim bu halim .
Çok geçmiş olsun. Diş çıkınca ne olacak ben de korkuyorum bundan.. Ama havalandır canım inşallah geçer ya..

Kızlar diş kaşıyıcı kullanan var mı? Doktorum soğuk dişlik önerdi. Bizim dişler henüz çıkmıyor ama eller hep ağızda yavrum sürekli damağını kaşımaya çalışıyor. Doktorumuz emzik, su verme, ek gıda, yürüteç... bunların hepsine asla asla asla diyor :oha: 180 değil 181.gün ek gıdaya başlayabiliyoruz.. kakadaki kan içinde örnek aldı. Karpuzdan olabilirmiş.
Ek gida bizde de 181. Gun. Kalanlarini yaptim yapiyorum yapacagim :D

Yardım edin kızar iki göğsümde yara oldu . Hem de çok kötü ilk günkü yaralardan bile fena . Oglumu emziriyorum zor dayanıyorum emzirdikten sonra yariklardan sarı sarı su akıyor bir dahaki emzirmeye kadar kabuk bağlıyor. Altta tek dişi var ama yarıklar üst kısımda bu zamanda yara olması çok saçma geldi bana . Ne güzel emziriyordum. Ne yapacağımı bilemiyorum .. bir gün krem sürdüm onu yikamak yariklardan çıkarmak daha kötü yaptı göğsümü. Şimdi sadece zeytinyağı sürüyorum .ne olacak benim bu halim .
Canim emerken yanlis emiyorsa oyle oluyor benimde sol memede problem var dogru emerse acimiyor hatta ama yanlis emiyor canimdan can gidiyor pozisyonu duzeltmeye calisiyorum surekli yara bile olsa yumusak yere denk gelirse acimiyor normalde. Kendi sutunu surmek tek cozum bu

Ya kızlar. Annelerimizin nesli benimle alay ediyor. Gülüyorlar bana. Ne zaman ek gıda diyorlar 181.gün diyorum. Kadınlar yutmayı öğrenemeyecek çocuk diye basıyor kahkayı.. Aç mı bırakıyor annen seni diyorlar bebeye.. ay da bir doktora gidiyorum diye kahkaha atıyorlar. Hasta olmayan çocuk doktora gidermiymiş. Çok tuhaf geliyor onlara. Bana normal gelen herşey onlara ilginç geliyor...

Kızlar ben 4 aylık bebeyle 7 saat yol gittim sonra pamuklale travertenlere çıkardım sıcak su havuzuna girdik (mikrop kısmını hiç düşünmemiştim sonradan aklıma geldi ama geç oldu) ordan aydında 1 gün kaldık şimdi geze geze muğlaya gidiyoruz yavrum sürekli arabada. Yemesi o kadar azaldı ki 500 cc anca içiyodur iki gündür açlığını bastırıyo tamam bende hiç zorlamıyorum. Yolda midesi bulanıyodur istemiyodur felan diye iyi mi yapıyorum bilmiyorum. Tek sorun sıcağa alışamadık Ankara soğuğundan sonra çok bunalıyo kucak istiyo terliyoruz ağlıyo. Bu arada ben çok terliyo diyr günde toplam 30 cc ye yakın su içirdim 3 kere 10 10 10 çok mu şimdi aklım karıştı

Kızlar herkes su içiriyor sanırım. Ama benim bebe sevmiyor suyu. Zorlamalı mıyım sizce? Verdiğimi olduğu gibi çıkarıyor. Tek su da değil ağzına ne verirsem çıkarıyor. Bu arada biz ayın 12 sinde 6 aylık olacaz. Hala ek gıdaya hazır değiliz sanırım:işsiz:

Bi de erkek çocuklarını yürütece bindiriyor muyuz:) kızım 6 aylıkken yürüteçle fır dönerdi:) bunu ne yapsam bilemiyorum. Bu konuda da çelişiyor sanırım Dr lar:deli:

Kızlar herkes su içiriyor sanırım. Ama benim bebe sevmiyor suyu. Zorlamalı mıyım sizce? Verdiğimi olduğu gibi çıkarıyor. Tek su da değil ağzına ne verirsem çıkarıyor. Bu arada biz ayın 12 sinde 6 aylık olacaz. Hala ek gıdaya hazır değiliz sanırım:işsiz:

Bi de erkek çocuklarını yürütece bindiriyor muyuz:) kızım 6 aylıkken yürüteçle fır dönerdi:) bunu ne yapsam bilemiyorum. Bu konuda da çelişiyor sanırım Dr lar:deli:

cnm artik kiz erkek farketmiyor şu an doktorlar yürüteci de tavsiye etmiyorlar. yararindan cok zarari varmis.

https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberleri/bebeginizi-yurutecle-yurutmeyin/

