- 2 Ekim 2022
- 1.727
- 2.321
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.701
Canin tatliysa direk sezaryen ol cnm hic sanci falan ugrasmaAynen ben pek psikolojik olarak da müsait değilim galiba normal doğuma canım çok tatlı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canin tatliysa direk sezaryen ol cnm hic sanci falan ugrasmaAynen ben pek psikolojik olarak da müsait değilim galiba normal doğuma canım çok tatlı![]()
Nisan anneleri olarak takipteyizGeldik şimdi hastanedeyiz kızlar eşim yatış işlemlerini yapıyor. Ben vazgeçtim kaçacak delik arıyorum hehjdjdjjdjdj
Ay bilmiyorum valla normal çok istiyorum ama hakkımızda hayırlısı yaCanin tatliysa direk sezaryen ol cnm hic sanci falan ugrasma
Bende senin gibiydim sezeryan olmaya karar verdim çok da memnun kaldım valla3500ügeçerse sezeryan öneririm dedi . Çatı muayenesi fena geçti benim yaçok acıdı kendimi de kastım sanırım evde rahatlat kendini motive et dedi doktor da pek normal doğurabileceğime inanmıyor gibi
![]()
Bana da sezeryan yolu görünüyor gibi zatenBende senin gibiydim sezeryan olmaya karar verdim çok da memnun kaldım valla![]()
Hayırlısı olsunnnBana da sezeryan yolu görünüyor gibi zatenhaftaya kadar kendi doğmazsa
![]()
Benim doktor da ne kadar durursa o kadar iyi kafasında ama biz net tarih istediğimiz için tarihi önceden vermek zorunda kaldı. 16 haziran sat. 17 martta alıcakKizlar bir de benim doktorum tam 9 aylikken aliyor bebegi. Yani normalde 9 ay 10 gun felan deniyor ya onceden alinmasi kotu birsey mi kimisi bebek icerde ne kadar cok durursa o kadar iyi diyor Sat 14 hazirandi dogum 14 mart
Güzel haberlerle gel canım. İlk fırsatta yaz merak ederizGeldik şimdi hastanedeyiz kızlar eşim yatış işlemlerini yapıyor. Ben vazgeçtim kaçacak delik arıyorum hehjdjdjjdjdj
Hayırlı olsun bebikiniz sağlıkla büyüsün ailesiyleBende senin gibiydim sezeryan olmaya karar verdim çok da memnun kaldım valla![]()
Teşekkür ederimm, tam 2 hafta oldu doğum yapalı, ağrılarım vs. Hepsi bitti cok sukur. normal hayata dönüş yaptım ama tabii ağır kaldıramıyorum ağır iş yapmıyorum onun haricinde tek başıma bebeğe bakabilmeye başlamam 1 hafta sonra oldu.Hayırlı olsun bebikiniz sağlıkla büyüsün ailesiyleNe zaman oldu sizin doğumunuz üzerinden kaç hafta geçti acaba ? Doğumdan sonra kaç güne iyileştiniz ? Normal hayatınıza dönebildiniz mi ?
Son 6 günBenim doktor da ne kadar durursa o kadar iyi kafasında ama biz net tarih istediğimiz için tarihi önceden vermek zorunda kaldı. 16 haziran sat. 17 martta alıcak
657 iseniz alamazsınız maalesefKızlarr doğum parası ve çocuk parası için başvuru yaptınız mı? Ne yapmamız gerekiyor?
Sgk yaklaşık 50k doğum parası veriyormuş sanırım bunu öğretmenler de alabiliyor mu bilginiz var mı? Nasıl alıyoruz acaba
Öğretmenler 16 haftalık izinde maaş aldığı için bu 50 bin desteği alamıyor diye biliyorum ama aksini öğrenirsen bana da cevap yaz sis.Kızlarr doğum parası ve çocuk parası için başvuru yaptınız mı? Ne yapmamız gerekiyor?
Sgk yaklaşık 50k doğum parası veriyormuş sanırım bunu öğretmenler de alabiliyor mu bilginiz var mı? Nasıl alıyoruz acaba
Aminn bende aynı durumdayımAy bu zamana kadar her şey iyiydi ya hamilelik sona gelince çok panikledim ben doğum her türlü zor Allah yardımcımız olsunn![]()
Yok canım bebek beklerse Perşembe sezeryan günüm var ciğer gelistirici etki etsin diye bekliyoruz 24 saat dahaNormal doğum yaparsan ve dikişin olursa tek rahatlatan şey bu oluyor ped takmak işkence gibi geliyor hiçbiryerim leke olmadı çok şükür ya boşu boşuna pede para veriyoruz ben bir poşet böyle bezlerden yaptım ped falan almıyorum artık
Senin ki bize gore daha sonra canim bence iyi yapmis cocuk duruyor zaten beklesek belki 40+lari gorurler ama benim 14 mart dedi neden anlamadim iri diye mi 38+4 kgsi 3600 küsürdüBenim doktor da ne kadar durursa o kadar iyi kafasında ama biz net tarih istediğimiz için tarihi önceden vermek zorunda kaldı. 16 haziran sat. 17 martta alıcak
Sezeryan sonrası ağrıdan nasıl inlediğimi görseydiniz asla bunu demezdiniz.Canin tatliysa direk sezaryen ol cnm hic sanci falan ugrasma
Cnm yanliş anlasildm sanirim. Bende kendi yaşadigim travmadan dolayi oyle dusunuyorum. Herkes yasadigini biliyor malesefSezeryan sonrası ağrıdan nasıl inlediğimi görseydiniz asla bunu demezdiniz.
Acı eşiğimin çok yüksek olduğunu da belirteyim…