- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.081
Psikolojiden almani onermem canım biraz riskli diyorlar öğretmenlik için sonradan karşımıza cikabilirmis
Ben de gidicem seminere ama goturmuycem korkuyorum mikrop kapar diye okul ortamindan çok temiz bi yer yok çünkü bizim okulda
Geçmiş olsun canım iyidir inş ilk oğlumu 2 kere dusurmustum çok üzülüyor insan ama merak etme allah koruyor
Esther durumlar nasıl sizde ben kafayı siyirmak üzereyim emzikle Kandıra Kandıra artık biberon da almaz oldu .oysa ki bazen kandirarak emiyor bazen biberon aliyordu...kabus gibi geceler geçirdim biberon da almdi emmedi de aç aç uyudu gunduz hep ağladı falan.artık meme teklif etmemeye karar verdim cok Üzgünüm çünkü on yargıyla biberonu da meme sanıyor.aynı durumdayız çığlık çığlığa ..Bugün hic meme vermedim hep sagdim aglamadan biberon aldı.
Kizlar bu yabancilama isini nasil cozecegiz ya. Bugun dis icin randevum vardi. 25 dk annemde kaldi katilarak agladi hep. Pussete koydu amnem puseti kapadik muslinle göreyince sustu. Ama bu aralar cesitli seylerden doktor randevularim var. 15 20 dk oyalanmasi gerekecek. Durum fena...
Canım ben 1 haftadır bıraktım hiç almıyo günlük yine 2 kere felan teklif ediyorum ama koyameti koparıyo aşı vurulurken bile öyle ağlamadı. Omzumu emiyo elimi emiyo ne bulursa ağzına götürdüğüm emiyo memeyi verdiğim an ağlıyo. Şükür biberon alıyo bizim. Ama önce meme teklif ettiysem biberonda almıyo çok aç olsa bile yarım saat sonra felan içiyo. Üzülüyorum ama yemesi güzel en azından ilk başta baya ağladım da iyiyim artık. Önceki ememeleri hastalıktandı morarıyodu şimdi canı istemiyo sonkez emzirme destek merkezine gitcem sonrada olmazsa salcam çayıra :)Psikolojiden almani onermem canım biraz riskli diyorlar öğretmenlik için sonradan karşımıza cikabilirmis
Ben de gidicem seminere ama goturmuycem korkuyorum mikrop kapar diye okul ortamindan çok temiz bi yer yok çünkü bizim okulda
Geçmiş olsun canım iyidir inş ilk oğlumu 2 kere dusurmustum çok üzülüyor insan ama merak etme allah koruyor
Esther durumlar nasıl sizde ben kafayı siyirmak üzereyim emzikle Kandıra Kandıra artık biberon da almaz oldu .oysa ki bazen kandirarak emiyor bazen biberon aliyordu...kabus gibi geceler geçirdim biberon da almdi emmedi de aç aç uyudu gunduz hep ağladı falan.artık meme teklif etmemeye karar verdim cok Üzgünüm çünkü on yargıyla biberonu da meme sanıyor.aynı durumdayız çığlık çığlığa ..Bugün hic meme vermedim hep sagdim aglamadan biberon aldı.
