- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 23
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.861
Tabii dra gorunupte karar verecez ama cocuk boyle ac.her turlu biberonu denedim.biberon akisini da degistirdim.gun icinde uyku halindeyken verebiliyorum dusun.Canım cok zor bi karar seni iyi anlıyorum allah o kararı vermek zorunda bırakmasın kimseyi bizimxd kemoterapi damardan kayunca kol yandı 16 ocaktan beri uğraşıyoruz kemigi gözüküyordu suan daha yeni pembe et göründü dusun 6 ay oldu yaraları kanser olduğu için iyileşiyor evet veteriner dogru demis yuruyemedikce daha da üzülüyorlar cok zor bi karar allah yardimcinjz olsun evin evladından biri kayıp gitmiş oluyir hele hiçbir sey yapamamak insanı en. Cok uzen kanser çağımızın illeti maalesef
Emin ol huzurla mutlulukla gülerek anacak sizleri orada daha mutlu olacak gökkuşağinjn altın da seni bekliyor 'olacak üzülme
Kuzum doktor takibinde baslaman en iyisi çünkü kafaya gore riskli olabilir cogu doktor yoğurtla başlatıyor hatta bazi doktorlar 6 ay öncesi keçi sutlu mamayi bile onermiyor o sebeple her şey muallakta kalır senin açından takip eden yön veren bi doktor olursa daha uygun olur ayrica biberonu sevmiyor olabilir mi lansinoh denedin mi biberon akışı da artık az gelebilir onu degistirdin mi ayina gore mi ağzı
Oyy Allah korusun tehlikeli zamanlar geliyor. Çok geçmiş olsunKızlar günaydın dun arkadaşımın bebegi yataklarında uyurken sen kendini suruyerek yataktan dustu arkadaşım da yanında uyurken fark etmemis tabi yere düşüp aglamasina uyanmış aman dikkat edin valla cok üzüldük o ağladı ben ağladım bebek iyi ama cok mahmurdu dün hic gulmedi
Aman diyim dikkat edelim çok korktuk valla
Allah hepimizin yavrularını korusun ins
Burda ilk dusuren ben oldum heralde.cok hareketli bi oglum var.alt degistirme bile benim icin zor olmaya basladi.yatirdigim an hemen donuyo.Kızlar günaydın dun arkadaşımın bebegi yataklarında uyurken sen kendini suruyerek yataktan dustu arkadaşım da yanında uyurken fark etmemis tabi yere düşüp aglamasina uyanmış aman dikkat edin valla cok üzüldük o ağladı ben ağladım bebek iyi ama cok mahmurdu dün hic gulmedi
Aman diyim dikkat edelim çok korktuk valla
Allah hepimizin yavrularını korusun ins
Benim de öyle ana dizine yatiramiyorum artık oturur pozisyona geçmek istiyor hep mekik cekiyorKızlar benim bebe yattığı yerde kendini kaldırmaya çalışıyor önceden elini tutunca hemen kalkardı şimdi elini filan tutmadan hemen kafayı kaldırıyor oturmak istiyor gibi oturtsam olur mu acaba daha erken mi beline zarar vermek istemiyorum
1. Eger bebegin alerjisi kakasinda problem kilo alıminda problem yoksa yogurtla baslanıyor 3 gun kuralıylaKizlar.su sorularima el birligiyle bi cvp verin.simd benim oglan mama iciyo ya.ve bazen mamada da sorun cikariyo..onu bile gun icinde uykulu haldeyken mama verebiliyorum.o yuzden ek gidaya 4aylikken gececem.
1.simdi bu ek gidaya neyle baslanir.neyle devam edilir.ikinci bebem ama herseyi unutmusum.
2.kasik mamasi diyoruz ya.benim oglan golden goat mama kullaniyo.keci sutlu bu.aptamilin mamasini kullansak bi sorun yaratir mi acaba.formul sutunu kullanmistik kabizlik yapmisti bize
3.tatile 6 aylik olunca cikacaz.tatilde bu ek gida isini nasil ayarlamayi dusuniyosuniz.
