- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.061
Canım gazi aklımda. Nasıl gidicem randevu felan alabiliyo muyuz?BEn frendly kullanıyorum domol aldım rosmandan onu da kullanıyorum elime ne gelirse ama bizim ki kaslarda vardı mustelanin ayıplı dermstid kremini aldık sadece kasa sürüyordum bsy yoktu iki defa vücuduna yüzüne sürdüm ayni böyle kızardık alerji yaptı krem ya da yaz geldi terle karisinca krem ters tepti diye düşünüyorum
Alerji baby programı var benim makinanın ben onda 40 derecede yıkıyorum leke yoksa 30 az kirliyse çok kirli kakaliysa 60 derecede yıkıyorum
Silikon uç denesen bir de bence GaZi emzirme destek bölümüne git bana çok faydası oldu
Ten tene temas emmese bile memende Dursun ellesin koklasın uyusun kuzum
Kuzum telefondA vermiyoruz diyorlar ohalden dolayı arkadaşıma da öyle dediler telde gidince hemen verdiler sen randevu al git kesinlikle
Banyo suyu sıcak olabilir mi İpek’te yeni yeni banyoda aglamıyor yoksa hep ağlıyor sevmiyordu mizik aç şarkı söyle ilgisini çekecek oyuncaklar koy küvete
Uyku olayı da tamamen çocukla alakalı anan uykusu iyice gelsin diye oyalama bence enser esnemez uyut uyku penceresini kaçırdın mi iyice uyumuyorlar