Benimki alismiyor ya saatlerce ayni.Bizde fena yabancılıyoruz. Benimde dişçiye gitmem lazım. Artık şöyle yapıcam öğleden sonraya randevu alıp sabahtan annemi getirticem. Öğlene kadae benimle alışır. Bizde bide mekan yabancılama var. Geçen gün annemlere gittik. Arkası anneme dönüktü kucağına verdim ayakkabımı soyuyorum. Annemde salona gitti. Eve baktı ve bir dudak bükerek ağlayışı var anlatamam. Ben aldım. Kucağımda nazlı nazlı evi inceledi yarım saat sonra ortama 1 saat sonrada annemlere alıştı. Hele erkeklerden çok korkuyor. E bebekte adamın biri yanımızda telf konuşuyordu.. Bizimle alakası yok. O sırada sandı ki buna söylüyor bir yaygara koptu ki sorma
Allah yardımcın olsun canim insallah tez vakitte faydası olur çözülürTamam canım çok saol haftaya gidicem kesin
Kuzum bence sende emzirme destek merkezi varsa yardım al biberon almamasi kötüymüşPsikolojiden almani onermem canım biraz riskli diyorlar öğretmenlik için sonradan karşımıza cikabilirmis
Ben aldım cnm o raporu ama çocuğun hayatı tehlikesi varsa anne bakımına muhtacsa yani anne bakmazsa hayatı bir tehlike oluşursa veriyorlar almak çok kolay değil 3hekim raporu gerekli benim kızım premature yoğun apneleri oluyordu başından bir dk ayrılmamak gerekiyor müdahale edebilmek için o sebeple verdiler 3dr gezmen gerekiyor yani yönetmelikte oykeCanım cocuk doktoru refakat izni verebiliyormuş. Ben çocuguma bakmak zorundayım ya. Hastanede yatmasa da Allah korusun evde bakilmaya ihtiyacı var gibi rapor veriyorlarmis. Hatta 6 aya kadar verebilme hakki varmis. Arkadaşım da almisti hatta 20 gün almış yanlış hatırlamıyorsam, ben de ondan öğrendim valla kendim ilk defa deneyeceğim.
O da 2 doz sanırım demi1.yasta olmasi lazim.
Canim facebook adresim yok bakamadım orayaCanım emzirme sanatı grubundan destek almanı tavsiye ediyorum. Facebookta
Ben küçük bi ilcede yaşıyorum öyle bi imkanim yok sen dene bakalım canım..aynı benim kız sa öyle ben de kabullendim artık ilk hedefim sagarak vermek belki gece 1 kere mama veririm çünkü sagdigim sut yetmiyor.Canım ben 1 haftadır bıraktım hiç almıyo günlük yine 2 kere felan teklif ediyorum ama koyameti koparıyo aşı vurulurken bile öyle ağlamadı. Omzumu emiyo elimi emiyo ne bulursa ağzına götürdüğüm emiyo memeyi verdiğim an ağlıyo. Şükür biberon alıyo bizim. Ama önce meme teklif ettiysem biberonda almıyo çok aç olsa bile yarım saat sonra felan içiyo. Üzülüyorum ama yemesi güzel en azından ilk başta baya ağladım da iyiyim artık. Önceki ememeleri hastalıktandı morarıyodu şimdi canı istemiyo sonkez emzirme destek merkezine gitcem sonrada olmazsa salcam çayıra :)
Biberon alıyordu aslında canım Lansinoh u bi tek hatta alıyordu. Meme teklif ede ede arkasından emmeyince Biberon verince ondan da tıksındi sanırım....memeyi bıraktım artık emmeye emmesin hep sağarak devam etcem o da zor ama napayim. çok yoruldum çok ugrastim ağladım ama artık kabullendim.Kuzum bence sende emzirme destek merkezi varsa yardım al biberon almamasi kötüymüş
Kaşıklı biberonlar var ondan dene alıştırma bardağı olabilir bunlara bi bak istersen
Biberonun ne marka biberonu değiştirebilirsin lansinoh baya yumuşak mesela
Insallah kolay atlatir ipek kizzGünaydın kızlar bizim bugün 4. Ay aşılari var korkudan panik oldum huyu bile değişiyormuş 4. Ay asilarinda iyice strese girdim insallah öyle bsy olmaz sorunsuz atlatırız dua edin bize oldu mu
Bizde bir iki gün biraz huzursuzluk dışında çok bir etki olmadı canım. İnşallah o da kolay atlatır.Günaydın kızlar bizim bugün 4. Ay aşılari var korkudan panik oldum huyu bile değişiyormuş 4. Ay asilarinda iyice strese girdim insallah öyle bsy olmaz sorunsuz atlatırız dua edin bize oldu mu
Canım bende 2. Aya girdiğinde öyle zorlamıştım sonra bi bıraktı yemeyi biberonuda almadı. Hastaneye gittim 10 günde 90 gr almış az daha yatırcaklardı kontrol altında tutalım diye dikkat et ben o yüzden zorlayamıyorum artık yoksa benimkide biberonu almıyoBiberon alıyordu aslında canım Lansinoh u bi tek hatta alıyordu. Meme teklif ede ede arkasından emmeyince Biberon verince ondan da tıksındi sanırım....memeyi bıraktım artık emmeye emmesin hep sağarak devam etcem o da zor ama napayim. çok yoruldum çok ugrastim ağladım ama artık kabullendim.
