- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.041
CANIM en etkili yöntem bebeyle gideceksinBen yine dertlendim kızlar. Rapor verecek Dr bulamıyorum koca memlekette. Halbuki aylarca rapor alan insanlar var çevremde. Benim hepi topu 3 hafta olsa yaz tatiline bağlanacaktı. Aradigim birkaç yer reddetti. Daha dogrusu sekreterler vermiyoruz diyor. Bu kadar anne nasıl uzatıyor dogum iznini madem. Arkadaşım geçen sene aralıkta dogurdu yaza kadar çalışmadı. Ben Şubat'ta doguruyorum işim rast gitmiyor. Yarın son çare çocuk doktoruna randevu aldım. Verirse verir vermezse öğleden sonra oğlumu da alıp okula gidicem herhalde.
Aynen canım eşim de öyle dedi. Telefonlar kayıt altına alınıyor falan. Ondan herhalde yok diyorlar. Yarın çocuk doktoruna gideyim isteyeyim vermezse ortopedi doktoruna gidicem. Zaten de sırt ağrım azdı yine. Bana vermicekler de kime vercekler bu raporu ya. Tam raporluk ağrım var dicem.BEn frendly kullanıyorum domol aldım rosmandan onu da kullanıyorum elime ne gelirse ama bizim ki kaslarda vardı mustelanin ayıplı dermstid kremini aldık sadece kasa sürüyordum bsy yoktu iki defa vücuduna yüzüne sürdüm ayni böyle kızardık alerji yaptı krem ya da yaz geldi terle karisinca krem ters tepti diye düşünüyorum
Alerji baby programı var benim makinanın ben onda 40 derecede yıkıyorum leke yoksa 30 az kirliyse çok kirli kakaliysa 60 derecede yıkıyorum
Silikon uç denesen bir de bence GaZi emzirme destek bölümüne git bana çok faydası oldu
Ten tene temas emmese bile memende Dursun ellesin koklasın uyusun kuzum
Kuzum telefondA vermiyoruz diyorlar ohalden dolayı arkadaşıma da öyle dediler telde gidince hemen verdiler sen randevu al git kesinlikle
Banyo suyu sıcak olabilir mi İpek’te yeni yeni banyoda aglamıyor yoksa hep ağlıyor sevmiyordu mizik aç şarkı söyle ilgisini çekecek oyuncaklar koy küvete
Uyku olayı da tamamen çocukla alakalı anan uykusu iyice gelsin diye oyalama bence enser esnemez uyut uyku penceresini kaçırdın mi iyice uyumuyorlar
Götürmem düzeni sarsılır helak olur seminer zaten kaç hafta ki taşa catkasa 2 haftadır anneni çağır bence yoksa kaynana oralarda olmaz çok küçükler daha
Öyle yapcam inşallah yarın sabah için çocuk doktoruna randevu aldım ama korkum yeni basladik bu doktora geçen ay. Nazım geçer mi bilemedim.Bir de bebekten refakatçı izni için raporda alabilirsiniz
Sana yazacaktım az önceki mesajı. :)Kızlar size danışmam gerek gene karar veremedim. Seminer dönemi okula gitmem gerekiyor. Sabah 9 dan öğlene kadar okulda durcaz. Siz olsanız bebeğinizi yanınızda mı götürürdünüz? Yani okul ortamı mikrop yuvası :) bi de herkes çocuğuyla gelir ama en minik benim ki :) yoksa annemi çağırsam mı? Ama annem de zor durumda kalır... babamı bırakıp gelecek malum ramazan ayında... zaten benim kız ne biberon bilir ne emzik... hadi biberon alsam sağsam annem öğlene kadar bakabilir mi ? Bebiş biberonu hemen kabul eder mi... kafam da deli sorular..
Evet canım bendede faranjit var ondan çabuk kapıyorum.zencefil zaten yapıyorum canım o şekilde bir zararı olmadı hamileliğim boyuncada yapmistim günde bir kez ama bu sefer fayda etmiyor.tesekkur ederim.kayseridemisin sen ?Çok geçmiş olsun bende boğaz enfeksiyonu çık olur faranjitim var toz zencefille balı macun hale getiriyorum günde üç dört kez bir tatlı kaşığı suyla beraber yutuyorum denemeni tavsiye ederim süte etkisini bilmiyorum
Bizim doktor aralarda tartmıyor asla yanılma oluyor diye 1 haftada almıyorsa diğer hafta Alir diyo aylık bakıyor hep o ara ön sutunuz fazladır kilo alımı az olur çocuğun kakası fazladır her şey etkiler demişti gelmeden 2 3 kere kaka yaomsktir bir gün bile farklı çıkıyor o gün kaka yapmadıysa kilolu vs bile çıkıyor demişti
Sağılmış sütun var mi onu takviye yapsan
Kuzum çocuk doktoru sana bakamıyor ki çocuklara bakıyor sana rapor versin o hiç vermezse soruşturma geçiririm diye sen yetişkin doktoruna git Doğum yaptığın doktorunla konus tekrar bsy olmuş gibi verebilir sana rapor operasyon geçirmişsin gibiAynen canım eşim de öyle dedi. Telefonlar kayıt altına alınıyor falan. Ondan herhalde yok diyorlar. Yarın çocuk doktoruna gideyim isteyeyim vermezse ortopedi doktoruna gidicem. Zaten de sırt ağrım azdı yine. Bana vermicekler de kime vercekler bu raporu ya. Tam raporluk ağrım var dicem.