Aynı bizimki de canım pusetteyken poposunu attırıp kaydırıyo kalkmaya çalışıyo ben hafiften oturmaya başladım o yönlendiriyo aslında aralıklarla oturtuyorum ben deKızlar benim bebe yattığı yerde kendini kaldırmaya çalışıyor önceden elini tutunca hemen kalkardı şimdi elini filan tutmadan hemen kafayı kaldırıyor oturmak istiyor gibi oturtsam olur mu acaba daha erken mi beline zarar vermek istemiyorum
Uyurken emmeyi seviyor demek mj ediz bey bizim ki oğlan olsaydi ediz olacaktı bu arada:)Oyy Allah korusun tehlikeli zamanlar geliyor. Çok geçmiş olsun
Evet ya artık istiyorlar gibi kendileri sinyal veriyor bence ama ben cesaret edemiyorum bene zarar vermekten korkuyorumAynı bizimki de canım pusetteyken poposunu attırıp kaydırıyo kalkmaya çalışıyo ben hafiften oturmaya başladım o yönlendiriyo aslında aralıklarla oturtuyorum ben de
Tesekkur ederim canim.hippin devam sutuyle hazirlandigini bilmiyodum.bakayim bi canim.sagol.1. Eger bebegin alerjisi kakasinda problem kilo alıminda problem yoksa yogurtla baslanıyor 3 gun kuralıyla
2. Aptamilin kasik mamalarinin icinde sutu kendinde var golden goat kullanıyosan o devam sutuyle hazirliycağın kasik mama hipp in mamalarıdır bende golden goat kullaniyorum hippin prinçli kasik mamsını onunla yapıyorum
3. Tatil zor olabilir ama oldugu kadar yapasın cnm
Canim ben veriyorum yoğurt mama kaşığıyla 2 kaşık 2 günde 1 veriyorum.meyve püreside aynı şekilde veriyorum ne kadar erken baslarsan o kadar damak tadinin farkında olur dedi dr.4 aylıkken tadimlik vermeye başla dedisareya @katreinur sagolun kizlar.bazilari yogurtla baslayin demis.yogurtla baslamayin diyen var.kafam allak bullak oldu.biran evvel ek gidaya gecmek istiyorum.sicaktan midir nedir.bugun dogru durust mama yememis.en son kasikla icirmeye calisirken buldum kendimi.zaten kucuk yemeyince gozumde kucucuk kaliyo iyice.
Evet her yerde olmuyor birde dikkat edin olan yerlerdede taze olmuyor dolduruyorlarmış keçi sütünü ben güvenemedim ne zamandır bekledikleri belli olmazEvet canım.keçi sütü her yerden bulunmuyor ki
Meyve puresini yutabiliyo mu canim.4aylik bebe yutamaz sanki diye dusunuyorum.Canim ben veriyorum yoğurt mama kaşığıyla 2 kaşık 2 günde 1 veriyorum.meyve püreside aynı şekilde veriyorum ne kadar erken baslarsan o kadar damak tadinin farkında olur dedi dr.4 aylıkken tadimlik vermeye başla dedi
Koyde ogretmenim.simdiye kadar buyuk ogluma ordan getiriyodum.calisir miyim ucretsiz izne mi ayrilirim bilmiyorum.yine ordan getiririm benEvet her yerde olmuyor birde dikkat edin olan yerlerdede taze olmuyor dolduruyorlarmış keçi sütünü ben güvenemedim ne zamandır bekledikleri belli olmaz
Bize 18.haftaya kadar kiz dediler.gunes ile ipek arasinda kalmistim bende isimler arasinda.sonra abimiz ben deniz o da günes olsun diyince gunes koyacaktik.ama 18.haftadan sonra pipiyi gorunce...edizim oldu..Uyurken emmeyi seviyor demek mj ediz bey bizim ki oğlan olsaydi ediz olacaktı bu arada:)
HİPP in kavanozda olanlarını aldım ben zaten sulu baya koyu değilMeyve puresini yutabiliyo mu canim.4aylik bebe yutamaz sanki diye dusunuyorum.
ooo ne güzel taze taze bulursun sen.Büyük şehirlerde zor malesefKoyde ogretmenim.simdiye kadar buyuk ogluma ordan getiriyodum.calisir miyim ucretsiz izne mi ayrilirim bilmiyorum.yine ordan getiririm ben
ya süpermiş, paylaşım için çok teşekkürlerKızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.. ek gıda mesajlarını gördüm bende ayşe önerin sitesindeki bilgilere bayıldım.. bakmak isterseniz http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/ek-gidaya-baslarken/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?