Benimkide yetmiyo canım en fazla 650 cc cıkıyo günlük 100-200cc arası mama takviyesi yapıyorumO da 2 doz sanırım demi
Canim facebook adresim yok bakamadım oraya
Ben küçük bi ilcede yaşıyorum öyle bi imkanim yok sen dene bakalım canım..aynı benim kız sa öyle ben de kabullendim artık ilk hedefim sagarak vermek belki gece 1 kere mama veririm çünkü sagdigim sut yetmiyor.
ben toplamda 10 dk sürdü bence doğum falan :)Tecrubeli Annişlere bir sorum vardı? spinal ve epiduralin karışımı olan kombine sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmış olan varmı? Doğumhanede işlem kaç dakika sürüyor bu sezeryan şekliyle?
cnm bizim yatakta kaymayı önleyici bir yastık var yay gibi ona takılıp kalıyo poposu aşağıya inmiyor çok. bende bırakmayı düşünüyorum bu aralar bakalım nasıl yatıyor :)Kizlar bu reflü yatağında kayma olayına çözümünüz var mi bizim ki eğimli yatmaya alıştı düzleştiysem uyur mu bilmiyorum ama düz şekilde başka yatmakta yatmiyor hep inçe bi yastıkla eğim yapıyorum gittiğim yerde kendi yatağını da çok seviyor ama kayıyor beşiğin sonuna getiriyor kendi o zamanda ayagi çarpıyor uyanıp agliuor yukarıya cekiyorum yatırıyorum geri uyuyor bazen de zor uyuyor ne olacak bu kayma ısı ayni yumuşaklıkta düz yatak nerden bulacağım onu da bilmiyorum sevi bebenin anne yani reflü yatağı bizim ki
Ayakları beşiğe çarpmasa bile asagiya inip kayınca boşluğa gelince de rahatsız olup uyanıyor ne yapacağım sasırdım valla kötü alıştı reflü yatağına
Hadi yatak değiştirsem desem Evde iki tane var reflu yatağından biri odamızda biri salonda ikisi de ayni salondakinde bile uyumuyor varsa yoksa ilk yatağı ayni halbuki ama diğer yatağa takmis durumda
Seda bizim arkadaşlardan birisinin çocuğunda varmış yabancılama. Pek parlak konuşmadı. O da bilinçli sosyal bir kızdır. Kova burcu sen gibi. Oğlu çok zeki. Deha düzeyinde. Sanırım yapabileceğin çok bişi yok. Başka bir arkadaş bağlanma sorunu olabilir dedi. Hatta bir link attı. Dedim o bunları çoktan okumuştur. Senin pek hata yapacağını sanmıyorum. Tezimde ısrarcıyım üstün zekalı o çocuk. 3 aylık çocuğun zekasını nasıl hesapladın dediler bana. Bence anlattıklarına göre çoğu bulgu onu gösteriyor.Dun bufaya efsun hic hasta olmadi daha dedim. Gece cocugun atesi cikti :/ hanginiz nazar etti soyleyin bakimm bisi deniycem
Geçmiş olsun şimdi nasıl demeseydin keşke senin nazarın değmiş olabilirDun bufaya efsun hic hasta olmadi daha dedim. Gece cocugun atesi cikti :/ hanginiz nazar etti soyleyin bakimm bisi deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?