Canım cocuk doktoru refakat izni verebiliyormuş. Ben çocuguma bakmak zorundayım ya. Hastanede yatmasa da Allah korusun evde bakilmaya ihtiyacı var gibi rapor veriyorlarmis. Hatta 6 aya kadar verebilme hakki varmis. Arkadaşım da almisti hatta 20 gün almış yanlış hatırlamıyorsam, ben de ondan öğrendim valla kendim ilk defa deneyeceğim.Kuzum çocuk doktoru sana bakamıyor ki çocuklara bakıyor sana rapor versin o hiç vermezse soruşturma geçiririm diye sen yetişkin doktoruna git Doğum yaptığın doktorunla konus tekrar bsy olmuş gibi verebilir sana rapor operasyon geçirmişsin gibi
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl ediz paşam allah beterinden korusunBebegimi dusurdum.ahh kizlar cok kotuyum
Çok geçmiş olsun kuzum iğde kaynar suyunu iç ezip posasini iç egemen mikrop varsa agumentin kullanılıyor emzirirken ben iki defa kullandım bence kötüysen tekrar git doktora bol dinlenme tavuk suyuna limonlu çorbakızlar selam,bebeğim boğaz enfeksiyonu olduemmede zorlanıyordu dr antibiyotik başladı.1 haftadır kullanıyoruz iyiye gidiyor çok şükür ama ondan banada bulaştı bende gribe çevirdi çok fenayım dr ilaç başlamayalım emzirdiğin için dedi ama çok kötüyüm ayakta duracak halim yok işe geliyorum birde üstüne.iştahım hiç yok birşeyde yiyemiyorum ıhlamur içiyorum bol bol ama başka ne yapabilirim
Çok şükür gözünüz aydınAlarji için kontrolümuz yapıldı kilo takibindeydi de çıplak 6 kg geldi. 15 günde 435 Gr almış . özel mama günde 2 kere, onun haricinde anne sütü benim süt diyetine devam şükür puturleri de geçti .
Kuzum sağmak inanılmaz artırıyor emzirdikren sonra hep sağ ve gece yatmadan sağ gece iyi oliyorEvet cnm bencede biraz aceleci davrandigini düşünüyorum açıkçası ki benim bebek şu an 6 kg ama hastane çıkış kilomuz 2700'dü düşün. Bazı zaman çok alır bazen az. Zaten sınır aylık 400 gr'mış. Dediğin gibi belki son 15 gün 300 gr alacak.bende çok kasmayacağım mama vermek için. Süt arttırıcı takviye yapacağım. Kenara süt atmaya çalışıyorum biraz sütüm var cnm ama işe bayramdan sonra işe döneceğim onun için saklıyorum zaten.
zlar ama arkadasım öğretmen ona müdürü il dışından kaçak rapor acil girişli olmak zorunda demişCanım cocuk doktoru refakat izni verebiliyormuş. Ben çocuguma bakmak zorundayım ya. Hastanede yatmasa da Allah korusun evde bakilmaya ihtiyacı var gibi rapor veriyorlarmis. Hatta 6 aya kadar verebilme hakki varmis. Arkadaşım da almisti hatta 20 gün almış yanlış hatırlamıyorsam, ben de ondan öğrendim valla kendim ilk defa deneyeceğim.
Gotur bacim hicbirsey olmaz. Ne kadar cok mikropla temas o kadar saglam bagisiklik. Bak ben 3 aylik bebeyle yuzme kursuna gidiyorum. O kadar insanla icli disliyim hic daha hasta olmadi efsus. Mikrop tanimazsa cocugun vucudu bagisikligi gelismez ileride ota cope hasta olur. Ayrica sosyal bebek daha aktif oluyor. Ben olsam kesin baglarim kanguruyu giderim :) gerci ben 50 gunluk bebeyle muzikale gitmis bi deliyim o ayri :)Kızlar size danışmam gerek gene karar veremedim. Seminer dönemi okula gitmem gerekiyor. Sabah 9 dan öğlene kadar okulda durcaz. Siz olsanız bebeğinizi yanınızda mı götürürdünüz? Yani okul ortamı mikrop yuvası :) bi de herkes çocuğuyla gelir ama en minik benim ki :) yoksa annemi çağırsam mı? Ama annem de zor durumda kalır... babamı bırakıp gelecek malum ramazan ayında... zaten benim kız ne biberon bilir ne emzik... hadi biberon alsam sağsam annem öğlene kadar bakabilir mi ? Bebiş biberonu hemen kabul eder mi... kafam da deli sorular..
Galactago sut artırıcı damla al benim artırdı ayrıca solgar bira mayası tableti emzirme danışmanı onerdi hem artiriyr hem vitamin var içinde sütun kalitesi artıyor onu da alabilirsin değerlerine baktır kendin de vitamin al bence
Evet canım bana zencefil günde bir kez yeterli gelmiyorduEvet canım bendede faranjit var ondan çabuk kapıyorum.zencefil zaten yapıyorum canım o şekilde bir zararı olmadı hamileliğim boyuncada yapmistim günde bir kez ama bu sefer fayda etmiyor.tesekkur ederim.kayseridemisin sen ?
canım biberonu almayabilir biz 4 aydır çabalıyoruz hala almıyor binde bir çok aç olursa tutuyor.yinede biberonu dene bi olmadı kesin çözüm silikon mama kaşıkları var bebekler için ondan al kaşıkla versin az az onu çıkaramıyorlar mecburen yutuyorlar en azından sen gelmeye midesi boş kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?