- 14 Aralık 2024
- 1.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.605
- 48
- 31
Ahaha tamam yollicamBugün gelir seninki de gelince at![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha tamam yollicamBugün gelir seninki de gelince at![]()
Ayyy en merak ettigim olay o ya su an, kolu bacagi net gormek istiyorum artik ben de carsamba gunuEvet 2 haftaya göre çok fark vardı çok şaşırdım, kıpırdıyordu resmen, bak bacakları diyor doktor ay resmen görünüyordu, çok hoşuma gitti.
Ay cok seker allah bagislasinSelam herkeze cinsiyetini bilmediğim için yazamıyorum 2 kız annesi ve 5 aylık hamileyim yurt dışında yaşıyorum 31 yaşındayım.. Ve bir sorum 12 haftalık ultrason tek var burda bir ay ebe bir ay doktor muayene bu ayın 25 gideceğim cinsiyet tahmini bulana bilir misiniz ? Dogum 30 Ağustos
![]()
Valla doktor bana da imkanın varsa mutlaka yaptır dedi. 33 yaşındayım. Ben 30 üstü gebelere diyorum falan dedi ama. Önceden böyle birşey yoktu. Ben bu gebeliğimde duydum fetal dna testini. Ney bu kadar hepsi söyleyip duruyor. Bu işte mi bir ticarete döndü ne oldu anlayamıyorum. Bende huzursuz oldum. İnşallah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olacak şekilde kucağımıza alırız. Demeselerdi böyle bir test var diye valla daha rahattım. Benim bir tanıdığımın oğlu var perinatolog onun numarasını alıp görüşüp o ne derse ona göre karar vericem. Çünkü maliyetli de bişe.Günaydın hamişler:) 8+5 den selamlar. Kontrolden geldim çok şükür bir problem yok. Fetal Dna testi yaptırabilirsiniz dedi doktorum. Mutlaka yaptırın vs demedi ama haberiniz olsun böyle birşey var yaptırmak isterseniz dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Çok teşekkür ederim evet baya herseyi netti bizde şaşırdık 12 +3 gitmiştim ama cinsiyet sormak burda hoş karşılanmıyor bekliyorumAy cok seker allah bagislasinbizimkiler sizinkine gore henuz cok ufak, gorunce istemsiz cok buyuk koca bebek gibi geldi
cinsiyet anladigimdan degil de icimden geceni soylemek istedim, ben kiz diyorum
![]()
Ben karmaşanın içindeyim sultangazi tarafındayımİstanbulun karmaşasından uzak sakin bir hayat var burda tavsiye ederimsen ne taraftasın
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versinBenim de iki oğlum var 7 ve 2 buçuk yaşlarında gönül bir de kız olsun ister tabi ki ama hayırlısı![]()
Siz nerdensinizOrdan daha uzaklarda var![]()
Şansımı denedim bizim sokağımızda zaten sağlık ocağı. 20. Haftadan sonra bakılabiliyormuş onların cihazında. Birde sağlık ocağında hamile olduğumu bilmelerini istemediğim birini gördüm tam gebe izlem odasından çıkarkenKızlar bi şansınızı deneyin bence birinde olacak birinde olmayacak şey değildir ultrason. Standarttır diye tahmin ediyorum.
Bende sizin gibi düşünüyorum ikili test yanıltıcı evet ama bunu da baya ticarete döktüler diye düşünüyorm bana da bilgi verir misin bakalm ne dicek o doktorValla doktor bana da imkanın varsa mutlaka yaptır dedi. 33 yaşındayım. Ben 30 üstü gebelere diyorum falan dedi ama. Önceden böyle birşey yoktu. Ben bu gebeliğimde duydum fetal dna testini. Ney bu kadar hepsi söyleyip duruyor. Bu işte mi bir ticarete döndü ne oldu anlayamıyorum. Bende huzursuz oldum. İnşallah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olacak şekilde kucağımıza alırız. Demeselerdi böyle bir test var diye valla daha rahattım. Benim bir tanıdığımın oğlu var perinatolog onun numarasını alıp görüşüp o ne derse ona göre karar vericem. Çünkü maliyetli de bişe.
