- 5 Aralık 2009
- 183
- 123
-
- Konu Sahibi Homely_angel
İcimi cok rahatlattin arkadasim cok saol ben kizimi cok kucagimda tasiyorum oyuzden olabilir diye dusunuyorum ama bu konuda da yapicak biseyim yok o da daha cok kucuk insallah bisey olmayacak ilaci icmemin sebebi birazdaha isimi garantiye almakIlk hamileligimde docent bir doktor bana da aynisini dedi. tabi ilk olmasi nedeniylede ben cok korktum inanmak istemedim ve hemeb baska bir doktora gitmistim. o doktor bana hamilelogin ilk haftalarinda o goruntunun normal oldugunu aslinda onun direk kan olmadigini soyledi. sadecr yanlis yorumlama dedi. progestan kullanmamda sakinca sakinca olmadigini ama gerekte olmadigini soyledi. o icimi rahatlatinca kullanmadim ben. cok sukur sorunsuz bir hamilelik gecirdim. dicem o ki, korkma o kadar. ici rahat etmediyse baska bir doktora sor.
Yerleşiyor iyice o olur kızımdada olmuştu cok fazla şiddetli ve kanamalı olmadıgı sürece sorun yok mumkunse yat dinlen ben ögle yapıyorum :)Valla guzel li bilmiyorum insan hic bir belirti yasamayinca endiseleniyor. Bende sadece kasik agrisi var sanki regl olacakmisim gibi..
Mumkun degil malesef ccunku calisiyorumYerleşiyor iyice o olur kızımdada olmuştu cok fazla şiddetli ve kanamalı olmadıgı sürece sorun yok mumkunse yat dinlen ben ögle yapıyorum :)
Banada haber verirmisin merak ederim nasıl olucak ne diycek kese görünür mü diye :) merak ederim kızımda cok sakindim cahildim şimdi tecrübe var ama sıfır ilk olucak sankiMumkun degil malesef ccunku calisiyorum
Agri cok siddetli degil kanamada yok zaten yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecek
Valla benim ilk o yuzden hic bilmiyorum nedir ne degildir yarin aksam belli olacak hersey :)Banada haber verirmisin merak ederim nasıl olucak ne diycek kese görünür mü diye :) merak ederim kızımda cok sakindim cahildim şimdi tecrübe var ama sıfır ilk olucak sankianladım canım belki progestan verir ne olur ne olmaz diye
Kese görülmedi ozaman 911 degerdeykenBenimde gece çıkan beta hcg degerim 911 düzenli bir şekilde iki güde bir 3 katı artış gösterdi.Tam bugun doktara gidecrktim ki öğleden önce lekelenme başladı.Hemen doktora gittim,tekrar hcg ve progestan. İçin kan verdim.dr. düşük önleyici depot iğne yaptırtı.Sonuçları bekliyorum inşallah kötü birsey olmaz
Allah razı olsun.Dr kesenin 2000_3000de görüleceğini söyledi.oğlumdan sonra 2 düşük yaşadıgım için tedirgin oldum.Kese görülmedi ozaman 911 degerdeyken
İnşallah bişi olmaz dualarımız seninle cnm güzel haberlerle ya benim kızımdada lekelenme oldu şimdi 2 yasında
Anladım canım inşallah bişi olmaz allahıma emanet sende oda saglıkla tutunur inş leke kesildimi kırmızı kan gelmedi sürece sorun olmaz .Allah razı olsun.Dr kesenin 2000_3000de görüleceğini söyledi.oğlumdan sonra 2 düşük yaşadıgım için tedirgin oldum.
Maşallah kuzum iyi gidiyor hadi bakalım ben cumartesi gidicem kesin keseyi görürüm 2 haziranda 414.21 diPOWERHACK kan testi yaptırdım 5 Haziran 302 çıktı 2 haziranda 85 çıkmıştı sanırım iyi gidiyor doktor Pazartesi gel bi bakalım dedi sen ne zaman gideceksin doktora
Geç yumurtlamada deger düşük çıkabiliyor 2 gün sonra tekrar baktır şekerim eger ki 2 kat artma varsa korkma ama düşerse kimyasal gebelik deniyorKızlar bugün kan tahlilimi doktora gösterdim betahcg 27.5 çıktı doktor düşük yaşayabilirsin ya da geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar kan tahlili vericem ben 30-31 günde regl oluyorum normale göre 4gun geç yumurtlama yaşıyorum doktora göre 16gunluk bana göre 11 günlük sizce normal mı HCG
16 binlerdesin maşallah ikiz mi acaba kese görülebilir doktora gittinmiKızlar bugün kan sonucumu aldım 16451,4 çıktı 5. Haftamın içindeyim suan 5+2 yani sizce bu değer normal mi
Beni de o düşündürüyor iste :) dün gittim aslında doktora baksın diye bakmadı bi kez daha kan istedi düzenli artış olmuş mu diye cuma gününe gel dedi bakalım16 binlerdesin maşallah ikiz mi acaba kese görülebilir doktora gittinmi
Allah allah sasırdım bu degerle kese cok rahat görünür niye bakmadı ki ve bir daha kan istemiş artık kanla işin olmaması lazım 16bin baya iyi para almak için boşu boşuna anne adayları strese sokuyorlar ben bu yuzden cumartesi gitmek istiyorum hepsi dengesizBeni de o düşündürüyor iste :) dün gittim aslında doktora baksın diye bakmadı bi kez daha kan istedi düzenli artış olmuş mu diye cuma gününe gel dedi bakalım
Ben de rahat rahat kese görünür diye gittim dün aslında ben de şaşırdım bakmamasına ben yurtdışında yasıyorum bunlar biraz garantici davranıyor boş yere halbuki baksa görürdü düzgün hamilelik mi değil mi benim 243 olan değerime bile az dediAllah allah sasırdım bu degerle kese cok rahat görünür niye bakmadı ki ve bir daha kan istemiş artık kanla işin olmaması lazım 16bin baya iyi para almak için boşu boşuna anne adayları strese sokuyorlar ben bu yuzden cumartesi gitmek istiyorum hepsi dengesiz
Hadi inşallah hepimizin yolunda gitsin şimdi sana ctesi olmaz bana da PazartesiMaşallah kuzum iyi gidiyor hadi bakalım ben cumartesi gidicem kesin keseyi görürüm 2 haziranda 414.21 di
Yurtdısı olunca iş başka oluyor orası ayrı bir dengesiz zaten garanti diye bişi yok 16 binde haydi haydi görürdü karından kana gerek yoktu. Neyse canım sen sıkma canını cuma inş bakarlarBen de rahat rahat kese görünür diye gittim dün aslında ben de şaşırdım bakmamasına ben yurtdışında yasıyorum bunlar biraz garantici davranıyor boş yere halbuki baksa görürdü düzgün hamilelik mi değil mi benim 243 olan değerime bile az dedi