• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
sareya sareya katreinur katreinur sagolun kizlar.bazilari yogurtla baslayin demis.yogurtla baslamayin diyen var.kafam allak bullak oldu.biran evvel ek gidaya gecmek istiyorum.sicaktan midir nedir.bugun dogru durust mama yememis.en son kasikla icirmeye calisirken buldum kendimi.zaten kucuk yemeyince gozumde kucucuk kaliyo iyice.

D Denizzkummguness ben de bazen kaşıkla veriyorum canım inadı tuttu mu...yoğurt konusunda da benim fikrim inek sütüyle yapılıyor malum o yüzden ilk onla başlamak istemiyorum belki sindirimi zor olur diye...meyveyle de baslamayin diyen var ama yaz mevsimindeyiz meyveler güzel.dediğim gibi ben önce ünlü mamayla baslicam sonra meyve sonra sebze

D Denizzkummguness ben de bazen kaşıkla veriyorum canım inadı tuttu mu...yoğurt konusunda da benim fikrim inek sütüyle yapılıyor malum o yüzden ilk onla başlamak istemiyorum belki sindirimi zor olur diye...meyveyle de baslamayin diyen var ama yaz mevsimindeyiz meyveler güzel.dediğim gibi ben önce ünlü mamayla baslicam sonra meyve sonra sebze
Canim unlu mama dedigin kasik mamalardan mi bahsediyosun.yogurt eger keci sutunun yogurdu olursa sindirimi daha kolay diye dusunuyorum.

Canim unlu mama dedigin kasik mamalardan mi bahsediyosun.yogurt eger keci sutunun yogurdu olursa sindirimi daha kolay diye dusunuyorum.

cnm bize de doktor pirincli sütlü kasik mamasi verdi. bugun tam 4 aylık olduk.
bizim doktorun websitesi var. ayrintili yaziyor herseyi. bebekhastanesi.com buraya da bakabilirsin cnm.

ama tabi yanlis anlasilmasin bebegin kilo alimi yetersizse 4.ayda baslaniyor ek gidaya

Eklentiler

• Screenshot_20180612-231855_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20180612-231855_Samsung Internet.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20180612-231910_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20180612-231910_Samsung Internet.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20180612-231919_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20180612-231919_Samsung Internet.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Kızlarrr yeğenim 6 aylık yüksek ateşle hastaneye yatırdılar crp 170 çıkmış. Referans en yüksek 5. 170 ciddi bir yükseklik değil mi çok korkuyoruz. İdrar yolu rnfeksiyonundan bu kadar yükselir mii

bizim doktorun websitesi var. ayrintili yaziyor herseyi. bebekhastanesi.com buraya da bakabilirsin cnm.

ama tabi yanlis anlasilmasin bebegin kilo alimi yetersizse 4.ayda baslaniyor ek gidaya
Senden birşey rica edicem
Doktorunun sitesindeki egzama bölümün okudum
Orada bunu için geliştirilmiş ilaç çıktı demiş ama ilacın adını vermemiş
Sorar mıısn hangi ilaç olduğunu?

Kızlarrr yeğenim 6 aylık yüksek ateşle hastaneye yatırdılar crp 170 çıkmış. Referans en yüksek 5. 170 ciddi bir yükseklik değil mi çok korkuyoruz. İdrar yolu rnfeksiyonundan bu kadar yükselir mii
Canım yüksek ama antibiyotiklerle düşer inşallah. Korkmayın. Benim kızımın iki yüz küsürlerde çıkmıştı. 1 hafta 10 günde ancak etki etti ilaçlar Damardan verilmesine rağmen. Ateşi de çok yükselirdi 1 haftadan fazla 40 ın üzerindeydi hep. Rabbim şifa versin inşallah

Geçmiş olsun canım geçen hafta oğlum hastaydi boğaz enfeksiyonunda 233tu crp değeri. Yani olabiliyor enfeksiyonu çok fazlaydı antibiyotik bile 4 günde etki etti atesi hep 39un uzerindeydi.inşallah antibiyotikle geçer merak etmeyin

Tesekkur ederim canim.inceleyeyim iyice.insallah ek gidada sorun yasamayiz.

bugun 4 aylik oldu oglusum. kilosu 6300 gr 63.5 cm olmus boyu da. 500 gr almis. 1 ögun hazir mama, 1 ogun kaşik mamasi verdi. kilosu iyi dedi. mamaları büyük ihtimal ise baslayacagim icin de verdigini düşünüyorum.
Ne için verdi canım mama işe giderken sağım da yapabilirsin aslında

Kaç kilo oldunuz siz ?

