• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben bunu hamilelik te yaptım lohusadada gereklimi ama kan olursa o lekeler ile uğraşmak can sıkıcı
Normal doğum yaparsan ve dikişin olursa tek rahatlatan şey bu oluyor ped takmak işkence gibi geliyor hiçbiryerim leke olmadı çok şükür ya boşu boşuna pede para veriyoruz ben bir poşet böyle bezlerden yaptım ped falan almıyorum artık

Kızlar benim de kontrolüm var bebek kilo almamış 3400civarı gene ama doktor iyi daha iri olursa normal doğum yapamazsın dedi çatı muayenesi yaptı deneyebiliriz ama çok geniş değil kemiğin dedi haftaya netleşecek 🙏

Kızlar benim de kontrolüm var bebek kilo almamış 3400civarı gene ama doktor iyi daha iri olursa normal doğum yapamazsın dedi çatı muayenesi yaptı deneyebiliriz ama çok geniş değil kemiğin dedi haftaya netleşecek 🙏
Maşallah kilosu yine de güzel bence de. Ama hemen doğurmuyosun ya doğurana kadar almaz mı mutlaka alır 🙈

Maşallah kilosu yine de güzel bence de. Ama hemen doğurmuyosun ya doğurana kadar almaz mı mutlaka alır 🙈
3500ügeçerse sezeryan öneririm dedi . Çatı muayenesi fena geçti benim ya 🤦🏻‍♀️çok acıdı kendimi de kastım sanırım evde rahatlat kendini motive et dedi doktor da pek normal doğurabileceğime inanmıyor gibi😂😬

3500ügeçerse sezeryan öneririm dedi . Çatı muayenesi fena geçti benim ya 🤦🏻‍♀️çok acıdı kendimi de kastım sanırım evde rahatlat kendini motive et dedi doktor da pek normal doğurabileceğime inanmıyor gibi😂😬
4 kilo doğurup normal doğuranlarda var ama çatın müsait mi? Psikolojik olarak müsait misin buna bunlar da önemli 🙈

Benim doktorda diyor ya alttan ya üstten bir şekilde çıkacak bu çocuk😂 gel bir de bize sor hocam o stresii:)
Alttan çıksa yırtık dikiş hemoroid ağrı sancı korkusu
Üstten çıksa dikiş narkoz iyileşme süreci korkusu
Yıldıkk🫠
Alttan çıkışla daha fazla şey yazmışsın ya üstten çıksın benimki shshdh

Back