Ya 4.5 yılda zar zor ilk kez hamile kaldım şimdi de yok boş gebelik mi,yok kalbi atacak mı, aman kalbi duracak mı diye düşünerek geçiyor. Böyle hayal etmemiştim hiçYa tarih yazıcaz ya tarih olucaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 4.5 yılda zar zor ilk kez hamile kaldım şimdi de yok boş gebelik mi,yok kalbi atacak mı, aman kalbi duracak mı diye düşünerek geçiyor. Böyle hayal etmemiştim hiçYa tarih yazıcaz ya tarih olucaz![]()
Yalnız değilsin canım öyle düşün hepimiz düşünüyoruz rahat geçiren varsa cindirYa 4.5 yılda zar zor ilk kez hamile kaldım şimdi de yok boş gebelik mi,yok kalbi atacak mı, aman kalbi duracak mı diye düşünerek geçiyor. Böyle hayal etmemiştim hiç![]()
Aynı durumdayız. :)Valla inanır mısın hiç doğurmamış gibiyim ben 12 sene ara verdim unuttum herşeyi![]()
Hoş buldum, teşekkür ederimçok sevindim sizin adınıza aramıza da hoşgeldiniz![]()
Amin, sizinde öyle in şe AllahÇok sevindim sizin adiniza sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende yok ve cildim güzelleşti gibi ve birazda yağlandıBenim yüzümde sivilceler çıkıyor hep :) sizde de var mk
Maşallah ne güzel haber sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Tek kese iki bebektek yumurta ikizi
doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Hahahahah benim çok uzun zaman olmadı ama diğerlerinde yaşamadım hiç böyle şeyler ya çiçek gibi hamilelik geçirmişim resmenHadi ben toy, siz rutbeli analar ve gebeler azicik bizi yerden kaldirin![]()
Yaşayıp göreceğizBilemiyorum sanırım ilerleyen levellerde kusma da gelecek![]()
Amaninnnnn neden öyle olmuş ki sürekli ölçmen gerekecek dikkat et canımKizlaaaaarrr aaa kizlaaaaarr hayatimin sokunu yaşadım
. Tansiyonum 15 10 cikti
Yaaaaa masallah masallahTek kese iki bebektek yumurta ikizi
doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Senin de mi 12 yaşındaAynı durumdayız. :)
ayyy çok duygulandım yaa canımmm tebrik ederim ne güzel bir mutluluk bu böyle sağlıkla gelsinler inşallah ekibimizin ilk ikiz bebeleriTek kese iki bebektek yumurta ikizi
hayırlı olsun kuzum kaçıncı haftada öğrendin, sat ne zamandı?Tek kese iki bebektek yumurta ikizi
Ne güzel bir haber çok sevindimmTek kese iki bebektek yumurta ikizi
orucu sonra tutabilirsin canım ya ama bebeğin sağlığı ve gelişimi daha önemli dimiEvet ama gebekikten emin olamadığım için borçta biriktirmek istemedim![]()
evet:) 6. sınıfa gidiyor. haberi yok daha. bi kalp atışı vs duyalım da hele söylerim dedimSenin de mi 12 yaşında![]()
3 gün önce erken gebelk testi yapmıştım sonradan hayalet çizgi olmuştu emin olamadım . Şimdi tekrar normal test yaptımevet:) 6. sınıfa gidiyor. haberi yok daha. bi kalp atışı vs duyalım da hele söylerim dedim
Merhaba evet bugün de vajinal ultrason ile kalp atışlarını duydukMerhaba bebeği gördünüz mü kalp sesi duyuldu mu bende 17 şubatta transfer oldum
AminnArkadaşlar bende bugün kalp atışlarını duydum . Rabbim isteyen herkese nasip etsin ramazan ayı hürmetine![]()
Kaçıncı hafta acaba duyulduArkadaşlar bende bugün kalp atışlarını duydum . Rabbim isteyen herkese nasip etsin ramazan ayı hürmetine![]()
Yaaa gördünüz mü bebeğiniziAyyy aynıyız![]()