Hiç vaktim olmuyor ya İpek dönüyor Sonra beni dondur diye geri ağlıyor donduruyorum yine aynı aksama kadar mizirdak dış var sanırım dün artık eşime erken gel wc bile gidemedim diye telefon açtım :KK70:
Offff aynen biz... geri dönemedikçe sinirleniyo ağlıyo çeviriyom gene dönüyo gene ağlama... kısır döngüüü

Valla saçlarim bagimsizligini ilan etti popodan asagi indi artık. Sırf tarayip kurutmaktan üşendiğim için banyoya girmek istemiyorum artık. Bebegim ve kocamla stüdyo fotosu çekilecez diye kestirmiyorum hala daha çekilecez:işsiz:
Canım ben bebek durmadigindan banyo yapamadığım için uçlardan tutup kesmiştim yeni doğum yaptigimda.. hafta sonu küt kesicem olmuyo böyle hem sıcak hem banyoda iyice yikanamiyoruz hemde ev kıl tüy icindee sen nasıl dayanıyorsn ben krizlerdeyim valla saç yüzünden

Ya kızlar. Annelerimizin nesli benimle alay ediyor. Gülüyorlar bana. Ne zaman ek gıda diyorlar 181.gün diyorum. Kadınlar yutmayı öğrenemeyecek çocuk diye basıyor kahkayı.. Aç mı bırakıyor annen seni diyorlar bebeye.. ay da bir doktora gidiyorum diye kahkaha atıyorlar. Hasta olmayan çocuk doktora gidermiymiş. Çok tuhaf geliyor onlara. Bana normal gelen herşey onlara ilginç geliyor...

Valla canım benim gittiğim doktora bile tuhaf geliyo nesi var deyip gönderiyor bizi.. Bi kilo boy baş çevresine bakmayı beceriyolar başka bişey söyledikleri yok bende burayı takip edip biseyler öğrenmeye çalışıyorum..

Mümkün olduğunca uzak durmak lazım Ben kestim bikaç gün, ama illa bişey oluyo bi yere gidiyosun falan..bozuluyo. İstikrar lazım..ben çoğu zaman "amaaaan" diyenlerdenim maalesef. Şöyle bi sahip olamadım irademe ya:sinirli:
Bu imom late iştah açar mı yada diğer balık yağı hapları..onları içip ekmeği şekeri falan keseyim bari bi adım atayım yavaş yavaş

Kızlar benim oğlum park yatakta süngerde yatıyor annem diyo ki sünger terletir yün yatak yapalım yunde yatıran var mı yaa sağlıklı mı sizce terletmez mi

Yürütece koydun mu la oha
Yok kiz o yapacagim kismina dahil :D
Aslaları sıralarken gülesim geldi. Güldüğüne göre bunları yapıyorsun dedi. Yani su veriyorum. Eşim karpuz veriyor dedim.. Gerek yok suya, karpuza diyor:KK70: o değil de yürütece heves ettiydik eşimle...:confused:
Ben alacagim yurutec. Yurutecte en buyuk sikinti ev kazalari. Gozlem altinda sorun olmaz. 2. Sikinti kalca cikikligi dogustan sorunu yoksa sorun yapmaz. Yani hangimiz yurutecle buyumedik ki. Bu tv gibi beyin gelisimini etkileyen bir sey degil ki. Yada belki ben kullanmak istedigim icin inkar levelindeyim :)

Yok kiz o yapacagim kismina dahil :KK70:

Ben alacagim yurutec. Yurutecte en buyuk sikinti ev kazalari. Gozlem altinda sorun olmaz. 2. Sikinti kalca cikikligi dogustan sorunu yoksa sorun yapmaz. Yani hangimiz yurutecle buyumedik ki. Bu tv gibi beyin gelisimini etkileyen bir sey degil ki. Yada belki ben kullanmak istedigim icin inkar levelindeyim :)
Bence efsun için zamanı olabilir. Muhtemelen erken yürüyecek zaten. Ben ayaklanınca arada koyarım demiştim ama oğlum birden ayaklandı koymadım hiç
Yahu aradan 5 sene geçsin ya ne saçma sapan şeylere asla demişiz irdelemişiz deriz emin olun. Şimdi aaaa o kesinlikle zararlı aaaaa bu assssla yapılmamalı diyoruz da çoğu gerçekten gereksiz sadece kendimizi kasıyoruz

Bence efsun için zamanı olabilir. Muhtemelen erken yürüyecek zaten. Ben ayaklanınca arada koyarım demiştim ama oğlum birden ayaklandı koymadım hiç
Yahu aradan 5 sene geçsin ya ne saçma sapan şeylere asla demişiz irdelemişiz deriz emin olun. Şimdi aaaa o kesinlikle zararlı aaaaa bu assssla yapılmamalı diyoruz da çoğu gerçekten gereksiz sadece kendimizi kasıyoruz
Yok daha erken yurutec 1 2 ayi var. Cunku henuz ayaklarina basamiyor. Desteksiz oturamiyor.Tay tay yapmaya baslasin bi :D

Back