• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar günaydınn, sgkdan doğum parası alan var mı? Ne yapmak gerekiyor? Bir de ilk çocuğa 5bin tl ödenek verilecekti, yürürlüğe girdi mi aldınız mı? Onun için ne yapmak gerekiyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻

Ya benim oğlum artık beşiğinde hiç uyumuyor bütün gece kucağımda ne yapacağım bilmiyorum tükenmiş hissediyorum kendimi hamak mı alsam acaba çingen beşiği diyorlar ya hani

Ya benim oğlum artık beşiğinde hiç uyumuyor bütün gece kucağımda ne yapacağım bilmiyorum tükenmiş hissediyorum kendimi hamak mı alsam acaba çingen beşiği diyorlar ya hani
Valla bende dizimde sallıyorum.Ablam yeğenimi 1 buçuk yaşına kadar o hamakta uyuttu.Hatta uyanmasın diye almıyordu içinden.Bende alsam mı diyr düşünyorum

Bebeğin moduna bağlı bazı şeyler. Bizde de öyle. Ama ben tek başıma bebeği yıkamayı hedefledim. Kv muhtaç kalmak istemiyorum banyo konusunda. Ben bugün yıkamak istedim mesela yarın yıkarız dedi kaldı. 🤦🏻‍♀️ eşimde çekiniyor. Prematüre doğdu kg alsın ozaman bende yaparım diyor. Ne altını değişiyor ne banyoda yardım ediyor. Arada biberon veriyor eskiden onada korkuyordu. Artık 3 kg olduk sayılır. Silikonlu şezlong gibi oturak aldım banyo için. Onda deneycem tek başıma.
Herşeyi tek yapa yapa Seyit Onbaşıya dönenlerden ben 🤣
Canim ben bayadır kendim yıkıyorum. Birilerinin keyfini beklersek oooohhooo . Bazen küvet filesinin üstünde bazen de fileyi çıkarıp küvetin içine battaniyesini koyup üstüne yatırıp yıkıyorum(üşüyeceğini düşündüğüm havalarda böyle yıkıyorum suyun içimde biraz kalınca az üşüyor. Filede su akıp gidince daha çok üşüyor) yani 1 2 ay daha böyle yıkarım sonra havalar ısınınca duşun altına sokar çıkarırım hem biraz daha büyümüş olur.

Kızlar günaydınn, sgkdan doğum parası alan var mı? Ne yapmak gerekiyor? Bir de ilk çocuğa 5bin tl ödenek verilecekti, yürürlüğe girdi mi aldınız mı? Onun için ne yapmak gerekiyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
Ben dogum oncesi rapor parami ve emzirme odenegimi aldim. Ancak ilk cocuga verilen 5 bin yatmadi hesabima. Yururluge girdi mi biryere basvurmak mi gerekiyor bende bilmiyorum. E devletten baktim ama basvuru alani goremedim

Tam bunu yazmak için girdim arabada uyuyor diye ikinci el 4moms almıştım ama kargo ücretleri pahalandı diye göndermediler elektrikli ana kucağı mı alsam diyorum bilmiyorum dün gece 0 uyku maks aralarda 10 dk falan

Ben nedense filede üşüdük lerini düşünüyorum 🤣 yani ben olsam üşürüm diye düşünüyorum 🤣🤣
Eşiniz sürekli su tutsun siz ovalarken falan. Sıcak su teması olunca bişey olmaz. Duştan sonra sarıp sarmalarız ☺️
[/QUOTE]

Üşümesin diye Filenin üstune ince müslim örtü serıyorum doktor biriken suda idrar yolu enfeksiyon riski var kesinlikle biriken suya deymesin dedi ben tek yıkıyorum çok şükür alıştım kocamda suyu çok hızlı döküyor şu kaçar diye korkuyorum kendim hallediyorum ilk çocukta olduğu gibi bunu da tek büyütüyorum annem bile şaşırdı nasıl tek yıkadın napayım mecbur kalınca bir cesaret ile öğreniyorum
Ben filesiz yıkıyorum eşim evdeyse yardımcı oluyor değilse de kendim hallediyorum zaten file işini pek sevmiyorum

