• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kalp atışını duyanlar kaçıncı hafta ve günde gördüler yazarlarsa iyi olur. Kalp atışı duyan tüm annelerimizin tekrardan gözü aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kalp atışını duyanlar kaçıncı hafta ve günde gördüler yazarlarsa iyi olur. Kalp atışı duyan tüm annelerimizin tekrardan gözü aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
6+0 da karından duydum derinden geliyor dedi yeni oluşuyor o yüzden dedi

bende 6+3 de duyuldu. hesaplamaya gore 6+3 hafta oluyordu ama muayinede 6+1 gibi gozuktu

yalancı pozitif verebilir dediler şimdi tekrar yaptım ikinci kez verme ihtimali varmıdır kızlar ya 🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_0570.webp
    IMG_0570.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 14
Bu yalançı pozitive benzemiyor, test markası ne? Kaçıncı dakikada çıktı? Bence gayet pozitiv, hayırlısı olsun🌸
First test yazıyor kutunun üzerinde bende ilk kez yaptım bu markayı sarı pembe bir kutusu var . Dün gece ve demin yaptım işte ikisi de böyle . Burdan biri yalancı pozitif diye yazmıştı aklım takıldı ikinci kez yaptım 😥

Back
X