- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.061
Canım gazi aklımda. Nasıl gidicem randevu felan alabiliyo muyuz?BEn frendly kullanıyorum domol aldım rosmandan onu da kullanıyorum elime ne gelirse ama bizim ki kaslarda vardı mustelanin ayıplı dermstid kremini aldık sadece kasa sürüyordum bsy yoktu iki defa vücuduna yüzüne sürdüm ayni böyle kızardık alerji yaptı krem ya da yaz geldi terle karisinca krem ters tepti diye düşünüyorum
Alerji baby programı var benim makinanın ben onda 40 derecede yıkıyorum leke yoksa 30 az kirliyse çok kirli kakaliysa 60 derecede yıkıyorum
Silikon uç denesen bir de bence GaZi emzirme destek bölümüne git bana çok faydası oldu
Ten tene temas emmese bile memende Dursun ellesin koklasın uyusun kuzum
Kuzum telefondA vermiyoruz diyorlar ohalden dolayı arkadaşıma da öyle dediler telde gidince hemen verdiler sen randevu al git kesinlikle
Banyo suyu sıcak olabilir mi İpek’te yeni yeni banyoda aglamıyor yoksa hep ağlıyor sevmiyordu mizik aç şarkı söyle ilgisini çekecek oyuncaklar koy küvete
Uyku olayı da tamamen çocukla alakalı anan uykusu iyice gelsin diye oyalama bence enser esnemez uyut uyku penceresini kaçırdın mi iyice uyumuyorlar
Iyi tecrübesi ve hikayesi olan arkadaşlar anlatsin benceTecrubeli Annişlere bir sorum vardı? spinal ve epiduralin karışımı olan kombine sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmış olan varmı? Doğumhanede işlem kaç dakika sürüyor bu sezeryan şekliyle?
Bebekler bizden daha çabuk atlatıyor cnm. 15 günlükken belediye otobüsüyle kış soğunda yolculuk yaptım. Hatta haftada 2şer gün. Hiçte bişi olmadı. Olsada atlatır. Oğlum 15 günlükken grip oldu. Babamız getirdi mikrobu. Oğlum 2 güne kalmadı atlattı. Ben 3-4 günde kalktım sanırım. Eşim 10 gün yattı. Şimdi git diyeceğim ama sen nasıl alıştırdın. Çok steril alıştırmadıysan ben git derim. Kalabalığa da alışmalı. Ömür boyu cam fanusta yetiştiremeyizki. Küçükken alışması daha kolay. Büyüyünce o kalabalığa nasılsa gireceklerKızlar size danışmam gerek gene karar veremedim. Seminer dönemi okula gitmem gerekiyor. Sabah 9 dan öğlene kadar okulda durcaz. Siz olsanız bebeğinizi yanınızda mı götürürdünüz? Yani okul ortamı mikrop yuvası :) bi de herkes çocuğuyla gelir ama en minik benim ki :) yoksa annemi çağırsam mı? Ama annem de zor durumda kalır... babamı bırakıp gelecek malum ramazan ayında... zaten benim kız ne biberon bilir ne emzik... hadi biberon alsam sağsam annem öğlene kadar bakabilir mi ? Bebiş biberonu hemen kabul eder mi... kafam da deli sorular..
Geçmiş olsun canım ben de düşürmekten cok korkuyorum umarım iyidir bebeğin?Bebegimi dusurdum.ahh kizlar cok kotuyum
İnan bilmiyorum. Başıma gelmedi hiç. Öbür gruptaki arkadaşlara sorayım bi başından geçen varsa neler yapmışlar öğreneyimKizlar bu yabancilama isini nasil cozecegiz ya. Bugun dis icin randevum vardi. 25 dk annemde kaldi katilarak agladi hep. Pussete koydu amnem puseti kapadik muslinle göreyince sustu. Ama bu aralar cesitli seylerden doktor randevularim var. 15 20 dk oyalanmasi gerekecek. Durum fena...
Bebeğin zayıf değil ki bide 3 aylıkken 5180 idik bence çok normal doktor mu zayıf diyor bizim doktor hep çok iyi dedi kilosu içinde hatta kilosunun 2 katina 5. Ayda çıkar çocuklar siz tamamladınız 5 ay olmadan dedi
Kızlar bu süt parası “emzirme” adıyla mı yatıyor?? Benim e devlet hesabında 149tl emzirme diye bir para var. Bu süt parası mı?
Solgar bira mayası iştah açıyor almadan söyleyeyim.ben mutfaktan çıkamadım onu kullanırken :)cnm keske daha once gorseydim bu dedigini , bende malt icecek aldim e-bebekten.ama oda 1 kutuda 200 kalori ve 50 gr seker varmis . bende zaten zayiflamaya calisiyorum 7 kilo fazlam var bir de şekerli seyler iyice tuz biber oluyor. dediklerini alayim en iyisi.
Malt icecekleri önermiyorlar söyle önermiyorlarcnm keske daha once gorseydim bu dedigini , bende malt icecek aldim e-bebekten.ama oda 1 kutuda 200 kalori ve 50 gr seker varmis . bende zaten zayiflamaya calisiyorum 7 kilo fazlam var bir de şekerli seyler iyice tuz biber oluyor. dediklerini alayim en iyisi.