Oy masallah bu fotodaki gibi gozukmesine benimkinin de 17-18 gunum var demek kiÇok teşekkür ederim evet baya herseyi netti bizde şaşırdık 12 +3 gitmiştim ama cinsiyet sormak burda hoş karşılanmıyor bekliyorum![]()
İnşallah görürsünüz herseyiniOy masallah bu fotodaki gibi gozukmesine benimkinin de 17-18 gunum var demek kisizin icinize ne doguyor cinsiyet olarak, iki kiziniz varmis ne guzel allah bagislasin
![]()
Tabiki yazarım burdan da. Ben hiç fetal DNA yı duymadım valla. Şikayet vara yazıyorum bu test firmalarını tonlarca şikayet var. Güvenemiyorum da. İlk gebeliğimde 25 yaşındaydım 2 li test bide ultrason önemli demişti doktorum. Bunda imkanınız varsa yaptırın illa. Eşim sıcak bakmıyor. Ama bende yüzde elli elliyim. Bakalım kalbimi dediğim doktor beye dayadım. Akşam arayacağım inşallah. Ne derse ona göre hareket edeceğimBende sizin gibi düşünüyorum ikili test yanıltıcı evet ama bunu da baya ticarete döktüler diye düşünüyorm bana da bilgi verir misin bakalm ne dicek o doktor
Benim de 2. gebelik, ilkinde böyle şeyler yoktu kafamız rahattı:) Yaptırmayacağım heralde boşa hem o kadar para verip hem de kafa bulandırmaya gerek yok gibi geliyor. Rabbim sağlıklı sıhhatli versin her dileyeneValla doktor bana da imkanın varsa mutlaka yaptır dedi. 33 yaşındayım. Ben 30 üstü gebelere diyorum falan dedi ama. Önceden böyle birşey yoktu. Ben bu gebeliğimde duydum fetal dna testini. Ney bu kadar hepsi söyleyip duruyor. Bu işte mi bir ticarete döndü ne oldu anlayamıyorum. Bende huzursuz oldum. İnşallah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olacak şekilde kucağımıza alırız. Demeselerdi böyle bir test var diye valla daha rahattım. Benim bir tanıdığımın oğlu var perinatolog onun numarasını alıp görüşüp o ne derse ona göre karar vericem. Çünkü maliyetli de bişe.
Hadi inşallah ben yaptırmayı düşünmüyorm pek çünkü dediğiniz gibi yeni türedi bu olayTabiki yazarım burdan da. Ben hiç fetal DNA yı duymadım valla. Şikayet vara yazıyorum bu test firmalarını tonlarca şikayet var. Güvenemiyorum da. İlk gebeliğimde 25 yaşındaydım 2 li test bide ultrason önemli demişti doktorum. Bunda imkanınız varsa yaptırın illa. Eşim sıcak bakmıyor. Ama bende yüzde elli elliyim. Bakalım kalbimi dediğim doktor beye dayadım. Akşam arayacağım inşallah. Ne derse ona göre hareket edeceğim
Yaaa hayırlı güzel sonuçlar insallahfetal için kan verdim hayırlısı olsun en geç 15-16'sında çıkarmış sonucu buraya yazacağım![]()
Catalca kırsal HahahahahSiz nerdensiniz![]()
Canım bu çarşamba çok güzel olacak kontrolünAyyy en merak ettigim olay o ya su an, kolu bacagi net gormek istiyorum artik ben de carsamba gunu![]()
Tıp fakültesinde yaptıracağım önerilen firma ile arasında fark var mı kiDoktorum bana da bazı firmaları önerdi. Ben yaptırmayı düşünüyorum 10-12 hafta arasında yaptırabilirsin demişti. Ben 9 haftaya girdim. Önümüzdeki hafta arıcam bi kaç yeri ona göre yaptırcam inşallah