- 26 Aralık 2015
- 12.424
- 20.606
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.681
Son gece çok başka oluyor çokBiz daha heyecanlı
Haftaya pazar muhtemel sonum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son gece çok başka oluyor çokBiz daha heyecanlı
Haftaya pazar muhtemel sonum![]()
Güzel haberlerle dön inşallahGeldik şimdi hastanedeyiz kızlar eşim yatış işlemlerini yapıyor. Ben vazgeçtim kaçacak delik arıyorum hehjdjdjjdjdj
Normal doğum yaparsan ve dikişin olursa tek rahatlatan şey bu oluyor ped takmak işkence gibi geliyor hiçbiryerim leke olmadı çok şükür ya boşu boşuna pede para veriyoruz ben bir poşet böyle bezlerden yaptım ped falan almıyorum artıkBen bunu hamilelik te yaptım lohusadada gereklimi ama kan olursa o lekeler ile uğraşmak can sıkıcı
Doğdumu bebişin ne yaptınızİlaçlı bir fitil ucunda bir ipi var file gibi bi şeye sarılı. 8 saat kaldı 3 dakikada 1 sancım var şu an çıkardılar kendi kendine ilerliyor şu an doğum
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallahGeldik şimdi hastanedeyiz kızlar eşim yatış işlemlerini yapıyor. Ben vazgeçtim kaçacak delik arıyorum hehjdjdjjdjdj
Maşallah kilosu yine de güzel bence de. Ama hemen doğurmuyosun ya doğurana kadar almaz mı mutlaka alırKızlar benim de kontrolüm var bebek kilo almamış 3400civarı gene ama doktor iyi daha iri olursa normal doğum yapamazsın dedi çatı muayenesi yaptı deneyebiliriz ama çok geniş değil kemiğin dedi haftaya netleşecek![]()
3500ügeçerse sezeryan öneririm dedi . Çatı muayenesi fena geçti benim yaMaşallah kilosu yine de güzel bence de. Ama hemen doğurmuyosun ya doğurana kadar almaz mı mutlaka alır![]()
4 kilo doğurup normal doğuranlarda var ama çatın müsait mi? Psikolojik olarak müsait misin buna bunlar da önemli3500ügeçerse sezeryan öneririm dedi . Çatı muayenesi fena geçti benim yaçok acıdı kendimi de kastım sanırım evde rahatlat kendini motive et dedi doktor da pek normal doğurabileceğime inanmıyor gibi
![]()
Aynen ben pek psikolojik olarak da müsait değilim galiba normal doğuma canım çok tatlı4 kilo doğurup normal doğuranlarda var ama çatın müsait mi? Psikolojik olarak müsait misin buna bunlar da önemli![]()
Kuzu sezeryanda da canımız yanacak. Biri doğum sırasında biri doğum sonrasında. Tarafını seç hdhsshdhdhAynen ben pek psikolojik olarak da müsait değilim galiba normal doğuma canım çok tatlı![]()
He valla kaçış yok jsbsjsnjdKuzu sezeryanda da canımız yanacak. Biri doğum sırasında biri doğum sonrasında. Tarafını seç hdhsshdhdh
Kaçış yokHe valla kaçış yok jsbsjsnjd
Alttan çıkışla daha fazla şey yazmışsın ya üstten çıksın benimki shshdhBenim doktorda diyor ya alttan ya üstten bir şekilde çıkacak bu çocukgel bir de bize sor hocam o stresii:)
Alttan çıksa yırtık dikiş hemoroid ağrı sancı korkusu
Üstten çıksa dikiş narkoz iyileşme süreci korkusu
Yıldıkk![]()
Ay bu zamana kadar her şey iyiydi ya hamilelik sona gelince çok panikledim ben doğum her türlü zor Allah yardımcımız olsunnKuzu sezeryanda da canımız yanacak. Biri doğum sırasında biri doğum sonrasında. Tarafını seç hdhsshdhdh
AminnAy bu zamana kadar her şey iyiydi ya hamilelik sona gelince çok panikledim ben doğum her türlü zor Allah yardımcımız olsunn![]()
yazarken bende bir aydınlandımm sanki ahahhaAlttan çıkışla daha fazla şey yazmışsın ya üstten çıksın benimki shshdh