- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.821
Çok üzüldüm canım insanın bi parçası oluyordur eminim Çok sansliymis sadık dostun onu bukadar seven sahibi varmışBurada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum
Tamam canım arastirayım bi bakalimCanım sen çevredeki hastaneleri araştır emzirme destek bölümü (rekreasyon) vardır kesin gidip benimle ilgilenin demeyeceksin zaten
Onunla ilgilenen bölümler var o bölümden randevu alacaksın kbb Dan randevu alır gibi
Kaşık mamalar ek gıda olarak faydalı ama anne sütü oolmadığında yetmediğinde kullanılan ürünler değil. Süt yetmiyorsa normal biberon mamalarından kullanmak gerekiyor. 6. aydan sonra da ek gıdalara başlayınca bir öğün ilave olarak kaşık maması verilebiliyor normal mamanın yanında. ben aptamilin sütlü pirinçlisi ile başlamıştım şimdi yatmadan sütlü bisküvili olanından veriyorum gerçekten de tok tutuor gece ama biberon mamasının yeri ayrı tabii.Kaşık maması ile diğer mama arasındaki fark ne daha mı fazla tok tutuyo acaba katı olduğu için eğer öyleyse ben uyurken devam sütü yerine veriyim gece uyanmam
Ben yaşadım hala yaşıyorum daha da arttı
Benim kopegim kuzum kemik kanseri oldu tek bacak kesildi digeri kemoterapiden yandi
Veterineriniz bu kararı aldı ama siz o kararı onayladınız mi eğer istemiyorsanız uyutmak zorunda değilsiniz
Yani Çok zor bu karar ben o kararı veremezdim sanırım veremedim de zaten
Neyi var kopeğinin cidden çok üzücü seni çok iyi anlamıyorum
Canım şu an kaç aylıksınız doğum tarhiniz ne?Kaşık mamalar ek gıda olarak faydalı ama anne sütü oolmadığında yetmediğinde kullanılan ürünler değil. Süt yetmiyorsa normal biberon mamalarından kullanmak gerekiyor. 6. aydan sonra da ek gıdalara başlayınca bir öğün ilave olarak kaşık maması verilebiliyor normal mamanın yanında. ben aptamilin sütlü pirinçlisi ile başlamıştım şimdi yatmadan sütlü bisküvili olanından veriyorum gerçekten de tok tutuor gece ama biberon mamasının yeri ayrı tabii.
Köpeğini yakın zamanda kaybetmiş biri olarak bu yorumları okuyunca gözlerim doldu, çok üzüldüm. evlattan farkları yok, çok üzücü bir durumCanım tümörler tüm organlarını sardı tek böbreği kalmış.artık yürüyemiyor eve tuvaletini yapıyor yürümeye çalıştığında düşüyor ve ağlıyor.
Veteriner eğer uyutmazsak artık hiç kalkamadığı için yaralar çıkacağını ve yazın bu yaraların kurtlanabileceğini söyledi.
Hiç bir köpek sahibine acı çektiğini belli etmez çok güçlüler direnirler dedi ama yazık ediyorsunuz acı çekiyor deyince mecbur kaldık
Ağladım ağladım sonrada çocuğumu düşünüyorum süt için kendimi zorluyorum kasıyorum dahada kötü oluyor insanKöpeğini yakın zamanda kaybetmiş biri olarak bu yorumları okuyunca gözlerim doldu, çok üzüldüm. evlattan farkları yok, çok üzücü bir durum
Kiz düğün var demistim ama ben sana gelme gelmeeeee :)) hemen dönecek misin birkac gün kalabilirsen misafirleri şutlayip gelebilirim ancaBursali bacilar bayramin 3.gunu bursadayim. Koru parkta goruselim mi :) valla bak bu seferde kimse ses vermezse kusucem heee
Erkek anneleri bebek kıyafetleri için soobe nin internet sayfasına bakabilirsiniz iade değişim hepsi var zaten. Seçenek olur yolsa 3 5 tane askıdan kıyafet seçmesi çok zor oluyo
Yapcak bisey yok geliyoruzKiz düğün var demistim ama ben sana gelme gelmeeeee :)) hemen dönecek misin birkac gün kalabilirsen misafirleri şutlayip gelebilirim anca
Canım öncelikle 3 gün kuralı var biliyorsundur. Alerjik değilse bebişin kakada mukus ciltte egzama vs yoksa yoğurtla başlayabilşrsin. Tek bir gıdayı İlk gün yarım çay kaşığı ikinci gğn 1 ç kaşığı 3. Gün 1 tatlı kaşığı vererek deneyebilşrsin vücutta bş tepki olacak mı takip edersin. Elma armut gibi meyvelerle havuç kabak patates gibi sebzelerle devam edebilirsin. 3 günde tek bi yiyecek deniyoruz. Elmayı armutu cam rendede rendeleyerek veriyorduk. Sebzeleri haşlayıp ezebilirsin ama ilk başta pütürlü yutabilir mi bilmiyorum. Sonra yumurta sarısı peynir ekleniyordu hatırladığım kadarıyla.Kizlar.su sorularima el birligiyle bi cvp verin.simd benim oglan mama iciyo ya.ve bazen mamada da sorun cikariyo..onu bile gun icinde uykulu haldeyken mama verebiliyorum.o yuzden ek gidaya 4aylikken gececem.
