• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nasil düşünüp onceden tedarik etmezler anlamis degilim hala neredeyse 4 bucuk aylik olacak cocuk gunah yani banane suriyelinin çocuğundan onlara yapıyosa asiyi hep fazladan bulundurması gerek esas ona yok deyip senin bebeğine yapması gerek yani giciktim bunlara iyice huy kaptim simdi.
Aynen sen yaptırmıştın değil mi

Ya aslında ekmek olmadan doymam anlayisi olduğu icin bide cidden cok alistigim icin ekmekle yemek yemeye ondan oldu artik ekmek yerine bi tabak fazladan yemek yicem bi tabak fazla corba icicem zaten sadece bir dilim corbayla yiyorum ekmek aksama dogru basliyo bas dönmesi sanırım sekerden cunku elim ayagim titriyo ne bulursam yiyorum o an bide uykusuz kalinca bunye iyice coktu tabi :KK43: yani annelik kolay degil doğru canim haklısın zaten beni uzecek herkesi de ya takmamaya ya da hayatımdan cikarmaya karar verdim..
Mantigin yanls kuzum 1 kase corba 2 dilim ekmege esit. Kalori vs bakimindan. 1 kase pirin pilavi yanlis hatirlamiyorsan 4 dilim ekmekti.

Tünaydın kızlar
Bebemin uyku saatleri iyice şaştı, gece 2 de yatıp, 11 de kalkıyoruz. Yatağında yatmıyor, hep meme de uyuyor
Tünaydın canım yeğenlerimde böyleydi ben öyle olmalarından korktuğum için memede 15 20 dak fazla bekletmiyorum memeyi emzik gibi kullanınca uyku düzenide haliyle bozuluyor benim kızın gündüz uykusu kötü ama gece uykusu iyi diyebilirim ayrıca dün akşam parol içtim akşam 8 de aç yattı gece 4 kez uyandı sabah 9 da ben uyandırdım parolda güçlü bir ağrı kesici değil ama sizin bebişlere böyle bir etki yaptı mı

Son düzenleme:
Tünaydın canım yeğenlerimde böyleydi ben öyle olmalarından korktuğum için memede 15 20 dak fazla bekletmiyorum memeyi emzik gibi kullanınca uyku düzenide haliyle bozuluyor benim kızın gündüz uykusu kötü ama gece uykusu iyi diyebilirim ayrıca dün akşam parol içtim akşam 8 de aç yattı gece 4 kez uyandı sabah 9 da ben uyandırdım parolda güçlü bir ağrı kesici değil ama sizin bebişlere böyle bir etki yaptı mı
En son salı günü içmiştim parolu
Bilmiyorum ki, gece bir sıkıntı yok, sabahtan. Allıyor, gözleri kapalı bir şekilde mızmız ağlayıp memede hep

Kizlar acil yardm bebegim 5 ay 1 haftalik oldu yurtdışındayiz annemlerde geleli 18 gun oldu hersey yolundaydi 5 gundur istehsiz hic mama emmiyo gunde iki kez zar zor 70 cc icirebiliyordum pirinç unu alip onuda da denedim begenmedi bugun ogle saat 12 de 100 cc mama zorla icirdim saat 13:45 te agzi burnundan fışkırarak kustu cok kotu kustu hmn hastaneye goturduk muayene ettiler durumu iyi dedi bi serum gibi icilen ilac yazdi onu icir iki saat sonra mama ver dedi bnde aynisi yaptim uyudu yarim saat sonra uyandi hp inliyor fışkırarak degilde biraz fazla kustu gene burdeki muayene cok farklıymış istanbulda olsaydi kan falan alir bakarlardi burda sadece muayene ettiler ne olabilir acaba zorla mama verdigim icinmi ? Yarin biletimi değiştirsem ucakta gene kotu olurmu acaba cok korkuyorum fiskirarak kusmayla ilgili bilgisi olan yazsin lutfen