Kuzum internetten Gazi emzirme destek merkezi yaz numara çıkıyor orayı ara direk senle ilgilenecek Nihal hanım çıkıyor randevu alıyordun randevu saatinde ordan oluyorsun kesinlikle git bacım faydasını göreceksin çocuğunun Boğaz sorununu anlar vs bi plan çıkarır sana sanirim biraz suratsız bi kadın ama iyi ilgilendi benleCanım gazi aklımda. Nasıl gidicem randevu felan alabiliyo muyuz?
İki kati olmasına daha var kuzum 5. Ayda iki katına çıkarlarmış normalde bence kilo iyi hiç takılmaBenimki 3255gr doğmuştı canım. İlk ay haftada 200 gr almalı dedi, bizimki 45gr eksik aldı. 2.ay da 800 dedi 650 aldık. 3.ay ilk defa 800 alabildik. Doğum kilosunun iki katı olmadı. Dr beni ilk iki ay strese soktu biraz. Ama yapacak bişeyim de yok, gece gündüz daha bebek istemeden emzirdim hala da öyle. Benimki uyku düzensizliğinden fazla kilo almadı bence. Günde 7-8saat ancak uyuyordu. Şimdi şimdi biraz daha iyi.
Sut parası kuzum diğeri 300 lira PTT den alınıyorKızlar bu süt parası “emzirme” adıyla mı yatıyor?? Benim e devlet hesabında 149tl emzirme diye bir para var. Bu süt parası mı?
Ben Nisa’ndan beri kullanıyorum iştah açmadı söyle son 2 haftadır iştahım açıldı ve tatlıya düştüm onun haricinde iştahım hatta yoktu yemiyordum az kahvaltı az biraz akşam yemeğiydiSolgar bira mayası iştah açıyor almadan söyleyeyim.ben mutfaktan çıkamadım onu kullanırken :)
Tamam canım çok saol haftaya gidicem kesinKuzum internetten Gazi emzirme destek merkezi yaz numara çıkıyor orayı ara direk senle ilgilenecek Nihal hanım çıkıyor randevu alıyordun randevu saatinde ordan oluyorsun kesinlikle git bacım faydasını göreceksin çocuğunun Boğaz sorununu anlar vs bi plan çıkarır sana sanirim biraz suratsız bi kadın ama iyi ilgilendi benle
Psikolojiden almani onermem canım biraz riskli diyorlar öğretmenlik için sonradan karşımıza cikabilirmisBenim de aklıma ilk o geldi malum ben de depresyondayim yani bayaaaaarayip sordum vermiyor dediler 2 doktor için. Son gün randevu alıp gidersem bir de vermezlerse ortada kalırım diye randevu da almadım. Çocuk doktoru refakat izni yazabiliyor dediler umudum onda bakalım. Bu doktora da yeni başladık bı samimiyetimiz yok ama şansimi deneyecegim yarin. Vermezse ortopedi ve psikiyatri doktorunun birine aglancam artık el mecbur
Ben de gidicem seminere ama goturmuycem korkuyorum mikrop kapar diye okul ortamindan çok temiz bi yer yok çünkü bizim okuldaHepiniz farklı bir yorum yaptınız kızlarne yapsam ne yapsam... en iyisi ilk gün götüreyim. Yapamazsam hemen annemi çağırayım..
Geçmiş olsun canım iyidir inş ilk oğlumu 2 kere dusurmustum çok üzülüyor insan ama merak etme allah koruyorBebegimi dusurdum.ahh kizlar cok kotuyum
Esther durumlar nasıl sizde ben kafayı siyirmak üzereyim emzikle Kandıra Kandıra artık biberon da almaz oldu .oysa ki bazen kandirarak emiyor bazen biberon aliyordu...kabus gibi geceler geçirdim biberon da almdi emmedi de aç aç uyudu gunduz hep ağladı falan.artık meme teklif etmemeye karar verdim cok Üzgünüm çünkü on yargıyla biberonu da meme sanıyor.aynı durumdayız çığlık çığlığa ..Bugün hic meme vermedim hep sagdim aglamadan biberon aldı.Benim ki öyle ağlıyo ki (normalde ağlayan bi çocuk değil) sanki canı yandı herkes koşup geliyo ne oldu yazık zorlama diye ki zorlamıyorum 2 kere meme teklif ettim diye ağlıyo günde 2 kere emiyodu keske onu bari bırakmasaydı
Canim bana Dr unibaby kullanma dedi Hacısakir sabun tozu kullan dedi..bi de sebamedin Bebe yağını bıraktım o da alerji yaptiDirsekleri gecti ama bu siralar boynu cok fena. Dokuntu kizariklik vs var. Ve sirtinda basladi. Sivilce gibi. Bakalim pazartesi 4 aylik kontrol var soracağım doktora.
1.yasta olmasi lazim.Menenjit aşısı kaçıncı ayda yapılıyor kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?