Anakucagı varsa önce onda deneyin sonra arada beşik arada anakucagı yapın o şekilde kafası karısırsa vesile tekrar adapte olur anakucagı sallandıgı için kucak sanıyorlar

Ayy tüm bebişini kendi yıkayan dostlara selamlar ben bir kere bile yıkamayadım korkularım tetiklendiği için hep annemle eşim ya da annemle babam yıkadı şimdi bapıcam hiç bilmiyoeum😅
Benim çocukluk fobilerim kafadan giyilen kıyafetler ve duşlar

Son düzenleme:
Sizde elektrikli mi var? Yoksa normal mi? Bizimli normali sevmedi
Anakucagı varsa önce onda deneyin sonra arada beşik arada anakucagı yapın o şekilde kafası karısırsa vesile tekrar adapte olur anakucagı sallandıgı için kucak sanıyorlar

Bizimki de elektirikli chicco nun anakucağı ve resmen nefret etti 3 kere denedim yok. Morarana kadar ağlıyor 🤦🏻‍♀️

Hamak nasıl bir şey? Artık uykusuzluktan rüyalarımda bi sapıttı garip gairp karabasanlar görüyorum

Svava Stantlı Kayık Hamak - Bebek Hamak Beşik (Mor) - Fiyatı, Yorumları Ablamın kullandıgı bu tarzdı yani çocuk kundağa sarılı gibi oluyordu sıkıştırılmış gibi

valla gidin dünyada cenneti yaşıyorsunuz ama dönüşünde kavga garantili o çocuklu hayatı unutmuş oluyor playstation oynarken siz annenizin babanızın o yardımına alışmış oluyorsunuz ama işte bir kaç gün kavga garanti😅
Annemlerde yigenim var yakın oturuyorlar sürekli hastalanıyor. Yeni influenza oldu o riski de göze alamıyorum. Annem hafta içi gelirim demişti. Şimdi evde torun bakıyor 😔 kaldım evde

ya bazen çok cıvık yaptığında üstüne bide kıpır kıpırsa dağıtıyo bezin içinde😅 enfeksiyon durumundan dolayı sormuştum

hangi hareketlerden anladınız?
bir iki biberon vermekten olmamıştır diye düşünüyorum. bazen ne yaparsanız meme reddi oluyor sanırım.
ben şuan hem emzirme hem biberon şeklinde gidiyorum. yarı yarıya gibi.
gece özellikle uyku halinde anlamaz diye biberon veriyorum emzirme daha çok gündüz. gün içinde de tek sefer biberon. buna rağmen henüz bir meme reddi durumu yaşamadık. inşallah siz de çözümlersiniz
biberon vermeden emzirin tabi bir de emzirme destek sistemi etkili olabilir. süt memeden fazla geliyor hissi yaratacağı için emmesini kolaylaştırır. kendiniz de yapabilirsiniz artık eds diye set halinde satılanlar da var

Bizim hiç o kadar bulaşmadı canım. Ama evet bulaşırsa enfeksiyona karşı temiz olması gerekiyor. Oraya şimdiye kadar ıslak mendil değdirmedim, sadece doktorun verdiği kremi sürüyorum
Tam bunu yazmak için girdim arabada uyuyor diye ikinci el 4moms almıştım ama kargo ücretleri pahalandı diye göndermediler elektrikli ana kucağı mı alsam diyorum bilmiyorum dün gece 0 uyku maks aralarda 10 dk falan
Ya benim oğlum da nötr 4moms a🥲 ağlamıyor ama rahatlamıyor da ağlarken koyunca. Beyaz gürültü de etki etmiyor mesela. Ben mi bunları ne zaman kullanacağımı bilmiyorum acaba diyorum

Back