• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
İyi günler hanımlar. Benim gebeliğim düşükle sonuçlandı. Aranızda düşük yaşayıp sonrasında hamile olan var mı? Süreç uzar mı düşük sonrasında?

İyi günler hanımlar. Benim gebeliğim düşükle sonuçlandı. Aranızda düşük yaşayıp sonrasında hamile olan var mı? Süreç uzar mı düşük sonrasında?
gecmis olsun hayirli zamanda yine olur insallah. 2 defa dusuk oldu bende simdi tekrar hamileyim bakalim nasil olucak. Biz kendi isteyimizle her dusuk arasinda 1 yil korunduk. bence esinde sende testlerinizi yaptirin neden oldugunu arastirip sonra dusunun gebelik. oyle daha saglikli olur. bende kan pihtilasmasi cikdi

Hahaah taktigin cok iyiymis🤣🤣 ya benim annem iki gebeliginde ne bulanti ne agri hicbir sey yasamamis🤭 hatta ben bulantim var dedikce sasirip kime cektin sen diyor 🤣🤣
hahahahahha ya biz sorunlu bir nesiliz üreme konusunda :D benim de annem aynısını söylüyor ailede senin gibi kimse yok diye ahdlkflksdj

Tek kese iki bebek 🐥 tek yumurta ikizi ♥️♥️ doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Ayy ne güzel haber buu hayırlı olsun sağlıkla gelsinler 🌸

Back
X