2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım emzirme sanatı grubundan destek almanı tavsiye ediyorum. Facebookta

Bizde fena yabancılıyoruz. Benimde dişçiye gitmem lazım. Artık şöyle yapıcam öğleden sonraya randevu alıp sabahtan annemi getirticem. Öğlene kadae benimle alışır. Bizde bide mekan yabancılama var. Geçen gün annemlere gittik. Arkası anneme dönüktü kucağına verdim ayakkabımı soyuyorum. Annemde salona gitti. Eve baktı ve bir dudak bükerek ağlayışı var anlatamam. Ben aldım. Kucağımda nazlı nazlı evi inceledi yarım saat sonra ortama 1 saat sonrada annemlere alıştı. Hele erkeklerden çok korkuyor. E bebekte adamın biri yanımızda telf konuşuyordu.. Bizimle alakası yok. O sırada sandı ki buna söylüyor bir yaygara koptu ki sorma

Canım ben 1 haftadır bıraktım hiç almıyo günlük yine 2 kere felan teklif ediyorum ama koyameti koparıyo aşı vurulurken bile öyle ağlamadı. Omzumu emiyo elimi emiyo ne bulursa ağzına götürdüğüm emiyo memeyi verdiğim an ağlıyo. Şükür biberon alıyo bizim. Ama önce meme teklif ettiysem biberonda almıyo çok aç olsa bile yarım saat sonra felan içiyo. Üzülüyorum ama yemesi güzel en azından ilk başta baya ağladım da iyiyim artık. Önceki ememeleri hastalıktandı morarıyodu şimdi canı istemiyo sonkez emzirme destek merkezine gitcem sonrada olmazsa salcam çayıra :)

Benimki alismiyor ya saatlerce ayni.

Kuzum bence sende emzirme destek merkezi varsa yardım al biberon almamasi kötüymüş
Kaşıklı biberonlar var ondan dene alıştırma bardağı olabilir bunlara bi bak istersen
Biberonun ne marka biberonu değiştirebilirsin lansinoh baya yumuşak mesela

Günaydın kızlar bizim bugün 4. Ay aşılari var korkudan panik oldum huyu bile değişiyormuş 4. Ay asilarinda iyice strese girdim insallah öyle bsy olmaz sorunsuz atlatırız dua edin bize oldu mu

Kizlar bu reflü yatağında kayma olayına çözümünüz var mi bizim ki eğimli yatmaya alıştı düzleştiysem uyur mu bilmiyorum ama düz şekilde başka yatmakta yatmiyor hep inçe bi yastıkla eğim yapıyorum gittiğim yerde kendi yatağını da çok seviyor ama kayıyor beşiğin sonuna getiriyor kendi o zamanda ayagi çarpıyor uyanıp agliuor yukarıya cekiyorum yatırıyorum geri uyuyor bazen de zor uyuyor ne olacak bu kayma ısı ayni yumuşaklıkta düz yatak nerden bulacağım onu da bilmiyorum sevi bebenin anne yani reflü yatağı bizim ki
Ayakları beşiğe çarpmasa bile asagiya inip kayınca boşluğa gelince de rahatsız olup uyanıyor ne yapacağım sasırdım valla kötü alıştı reflü yatağına
Hadi yatak değiştirsem desem Evde iki tane var reflu yatağından biri odamızda biri salonda ikisi de ayni salondakinde bile uyumuyor varsa yoksa ilk yatağı ayni halbuki ama diğer yatağa takmis durumda

Ben aldım cnm o raporu ama çocuğun hayatı tehlikesi varsa anne bakımına muhtacsa yani anne bakmazsa hayatı bir tehlike oluşursa veriyorlar almak çok kolay değil 3hekim raporu gerekli benim kızım premature yoğun apneleri oluyordu başından bir dk ayrılmamak gerekiyor müdahale edebilmek için o sebeple verdiler 3dr gezmen gerekiyor yani yönetmelikte oyke

1.yasta olmasi lazim.
O da 2 doz sanırım demi

Canım emzirme sanatı grubundan destek almanı tavsiye ediyorum. Facebookta
Canim facebook adresim yok bakamadım oraya

Ben küçük bi ilcede yaşıyorum öyle bi imkanim yok sen dene bakalım canım..aynı benim kız sa öyle ben de kabullendim artık ilk hedefim sagarak vermek belki gece 1 kere mama veririm çünkü sagdigim sut yetmiyor.

Biberon alıyordu aslında canım Lansinoh u bi tek hatta alıyordu. Meme teklif ede ede arkasından emmeyince Biberon verince ondan da tıksındi sanırım....memeyi bıraktım artık emmeye emmesin hep sağarak devam etcem o da zor ama napayim. çok yoruldum çok ugrastim ağladım ama artık kabullendim.

Günaydın kızlar bizim bugün 4. Ay aşılari var korkudan panik oldum huyu bile değişiyormuş 4. Ay asilarinda iyice strese girdim insallah öyle bsy olmaz sorunsuz atlatırız dua edin bize oldu mu
Bizde bir iki gün biraz huzursuzluk dışında çok bir etki olmadı canım. İnşallah o da kolay atlatır.

Canım bende 2. Aya girdiğinde öyle zorlamıştım sonra bi bıraktı yemeyi biberonuda almadı. Hastaneye gittim 10 günde 90 gr almış az daha yatırcaklardı kontrol altında tutalım diye dikkat et ben o yüzden zorlayamıyorum artık yoksa benimkide biberonu almıyo

Benimkide yetmiyo canım en fazla 650 cc cıkıyo günlük 100-200cc arası mama takviyesi yapıyorum

Kızlar bildiğiniz toplayan südyen markası var mı? Zaten büyüktü şimdi iyice dağıldılar büyüdüker pentiden alıyodum ama güzel bulursam değiştircem. Ama şu minimizerları sevmiyorum çok kalıpsız

ben toplamda 10 dk sürdü bence doğum falan :)

cnm bizim yatakta kaymayı önleyici bir yastık var yay gibi ona takılıp kalıyo poposu aşağıya inmiyor çok. bende bırakmayı düşünüyorum bu aralar bakalım nasıl yatıyor :)

Dun bufaya efsun hic hasta olmadi daha dedim. Gece cocugun atesi cikti :/ hanginiz nazar etti soyleyin bakimm bisi deniycem

Dun bufaya efsun hic hasta olmadi daha dedim. Gece cocugun atesi cikti :/ hanginiz nazar etti soyleyin bakimm bisi deniycem
Seda bizim arkadaşlardan birisinin çocuğunda varmış yabancılama. Pek parlak konuşmadı. O da bilinçli sosyal bir kızdır. Kova burcu sen gibi. Oğlu çok zeki. Deha düzeyinde. Sanırım yapabileceğin çok bişi yok. Başka bir arkadaş bağlanma sorunu olabilir dedi. Hatta bir link attı. Dedim o bunları çoktan okumuştur. Senin pek hata yapacağını sanmıyorum. Tezimde ısrarcıyım üstün zekalı o çocuk. 3 aylık çocuğun zekasını nasıl hesapladın dediler bana. Bence anlattıklarına göre çoğu bulgu onu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…