• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Katılıyorum Diyet değil, sağlıklı yaşam. İlk hedefim 55 benim de, sonra 50 olsa ne güzel olur. Olur olur veririz geç olsun güç olmasın. Sağlıklı olalım da, gerisi mühim değil :) şeker ve ekmek de iyi olmuş..tebrikler.. Bu arada aklında olsun, kabak inanılmaz çalıştırıyor metabolizmayı ya... Her seferinde sonuç veriyor :KK45:
Insallah canim benim iyiden iyiye canim sıkılmaya basladi aynaya bakamiyorum bayrama kiyafet alamadım bulamadim 40 beden aldim resmen kot olmadi :( kot giymeyi cok severim hasret kaldim ne yazikki yuksek beller bile olmuyo artik seker ekmek kestim de bunye alisik olmadigi icin bas donmesi mide bulantisi yaşıyorum bikac gündür..kabak sevmem ama yerim ise yarıyorsa iyi oldu soyledigin :)

Yok kiz o yapacagim kismina dahil :KK70:

Ben alacagim yurutec. Yurutecte en buyuk sikinti ev kazalari. Gozlem altinda sorun olmaz. 2. Sikinti kalca cikikligi dogustan sorunu yoksa sorun yapmaz. Yani hangimiz yurutecle buyumedik ki. Bu tv gibi beyin gelisimini etkileyen bir sey degil ki. Yada belki ben kullanmak istedigim icin inkar levelindeyim :)
Kalça problemleri ve parmak ucunda yürüme gibi sorunlara yol açıyor dedi. Yürüteç hiçbir zaman diye de bastırdı. Eşim alalım günlük 10 dk oturturuz 6. Ay civarı hevesimiz gider diyor :)

Kızlar hepinizin yorumları okudum ama telefondan kaynaklı sanırım cevaplama yapamadım.

Enfeksiyon çıktı. Bugün aradım doktoru susuz kalmasından bahsetti serin ortamda tutulmasından. Eğer sıcak ortamda kalıyorsa 3-4 çay kaşığı su verebilirsin dedi.
Tam sonucu kültüre göre yarın konuşuruz dedi. Az önce sistemden baktım kültür temiz çok şükür. Sanırım onun üreme yapması kötüymüş. Hamd olsun temiz. Beb zaten dünden beri su veriyorum oğluma. Çişi normale dönmeye başladı. Anneliği araştırma ve doktor değilde bazı konularda tamamen iç güdüyle götürme kararı aldım. Ömerin susuz kaldığını hissediyordum annemle teyzemde tepemde sürekli burası sıcak içi kurur diye ama verilmez dedikleri için vermedim. Keşke kendimi dinleseydim. Hepinize de çok teşekkür ederim sorduğunuz ve yorumlarınız için

Canim emerken yanlis emiyorsa oyle oluyor benimde sol memede problem var dogru emerse acimiyor hatta ama yanlis emiyor canimdan can gidiyor pozisyonu duzeltmeye calisiyorum surekli yara bile olsa yumusak yere denk gelirse acimiyor normalde. Kendi sutunu surmek tek cozum bu
Sanırım meme başı egzamasi oldum . Kötü durumdayım en kisa surede doktorà gitmem lazım . Gitgide kötüleşiyor.

Yavrum o şimdi emekliyorsa bir ay sonra kendi tutunup ilerlemeye başlar. O zaman yürütece gerek yok zaten.
Emekleme isinden vazgecti su aralar. Yatiyir donuyor kolu kurtariyor popoyu kaldirmaya ugrasip ugrasip sinir yapıp birakiyor :D bakalim simdi yola cikacagiz tatil donusu belki alirim :)

Kalça problemleri ve parmak ucunda yürüme gibi sorunlara yol açıyor dedi. Yürüteç hiçbir zaman diye de bastırdı. Eşim alalım günlük 10 dk oturturuz 6. Ay civarı hevesimiz gider diyor :)
Dedim ya ben alacagim :) annem beni 7 aylik oturtmus 10 aylik olmadan yurumusum. Hicte parmak ucu yurumem kalcamda tas gibi :D biraz selulit ve catlar var o kadar :D

Emekleme isinden vazgecti su aralar. Yatiyir donuyor kolu kurtariyor popoyu kaldirmaya ugrasip ugrasip sinir yapıp birakiyor :KK70: bakalim simdi yola cikacagiz tatil donusu belki alirim :)

Dedim ya ben alacagim :) annem beni 7 aylik oturtmus 10 aylik olmadan yurumusum. Hicte parmak ucu yurumem kalcamda tas gibi :KK70: biraz selulit ve catlar var o kadar :KK70:
Allah iyiliğini versin :KK70:

Kızlar yardiminiza ihtiyacim var, benim oglan dogdu dogali kafasınin arkasinda saga dogru egim var. Sol daha bombeli sag taraf göçük gibi ve ne yaparsam yapayim sola koymuyor kafasini. Anakucaginda otururken bile kafa hep saga dönük. Kafa tasindaki bu bozukluk icin ne yapmaliyim? Doktoru bıngıldaktan falan dedi ciddiye almadi beni. Bursadayim simdi burada bir doktora goturucem. Cocuk doktoru yerine ayri bir bransa mi gotursem ne yapsam? Cok gec olmadan bi sey yapmam gerek
Aa aynı benim bebek aynı ben sola döndürüyorum kafasını o sağa ne olacak bilmiyorum bir çözüm bulunca bana da yazarmısım canım

Bu imom late iştah açar mı yada diğer balık yağı hapları..onları içip ekmeği şekeri falan keseyim bari bi adım atayım yavaş yavaş
Bilmiyorum canım iştah açar mı? Ama önemli olan sağlığımıza kavuşmamız. Birinci hedefimiz sağlık olsun, vitamin ihtiyacımız var aslında, ihtiyacımız olmayan ekmek ve şekeri de can çekiyor di mi :( napcaz? Yavaş yavaş adım adım başarıcaz, en azından öyle ümit ediyorum. Kolay gelsin bize..

Insallah canim benim iyiden iyiye canim sıkılmaya basladi aynaya bakamiyorum bayrama kiyafet alamadım bulamadim 40 beden aldim resmen kot olmadi :KK43: kot giymeyi cok severim hasret kaldim ne yazikki yuksek beller bile olmuyo artik seker ekmek kestim de bunye alisik olmadigi icin bas donmesi mide bulantisi yaşıyorum bikac gündür..kabak sevmem ama yerim ise yarıyorsa iyi oldu soyledigin :)
Canım baş dönmesi açlıktan olur, ne olur aç bırakma kendini. Şekeri de incir ve hurmadan alabiliriz aslında, ama eziyet de etme kendine. Haftada Bi gün kaçamak günü yapalım, kötü olursan o güne say, ye mutlaka. Kıyamam yaa .. Bi de limonlu su iştah kesiyor ve limon, suyu alkali yaptığı için daha da faydalı oluyor. Ben de aynaya baktığımda kötü hissediyorum ama sonra diyorum ki ben anneyim, ne kadar kötü olabilirim ki :) Vericez canım, yavaş yavaş gidicek o kilolar.... Acele yok :KK66:

Kızlar Günaydın. Ben halıları kaldırdım çok sıcak oluyor diye. Yalnız şöyle bir sorunum var kızı yatıracak yer bulamıyorum. Koltuğa sığmıyor dönemiyor dönse de kafası bir yerlerde sıkışıyor. İnstada yere koyup üzerine bebeyi koyabileceğim pamuktan falan oyun matı yapan bir yer var mı? Yatak odasında yatır diyen olabilir uyku saati dışında oraya girince ağlıyor.

Back