2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Folik asit bebesi bunlar bacim :) okudum onlarin cogunu. Ama baglanma problemi yok bizde.bende babasinda gayet mutlu. Fisarida dolasirken diger insanlarla aktif iliski icinde. Ama is aile olunca ciglik ciglik ciglik...

Geçmiş olsun şimdi nasıl demeseydin keşke senin nazarın değmiş olabilir
Gece calpol verdim atesi dusmeyince sonra uyudu. Simdi keyfi iyi gibi. 2.30da doktora goturecegiz :)
Al benden de o kadar ben de bebegim hic aglamiyor uyku düzeni çok güzel diyordum günlerdir sabahlari çığlık çığlığa uyaniyor
Benim ki de dun gece uyumadi hic. Ama sanirim hastaliktanmis. Sonradan ateslendi komple.

Cok gecmis olsun nemesis
Annenin babanin nazari cok degiyo kizlar.kocam ne zaman aslan oglum dese o gun cocuklarima bisey oluyo.pis pisla gunde 3saat uyuyan cocuk uyumaz oldu.allah beterinden korusun.dun odum koptu zaten.

Kızlar uzun süre müdür yardımcılığı yaptım öğretmenim psikiyatri den rapor almanızın hiçbir olumsuz dönüşü yok. Ki çoğu okulda sınıfa giren bipolar öğretmenler var biz lohusa depresyonu diye rapor alcaz. Ben ve zümrem aldık bu dönem. Gidin doktora kötü kötü rüyalar görüyorum iyi değilim çocuğumu da bırakacak kimsem yok deyin yardımcı oluyorlar

dagi ninki güzel topluyo ama babanne sutyeni gibi sanki

Ben yeni inci kullanıyorum benim de büyüktü emzirmeyle iyice büyüdü bı tek orda düzgün bişey buldum d kap alıyorum çok iyi topluyor

Seni çok iyi anlıyorum kuzum allah yardımcın olsun bebeklere ısrar ettikçe ters tepiyor biran önce hallolur ins

O nasıl bir şey foto var mi kuzum

Dun bufaya efsun hic hasta olmadi daha dedim. Gece cocugun atesi cikti :/ hanginiz nazar etti soyleyin bakimm bisi deniycem
Aaa geçmiş olsun bebisim dün uykusundan uyanıyor ağlayarak demiştin demek ki bundanmis

Kızlar çocuk doktorundan alamadım zaten. Benim doktor o hastaneye yeni başlamış aradı birini sordu. Kadın doğuma yönlendirdi. Kadın doğum katına çıktık. Oradaki görevli 3-4 doktora sordu olmaz demişler. Çünkü kendi hastalari degilim diye. Neyse ben de kendi doumd yaptigim yere gidelim bari dedim. Orayı aradım doktor en fazla 1 hafta yazabilirim dedi. Gerekçesi de orası tip merkezi çünkü hastahane değil. Neyse tamam dedim gittik oraya. Giriş yaptık parayı verdik falan öteki hastahaneden aradılar işte size rapor yazacak doktor bulduk diye. 10 gün hem de. Dedim vardır bı hayır, alalım burdan 1 hafta. Raporu Aldım götürdüm okula. Böylelikle haftaya perşembe bana okul yolu göründü. 2 gün için bir daha ugraşmayalim dedi eşim de. Perşembe ben izin alırım bakarım, cuma da götürürsün olmadı dedi. En son boylb karar verdik. Tek olumsuz yanı benimki biberon almıyor. Emmek istediğinde getirecek eşim okula. Bakalım yarım günde kaç kez gelmek isteyecek benim oğlan. Allah'tan okul eve yakin.

Asi olamadan geldik :) rota asisindan 28 gün sonra asiyi olun demişti doktor bizim ikinci ay asilari 5 Nisa’n olduğundan 2 ay geçmesi gerekiyormuş tam anlamıyla bizim hemşirede izindeydi başka hemşire bakti o olsa belki yapardi 5 haziranda gelin deyip gönderdi bebegi sabah sabah kırkladım banyo yapmayacak diye yorgunluğuma mi yanayım bebenin uykusu geldi uyuyamadı oralarda helak oldu ona mi yanayım dönüşte asansör çalışmıyormus 5 kat bebek arabasını çıkardım ona mi yanayim bilemedim neyse gitmişken kan verdim benim değerler ne alemde salı günü öğreneceğiz

Canım 10 gün mazeret izni hakkın var 2 günü de o şekilde geçirebilirsin

Geçmiş olsun yavruya. Ben de ne zaman gece güzel uyuyor desem o gece uyumuyor. Çabucak iyileşir inşallah kuzum..
Benimde gece 2 kere uyanan bebe 5-6 kere uyanıyor bide çok zor uykuya geçiyor. Sallamıyoruz ama ya memede ya da kucakta uyuyo. Dün okudum dolunay varmış. Dolunay uykuyu etkilermiş. Ona yordum artık

bizimde ayni problem var. dün biberondan icti. bugun 4-5 saat ugrastik almadi biberonu, agzina gelen mamayi da cikardi en son acikti herhalde biraz icti istemeye istemeye. bende 2 hafta sonra ise basayacagim alisir insallah.
Aynen bizde 2 haftadır içtiğini kurstu 1 haftadır kusma yok ama gönülsüz içiyor

Yabancilama olayi bizde yok dedim.az once markete gittik.kasiyerdeki kizi gormesiyle aglamasi bir oldu.ben artik susuyorum
Ayy uyumuyo bu velet.10 dak-20dak oglen uykulari var.ne yapmam lazim kizlar.

canım meme ucu sert gelebilir belki memeyi vermeden önce memenin ucunu sık biraz sütü memenin ucuna sür yumuşar ağzına alıncada o ağlarken memeyi hafif sık agzına süt gitsin tadını alınca alır belki.bizde 4 aylık olucaz haftaya bazen meme almak istemiyor ağlıyor böyle yapınca alıyor dene bi istersen.

Benimde gece 2 kere uyanan bebe 5-6 kere uyanıyor bide çok zor uykuya geçiyor. Sallamıyoruz ama ya memede ya da kucakta uyuyo. Dün okudum dolunay varmış. Dolunay uykuyu etkilermiş. Ona yordum artık
Dönem dönem zorluyorlar, ah dolunay :) geçecek inşallah, mis gibi uyuyacak kuzucuklar.

canım nuk'un kaucuk uclu biberoları var onlardan deneyebilirsin ucu geniş,bazı bebekler silikonu ağzına almıyor hiç bizde kauçuk uç ile verebildik diğerlerini hiç almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…