Kızlar benim bebe yattığı yerde kendini kaldırmaya çalışıyor önceden elini tutunca hemen kalkardı şimdi elini filan tutmadan hemen kafayı kaldırıyor oturmak istiyor gibi oturtsam olur mu acaba daha erken mi beline zarar vermek istemiyorum

Canım tümörler tüm organlarını sardı tek böbreği kalmış.artık yürüyemiyor eve tuvaletini yapıyor yürümeye çalıştığında düşüyor ve ağlıyor.
Veteriner eğer uyutmazsak artık hiç kalkamadığı için yaralar çıkacağını ve yazın bu yaraların kurtlanabileceğini söyledi.
Hiç bir köpek sahibine acı çektiğini belli etmez çok güçlüler direnirler dedi ama yazık ediyorsunuz acı çekiyor deyince mecbur kaldık:KK43:
Canım cok zor bi karar seni iyi anlıyorum allah o kararı vermek zorunda bırakmasın kimseyi bizimxd kemoterapi damardan kayunca kol yandı 16 ocaktan beri uğraşıyoruz kemigi gözüküyordu suan daha yeni pembe et göründü dusun 6 ay oldu yaraları kanser olduğu için iyileşiyor evet veteriner dogru demis yuruyemedikce daha da üzülüyorlar cok zor bi karar allah yardimcinjz olsun evin evladından biri kayıp gitmiş oluyir hele hiçbir sey yapamamak insanı en. Cok uzen kanser çağımızın illeti maalesef
Emin ol huzurla mutlulukla gülerek anacak sizleri orada daha mutlu olacak gökkuşağinjn altın da seni bekliyor 'olacak üzülme
Kizlar.su sorularima el birligiyle bi cvp verin.simd benim oglan mama iciyo ya.ve bazen mamada da sorun cikariyo..onu bile gun icinde uykulu haldeyken mama verebiliyorum.o yuzden ek gidaya 4aylikken gececem.
1.simdi bu ek gidaya neyle baslanir.neyle devam edilir.ikinci bebem ama herseyi unutmusum.
2.kasik mamasi diyoruz ya.benim oglan golden goat mama kullaniyo.keci sutlu bu.aptamilin mamasini kullansak bi sorun yaratir mi acaba.formul sutunu kullanmistik kabizlik yapmisti bize
3.tatile 6 aylik olunca cikacaz.tatilde bu ek gida isini nasil ayarlamayi dusuniyosuniz.
Kuzum doktor takibinde baslaman en iyisi çünkü kafaya gore riskli olabilir cogu doktor yoğurtla başlatıyor hatta bazi doktorlar 6 ay öncesi keçi sutlu mamayi bile onermiyor o sebeple her şey muallakta kalır senin açından takip eden yön veren bi doktor olursa daha uygun olur ayrica biberonu sevmiyor olabilir mi lansinoh denedin mi biberon akışı da artık az gelebilir onu degistirdin mi ayina gore mi ağzı

Geçmiş olsun canım geçen hafta oğlum hastaydi boğaz enfeksiyonunda 233tu crp değeri. Yani olabiliyor enfeksiyonu çok fazlaydı antibiyotik bile 4 günde etki etti atesi hep 39un uzerindeydi.inşallah antibiyotikle geçer merak etmeyin
Cevap verdiğiniz için sağ olun kızlarr

Canım yüksek ama antibiyotiklerle düşer inşallah. Korkmayın. Benim kızımın iki yüz küsürlerde çıkmıştı. 1 hafta 10 günde ancak etki etti ilaçlar Damardan verilmesine rağmen. Ateşi de çok yükselirdi 1 haftadan fazla 40 ın üzerindeydi hep. Rabbim şifa versin inşallah
Sağ ol canım. Amiiin

Kızlar günaydın dun arkadaşımın bebegi yataklarında uyurken sen kendini suruyerek yataktan dustu arkadaşım da yanında uyurken fark etmemis tabi yere düşüp aglamasina uyanmış aman dikkat edin valla cok üzüldük o ağladı ben ağladım bebek iyi ama cok mahmurdu dün hic gulmedi
Aman diyim dikkat edelim çok korktuk valla
Allah hepimizin yavrularını korusun ins

Kızlar benim bebe yattığı yerde kendini kaldırmaya çalışıyor önceden elini tutunca hemen kalkardı şimdi elini filan tutmadan hemen kafayı kaldırıyor oturmak istiyor gibi oturtsam olur mu acaba daha erken mi beline zarar vermek istemiyorum
Canım benim kızım bir buçuk aydır öyle ama doktor beş ay bitmeden oturtmayın dedi. Bence sen de oturtma

Back