1.simdi bu ek gidaya neyle baslanir.neyle devam edilir.ikinci bebem ama herseyi unutmusum.
2.kasik mamasi diyoruz ya.benim oglan golden goat mama kullaniyo.keci sutlu bu.aptamilin mamasini kullansak bi sorun yaratir mi acaba.formul sutunu kullanmistik kabizlik yapmisti bize
3.tatile 6 aylik olunca cikacaz.tatilde bu ek gida isini nasil ayarlamayi dusuniyosuniz.
Evet canim acken verdim. Benim oglan uyanikken memeyide emmiyor zaten uyutuo emziriyorum biberonuda uykuda denedim almadi. Ama eline veriyorum oynamayi seviyor agzina goturmeye calisiyor falan. Agzinda geveleyipr duruyor emmiyor.hadi ya cnm üzuldumbenimde emzik koleksiyonum var ayni şekilde. genelde almayanlar aliyormus ondan tavsiye etmistim. açken vermiştin degil mi cnm çunku tokken de almiyorlar.
Ben baya bir sure yuzustu yatirdim artik buyudukleri icin kafalari kendileri donderiyorlar. Bisey olmaz yani bizde olmadiKızlar benim ki 2 gündür kaka yapmadı kıvranıyo şimdi 20 saniyede bi sıçrıyo kıvranıyo yüzüstü uyutsam mı gece ya cesaret edemedim şimdi gözümün önünde ama uyursam bişi olur mu ki
Bende internet sitesinden baktım bişeyler bayada uyguna geldi hemde çeşit varBu bayram büyük oğullarıma bişeyler aldım soobe nin mağazasından güzel şeyler var.
Bende yatırıyorum arada bakalım Allah a emanetlerBen baya bir sure yuzustu yatirdim artik buyudukleri icin kafalari kendileri donderiyorlar. Bisey olmaz yani bizde olmadi
Benim de 2.bebek valla ben de unutmuşum. Ama oglumda meyve suyu ve pureleriyle başladık bunda önce sütlü ünlü mamayla başlıcam sanırım. Bu liste aklıma yattı gibiKizlar.su sorularima el birligiyle bi cvp verin.simd benim oglan mama iciyo ya.ve bazen mamada da sorun cikariyo..onu bile gun icinde uykulu haldeyken mama verebiliyorum.o yuzden ek gidaya 4aylikken gececem.
1.simdi bu ek gidaya neyle baslanir.neyle devam edilir.ikinci bebem ama herseyi unutmusum.
2.kasik mamasi diyoruz ya.benim oglan golden goat mama kullaniyo.keci sutlu bu.aptamilin mamasini kullansak bi sorun yaratir mi acaba.formul sutunu kullanmistik kabizlik yapmisti bize
3.tatile 6 aylik olunca cikacaz.tatilde bu ek gida isini nasil ayarlamayi dusuniyosuniz.
Yaaa cok üzüldüm , çok yazık yaaCanım tümörler tüm organlarını sardı tek böbreği kalmış.artık yürüyemiyor eve tuvaletini yapıyor yürümeye çalıştığında düşüyor ve ağlıyor.
Veteriner eğer uyutmazsak artık hiç kalkamadığı için yaralar çıkacağını ve yazın bu yaraların kurtlanabileceğini söyledi.
Hiç bir köpek sahibine acı çektiğini belli etmez çok güçlüler direnirler dedi ama yazık ediyorsunuz acı çekiyor deyince mecbur kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?