2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım gazi aklımda. Nasıl gidicem randevu felan alabiliyo muyuz?

Iyi tecrübesi ve hikayesi olan arkadaşlar anlatsin bence zira benim hiç iyi anilarim yok spinal konusunda

Bebekler bizden daha çabuk atlatıyor cnm. 15 günlükken belediye otobüsüyle kış soğunda yolculuk yaptım. Hatta haftada 2şer gün. Hiçte bişi olmadı. Olsada atlatır. Oğlum 15 günlükken grip oldu. Babamız getirdi mikrobu. Oğlum 2 güne kalmadı atlattı. Ben 3-4 günde kalktım sanırım. Eşim 10 gün yattı. Şimdi git diyeceğim ama sen nasıl alıştırdın. Çok steril alıştırmadıysan ben git derim. Kalabalığa da alışmalı. Ömür boyu cam fanusta yetiştiremeyizki. Küçükken alışması daha kolay. Büyüyünce o kalabalığa nasılsa girecekler

İnan bilmiyorum. Başıma gelmedi hiç. Öbür gruptaki arkadaşlara sorayım bi başından geçen varsa neler yapmışlar öğreneyim

Benimki 3255gr doğmuştı canım. İlk ay haftada 200 gr almalı dedi, bizimki 45gr eksik aldı. 2.ay da 800 dedi 650 aldık. 3.ay ilk defa 800 alabildik. Doğum kilosunun iki katı olmadı. Dr beni ilk iki ay strese soktu biraz. Ama yapacak bişeyim de yok, gece gündüz daha bebek istemeden emzirdim hala da öyle. Benimki uyku düzensizliğinden fazla kilo almadı bence. Günde 7-8saat ancak uyuyordu. Şimdi şimdi biraz daha iyi.

Kızlar bu süt parası “emzirme” adıyla mı yatıyor?? Benim e devlet hesabında 149tl emzirme diye bir para var. Bu süt parası mı?

Solgar bira mayası iştah açıyor almadan söyleyeyim.ben mutfaktan çıkamadım onu kullanırken :)

Malt icecekleri önermiyorlar söyle önermiyorlar
Şekerli olduğundan şutu sanirim şekerli yapıyormuş malt içeceği bırakınca emmeyen çok çocuk olmuş bir de çok sağlıksız olduğunu söylüyor İnstagramda ki gıda dedektifi
İçmeyeceksen iptal ettir kargo çıkmadan kuzum ya da gelsin e bebege götür değişim yaptır bezle falan

Son düzenleme:
Canım gazi aklımda. Nasıl gidicem randevu felan alabiliyo muyuz?
Kuzum internetten Gazi emzirme destek merkezi yaz numara çıkıyor orayı ara direk senle ilgilenecek Nihal hanım çıkıyor randevu alıyordun randevu saatinde ordan oluyorsun kesinlikle git bacım faydasını göreceksin çocuğunun Boğaz sorununu anlar vs bi plan çıkarır sana sanirim biraz suratsız bi kadın ama iyi ilgilendi benle

İki kati olmasına daha var kuzum 5. Ayda iki katına çıkarlarmış normalde bence kilo iyi hiç takılma

Kızlar bu süt parası “emzirme” adıyla mı yatıyor?? Benim e devlet hesabında 149tl emzirme diye bir para var. Bu süt parası mı?
Sut parası kuzum diğeri 300 lira PTT den alınıyor
Yalnız bana 142 yatmıştı 7 lira kardasiniz

Solgar bira mayası iştah açıyor almadan söyleyeyim.ben mutfaktan çıkamadım onu kullanırken :)
Ben Nisa’ndan beri kullanıyorum iştah açmadı söyle son 2 haftadır iştahım açıldı ve tatlıya düştüm onun haricinde iştahım hatta yoktu yemiyordum az kahvaltı az biraz akşam yemeğiydi
Tok karnına kullandım ben
Demek ki kişiden kişiye değişiyor etkisi

Tamam canım çok saol haftaya gidicem kesin

Psikolojiden almani onermem canım biraz riskli diyorlar öğretmenlik için sonradan karşımıza cikabilirmis

Hepiniz farklı bir yorum yaptınız kızlar ne yapsam ne yapsam... en iyisi ilk gün götüreyim. Yapamazsam hemen annemi çağırayım..
Ben de gidicem seminere ama goturmuycem korkuyorum mikrop kapar diye okul ortamindan çok temiz bi yer yok çünkü bizim okulda

Bebegimi dusurdum.ahh kizlar cok kotuyum
Geçmiş olsun canım iyidir inş ilk oğlumu 2 kere dusurmustum çok üzülüyor insan ama merak etme allah koruyor
Esther durumlar nasıl sizde ben kafayı siyirmak üzereyim emzikle Kandıra Kandıra artık biberon da almaz oldu .oysa ki bazen kandirarak emiyor bazen biberon aliyordu...kabus gibi geceler geçirdim biberon da almdi emmedi de aç aç uyudu gunduz hep ağladı falan.artık meme teklif etmemeye karar verdim cok Üzgünüm çünkü on yargıyla biberonu da meme sanıyor.aynı durumdayız çığlık çığlığa ..Bugün hic meme vermedim hep sagdim aglamadan biberon aldı.

Hastane tipi pompa kiralayan var mı kızlar lansinoh kullanıyorum ama dolu bırakıyor göğsüu.fark ediyor mu iyi diyorlar

Dirsekleri gecti ama bu siralar boynu cok fena. Dokuntu kizariklik vs var. Ve sirtinda basladi. Sivilce gibi. Bakalim pazartesi 4 aylik kontrol var soracağım doktora.
Canim bana Dr unibaby kullanma dedi Hacısakir sabun tozu kullan dedi..bi de sebamedin Bebe yağını bıraktım o da alerji yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…