• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Tek kese iki bebek 🐥 tek yumurta ikizi ♥️♥️ doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Ya maşallahh😍😍 sağlıkla gelsin bebeklerin inşallah canım 🥰🥰 varmıydı aile de ikiz falan genelde olunca oluyormuş diye duymuştum 🥰

Ben de haftaya Salı gidicem 5+6 oluyor kalp atışı duyamayabilirim o zaman ya üzüldüm şimdi 😞

ayyy çok duygulandım yaa canımmm tebrik ederim ne güzel bir mutluluk bu böyle sağlıkla gelsinler inşallah ekibimizin ilk ikiz bebeleri 😍🌸💕🙏
Bende bugün aşırı aşiri duygusalim. ikiz gebelik daha riskli inşallah sağlıkla doğarlar ağzım yuregimde gececek belli her gun

Ya maşallahh😍😍 sağlıkla gelsin bebeklerin inşallah canım 🥰🥰 varmıydı aile de ikiz falan genelde olunca oluyormuş diye duymuştum 🥰
Canım tüp bebek benim 2 embrio konuldu .biri tutmamis biri ikiye bölünmüş 🥹♥️Allah'ın hikmeti işte tek yumurta ikizi olacaklar . Ailede ikiz yok şok içindeyim hala

kizlar sizde de agizda sulanma oluyormu ? tukuruk gibi ama normalden daha sulu ve fazla
Evet oluyor hafiften. Kızımda lama gibi tükürüyordum leğene inanmazsınız ama peçete elimde duruyordum hem tükürüğümden midem bulanıyordu hem de çok fazla tükürük salgılanıyordu artık peçete de kar etmemişti leğen koyup yanıma oraya tükürüyodum 🤣🤣🤣🤣

Canım tüp bebek benim 2 embrio konuldu .biri tutmamis biri ikiye bölünmüş 🥹♥️Allah'ın hikmeti işte tek yumurta ikizi olacaklar . Ailede ikiz yok şok içindeyim hala
Muhteşem bişey canım yaa maşallah diyelim sağlıkla al kucağına inşallah 😍🙏

Keşke gitmeden iyice sorsaydım sizlere 🥺 10 gune gorunur insaAllah
Yaa bu vajinal bakmayan doktorları anlamıyorım, benım tüm kontroller vajinal. Bugün yime gittim baktı doktorum büyüyor minnoş. Cuma kanamam var diyr gitmiştim bugün yeniden görmek istedi. Bir zararı olsa asla bakmaz, doktoruma güvenim sonsuz çok babacan bir profesör.

Bizim satlar yakındı sanırım. Ben de sata göre 6 ama usgde 5+5 yazıyor. Bugün de devlet hastanesine geldim. Kese var ama yavrim görünmüyor. Özel hastanede doktor kesenin yerini beğenmeyip progestan vermişti ama bu gayet iyi dedi. Bilemedim kullansam mı şimdi. İkisi de iki hafta sonra gel dediler.
Progestan’ın bir zararı yok canım, bence kullan diyen bir doktor olduysa kullan

Yaa bu vajinal bakmayan doktorları anlamıyorım, benım tüm kontroller vajinal. Bugün yime gittim baktı doktorum büyüyor minnoş. Cuma kanamam var diyr gitmiştim bugün yeniden görmek istedi. Bir zararı olsa asla bakmaz, doktoruma güvenim sonsuz çok babacan bir profesör.
Benimde kızımda 12. Haftaya kadar alttan bakmıştı bi zararı olsa neden baksınlar🤔

First test yazıyor kutunun üzerinde bende ilk kez yaptım bu markayı sarı pembe bir kutusu var . Dün gece ve demin yaptım işte ikisi de böyle . Burdan biri yalancı pozitif diye yazmıştı aklım takıldı ikinci kez yaptım 😥
Yarın ilk idrarla başka marka denesen daha kesin olur, bence vardır canım, hiç kendini üzme🌸Allah hakkında hayırlısı etsin🥰

Evet oluyor hafiften. Kızımda lama gibi tükürüyordum leğene inanmazsınız ama peçete elimde duruyordum hem tükürüğümden midem bulanıyordu hem de çok fazla tükürük salgılanıyordu artık peçete de kar etmemişti leğen koyup yanıma oraya tükürüyodum 🤣🤣🤣🤣
ceplerime pecete koyuyorum yatagin yanina da havlu koydum gece pecete yetmez diye 🤣 rahatsiz edici bir sey yutmkada olmuyor bulanti veriyor

Back
X