O zaman en az 500 var bence Betan.Yok sabah ilk idrarla değil . Dün iftardan sonra uyumuştum gece 12 gibi uyandım ve bu testi yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman en az 500 var bence Betan.Yok sabah ilk idrarla değil . Dün iftardan sonra uyumuştum gece 12 gibi uyandım ve bu testi yaptım
Bende bende öyleyim sürekli bi ogurtu var ama kusmak yokYa ben kusamıyorum bide kussam belki rahat edicemsadece bulantı var berbattt
Gecicek hepsi geri de kalacakYa bu ekip mi boyle yoksa her gebe mi boylebir kisi yok ki icimizde hayatim super desin
![]()
Toplama kampı gibiyizYa bu ekip mi boyle yoksa her gebe mi boylebir kisi yok ki icimizde hayatim super desin
![]()
haber yok henüzAy evet ne oldu yazmadı henüz dimi
Toplama kampı gibiyiz![]()
Hadi ben toy, siz rutbeli analar ve gebeler azicik bizi yerden kaldirinGecicek hepsi geri de kalacak![]()
Valla inanır mısın hiç doğurmamış gibiyim ben 12 sene ara verdim unuttum herşeyiHadi ben toy, siz rutbeli analar ve gebeler azicik bizi yerden kaldirin![]()
Ya tarih yazıcaz ya tarih olucazHayırlısıyla şu ilk trimestırı bir atlatsak.![]()
Yaaa içimi rahatlattınız bende çizgi silik gecikme 6. Gün diye içim içimi yiyordu . Yarın kan veririm artıkO zaman en az 500 var bence Betan.
Ama böyleyken hiç huzurum yoookkk sinirliyimBen de oyleyim ama ben mutluyum cikarmaktan daha cok korkarim oldu olasi![]()
Senin oglan damat olacak nerdeyse tabi unutursun ahdjdjdjdValla inanır mısın hiç doğurmamış gibiyim ben 12 sene ara verdim unuttum herşeyi![]()
Bilemiyorum sanırım ilerleyen levellerde kusma da gelecekBende bende öyleyim sürekli bi ogurtu var ama kusmak yok
Ajaja aynen öyle zaten ilk duyunca anne senin hamile olman bana çok garip geliyor dediSenin oglan damat olacak nerdeyse tabi unutursun ahdjdjdjd
Huzurun h si bile bunyede yok vallahiAma böyleyken hiç huzurum yoookkk sinirliyim![]()
Of super olucak tam abiAjaja aynen öyle zaten ilk duyunca anne senin hamile olman bana çok garip geliyor dedi![]()
Bol su içmen lazım canım bu aylarda en önemlisi su çünküYa bi de oruç tutuyorum ben korkuyorum da emin değilim ama varsa bi sıkıntı olur mu bebeişe diye . Arada hafif pembe lekeler geliyor bu orucumu bozuyor mu acaba bide
Aynen öyle çünkü en çok eşim istedi ben doğurur bırakırım onlara baksınlar ben gezer tozarımOf super olucak tam abidogur ve evdekilere birak ahdjdjd