2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar lütfen bir bakın, öıldıcam çene altına kadar yayıldı
Doktor beklicez dedi ama çoğalıyor
Kuzum direk seborait dermatit bu hafifletsin diye damla vs var
Doktorun beklemesi çok saçma kasıntı vs yapabilir çocuk rahatsız oluyor olabilir

Bizim doktor aralarda tartmıyor asla yanılma oluyor diye 1 haftada almıyorsa diğer hafta Alir diyo aylık bakıyor hep o ara ön sutunuz fazladır kilo alımı az olur çocuğun kakası fazladır her şey etkiler demişti gelmeden 2 3 kere kaka yaomsktir bir gün bile farklı çıkıyor o gün kaka yapmadıysa kilolu vs bile çıkıyor demişti
Sağılmış sütun var mi onu takviye yapsan

kızlar selam,bebeğim boğaz enfeksiyonu olduemmede zorlanıyordu dr antibiyotik başladı.1 haftadır kullanıyoruz iyiye gidiyor çok şükür ama ondan banada bulaştı bende gribe çevirdi çok fenayım dr ilaç başlamayalım emzirdiğin için dedi ama çok kötüyüm ayakta duracak halim yok işe geliyorum birde üstüne.iştahım hiç yok birşeyde yiyemiyorum ıhlamur içiyorum bol bol ama başka ne yapabilirim

kızlar bu arada algıda seçicilik diyorum instagramda bugün gördüğüm fotolarda hep kobell çöp bidonu vardı :))
BEN Kullanıyorum canim memnunun koku yok

Bacım niye topa tutalım herkesin kendi tercihi zaten ilk uykuları 4/5/6 saat oluyor yanı sen ilk uykuya denk getiriyorsun o sebeple emmeden 6 saat uyuyor 8 gibi uyuşa 6 saat sonra kalkar tek besleme olur sabah kalkar yine de sen bilirsin ama gece beslemeleri annenin sütünün artması ve bebeğin kilo alması bakımından önemli
Ben senin yerinde olsam 8 gibi uyutur 12 de beslenen yapar sabahı buldururum
Hem sütun artar devamlılığı olur ben bebek büyükse hormonu salgılar ama benimde bildiğim çocuk her uyduğunda o hormonu salgılıyormuş zaten akşam olsun gündüz olsun tabi teRcih yine senin peki 6 san sonda uyuyor mu gece uykusunun davamı kadar bi 5 saat daha uyumasi lazim çünkü

Yumurtama gayet söz konusu bacım Ocak’tan bu yana 40 im çıkar çıkmaz adet oldum doktor adet ol ya da olma kesinlikle güvenme sut korur diye bi şey yok kesinlikle iliskide korun dedi

Bende gece gündüz kavramı Yok henüz gündüz unuttuğun yerde gece uyutma genelde karanlık olsun oda gunduz sese akşam sakinliğe alıştırabilirsin gece göz kontagi bile kurma ışık açma altını alma derim

yani bende çok arttiriyor mu farkedemedim açikcasi. ilk zamanlar iciyordum. o zaman en iyisi malt icecegi deneyim bende. ne marka kullaniyorsunuz?
Galactago sut artırıcı damla al benim artırdı ayrıca solgar bira mayası tableti emzirme danışmanı onerdi hem artiriyr hem vitamin var içinde sütun kalitesi artıyor onu da alabilirsin değerlerine baktır kendin de vitamin al bence

Kızlar buğday(yarma) çorbası çok güzel süt yapıyor. Duymuştum ama denememiştim. Dün tecrübe ettim tavsiye ederim:)
Ay ben içtim hem kendi anam agladi gazdan hem benim kız 3 gün gaz cekti geberdi inanılmaz gaz yaptı bize

Canım keşke uyusa 8 de. Hiç ellemem:) ama uyanık, memede, kendini sevdirmeye, ağlamada zırlamada .. 11 de uyuduysa sabah 6 gibi kalkıyor.emiyor. Sonra bazen sabah 8 de uyuyor 11 e kadar. Yani 7+3=10 saat gece uykusu gibi. Ama bazen 7 gibi uyanıp hiç uyumuyor. Gündüz 11-12 gibi yorulup 1 saat, sanslıysam 2 saat uyuyor

Alarji için kontrolümuz yapıldı kilo takibindeydi de çıplak 6 kg geldi. 15 günde 435 Gr almış . özel mama günde 2 kere, onun haricinde anne sütü benim süt diyetine devam şükür puturleri de geçti .

Bizimkinde hiçbiri yok yan dönüyor ancak arada bi ayaklarıyla kendini ittiriyor o kadar :)

Bebeğin zayıf değil ki bide 3 aylıkken 5180 idik bence çok normal doktor mu zayıf diyor bizim doktor hep çok iyi dedi kilosu içinde hatta kilosunun 2 katina 5. Ayda çıkar çocuklar siz tamamladınız 5 ay olmadan dedi

Ben yanımda götürmeyi düşünüyorum canım bi kaç saat dedim olur gider herhalde gezme gibi arkadaşlar getiriyordu hep. ama tabi endişelerim de var durur mu nasıl geçer çok yorucu olur mu filan diye . Önce birlikte gideriz Çok zor olursa annemi çağırırım diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun bende boğaz enfeksiyonu çık olur faranjitim var toz zencefille balı macun hale getiriyorum günde üç dört kez bir tatlı kaşığı suyla beraber yutuyorum denemeni tavsiye ederim süte etkisini bilmiyorum

Geçmiş olsun canım çok şükür iyi ya , Allah beterinden korusun

BEn frendly kullanıyorum domol aldım rosmandan onu da kullanıyorum elime ne gelirse ama bizim ki kaslarda vardı mustelanin ayıplı dermstid kremini aldık sadece kasa sürüyordum bsy yoktu iki defa vücuduna yüzüne sürdüm ayni böyle kızardık alerji yaptı krem ya da yaz geldi terle karisinca krem ters tepti diye düşünüyorum
Alerji baby programı var benim makinanın ben onda 40 derecede yıkıyorum leke yoksa 30 az kirliyse çok kirli kakaliysa 60 derecede yıkıyorum

Silikon uç denesen bir de bence GaZi emzirme destek bölümüne git bana çok faydası oldu
Ten tene temas emmese bile memende Dursun ellesin koklasın uyusun kuzum
Kuzum telefondA vermiyoruz diyorlar ohalden dolayı arkadaşıma da öyle dediler telde gidince hemen verdiler sen randevu al git kesinlikle
Banyo suyu sıcak olabilir mi İpek’te yeni yeni banyoda aglamıyor yoksa hep ağlıyor sevmiyordu mizik aç şarkı söyle ilgisini çekecek oyuncaklar koy küvete
Uyku olayı da tamamen çocukla alakalı anan uykusu iyice gelsin diye oyalama bence enser esnemez uyut uyku penceresini kaçırdın mi iyice uyumuyorlar

Götürmem düzeni sarsılır helak olur seminer zaten kaç hafta ki taşa catkasa 2 haftadır anneni çağır bence yoksa kaynana oralarda olmaz çok küçükler daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…