Kizlar acil yardm bebegim 5 ay 1 haftalik oldu yurtdışındayiz annemlerde geleli 18 gun oldu hersey yolundaydi 5 gundur istehsiz hic mama emmiyo gunde iki kez zar zor 70 cc icirebiliyordum pirinç unu alip onuda da denedim begenmedi bugun ogle saat 12 de 100 cc mama zorla icirdim saat 13:45 te agzi burnundan fışkırarak kustu cok kotu kustu hmn hastaneye goturduk muayene ettiler durumu iyi dedi bi serum gibi icilen ilac yazdi onu icir iki saat sonra mama ver dedi bnde aynisi yaptim uyudu yarim saat sonra uyandi hp inliyor fışkırarak degilde biraz fazla kustu gene burdeki muayene cok farklıymış istanbulda olsaydi kan falan alir bakarlardi burda sadece muayene ettiler ne olabilir acaba zorla mama verdigim icinmi ? Yarin biletimi değiştirsem ucakta gene kotu olurmu acaba cok korkuyorum fiskirarak kusmayla ilgili bilgisi olan yazsin lutfen
Fiskirarak kusmanin bir cok anlami olabilir. Ama senin durumunda hem fiskirarak kusma hem huzursuzluk hemde istahsizlik var. Ciddi bir durum gibi duruyor. Tekrar doktora gotur. Boyle hasta iken ucaga binme.

Fiskirarak kusmanin bir cok anlami olabilir. Ama senin durumunda hem fiskirarak kusma hem huzursuzluk hemde istahsizlik var. Ciddi bir durum gibi duruyor. Tekrar doktora gotur. Boyle hasta iken ucaga binme.
Cok şükür kotu bsy değilmiş bn pirinc unu fazla vermişim alistirmalik bi gunde bi yemk kasigi yetermis bn tatli kasiginda 4 kasik zorla vermistim birde bi saat sonra 100 cc zorla mama icirmistim midesine agir gelmiş simdi vicdan azabi çekişiyorum cok zorladim yavrumu

Cok şükür kotu bsy değilmiş bn pirinc unu fazla vermişim alistirmalik bi gunde bi yemk kasigi yetermis bn tatli kasiginda 4 kasik zorla vermistim birde bi saat sonra 100 cc zorla mama icirmistim midesine agir gelmiş simdi vicdan azabi çekişiyorum cok zorladim yavrumu
Zaten o pirinc ununda ne var anlamiyorum. Cok sagliksiz tamamen seker yuklu gereksiz bir besin.

Basit bir nedeni olabilir diyecem ama enfeksiyon olayı yoksa sadece sebebi DİŞ olabilir evham yapma kusma sayısı cogalirsa yine aynı hastaneye git derim

Kizlaar sevinsemmi uzulsemmi bilemedim :)) benim kiz artik birinin kucagindayken bana uzaniyir al beni diye dik dik bakiyor bide :)) yakinda benden baskasina gitmezse diye uzuluyorum yiksa ayy beni istiyor beniiii diye nasil mutlu oluyirum :))
Bire benim kizin sonunda yan donmeye basladi ufak ufak belki terste doner 5 aylik olmak uzereyiz.

Canım ben bebek durmadigindan banyo yapamadığım için uçlardan tutup kesmiştim yeni doğum yaptigimda.. hafta sonu küt kesicem olmuyo böyle hem sıcak hem banyoda iyice yikanamiyoruz hemde ev kıl tüy icindee sen nasıl dayanıyorsn ben krizlerdeyim valla saç yüzünden
Hep tepede topuz canım hiç açmiyorum sacimi acsam daha toparlayamam çünkü. Çok zorlaniyorum bir de gür saçlarim toka da tasiyamiyor artik. Gercekten anne olunca her şeyin pratigi lazim neyimize uzun saç

Hep tepede topuz canım hiç açmiyorum sacimi acsam daha toparlayamam çünkü. Çok zorlaniyorum bir de gür saçlarim toka da tasiyamiyor artik. Gercekten anne olunca her şeyin pratigi lazim neyimize uzun saç
Aynen canım anne olunca anladım mesela ayakkabı bagcigi çok zor bi işmiş bağcıksiz bi ayakkabı ariyom bu aralar herşeyin pratiği en iyisi :super:

Back