• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ya 4.5 yılda zar zor ilk kez hamile kaldım şimdi de yok boş gebelik mi,yok kalbi atacak mı, aman kalbi duracak mı diye düşünerek geçiyor. Böyle hayal etmemiştim hiç 😅
Yalnız değilsin canım öyle düşün hepimiz düşünüyoruz rahat geçiren varsa cindir🤣

Hadi ben toy, siz rutbeli analar ve gebeler azicik bizi yerden kaldirin 🤣🤣
Hahahahah benim çok uzun zaman olmadı ama diğerlerinde yaşamadım hiç böyle şeyler ya çiçek gibi hamilelik geçirmişim resmen 😂
Bilemiyorum sanırım ilerleyen levellerde kusma da gelecek 😂😂
Yaşayıp göreceğiz 🥹
Kizlaaaaarrr aaa kizlaaaaarr hayatimin sokunu yaşadım
. Tansiyonum 15 10 cikti
Amaninnnnn neden öyle olmuş ki sürekli ölçmen gerekecek dikkat et canım
Tek kese iki bebek 🐥 tek yumurta ikizi ♥️♥️ doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Yaaaaa masallah masallah 🧿🧿🧿 bekliyormuyfun ikiz olmasını hemde tek yumurta allahimmmm sağlıkla dogsunlr insallah 😍😍🤩

Tek kese iki bebek 🐥 tek yumurta ikizi ♥️♥️ doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
ayyy çok duygulandım yaa canımmm tebrik ederim ne güzel bir mutluluk bu böyle sağlıkla gelsinler inşallah ekibimizin ilk ikiz bebeleri 😍🌸💕🙏

evet:) 6. sınıfa gidiyor. haberi yok daha. bi kalp atışı vs duyalım da hele söylerim dedim
3 gün önce erken gebelk testi yapmıştım sonradan hayalet çizgi olmuştu emin olamadım . Şimdi tekrar normal test yaptım 🥺🥺 artık bende Kasım annesiyim galiba 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_3229.webp
    IMG_3229.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 19
Back
X