2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sanırım içinizde en kötü belirtileri yaşayan benim.. Çok fena çarpıntım var. Midem çok bulanıyor kusmalar başladı. Kokulara çok hassasım bu yüzden bişi yiyemiyorum.. Açım anlayacağınız..

En önde olanımız sensin canım, sanırım o yüzden başlamış seninkiler. Benim de koku hassasiyetim var şimdilik. Sağlıklı olsun, sorunsuz olsun da midem bulansın diyorum ben :) kaşınıyorum galiba.

Oooo çoşmuş buralar
Yeni gelenlere hayırlı olsun :nazar::anneadayı::emir_bebek:

Benimde dün itibariyle bulantım başladı
Pazar günü yatağa yapışık ve uykuda geçti
Başucumda çubuk krakerim ve naneli şekerimle yazıyorum bu satırları
Artık biz ayrılmaz üçlüyüz , ölümüne kankayız :halay:

En önde olanımız sensin canım, sanırım o yüzden başlamış seninkiler. Benim de koku hassasiyetim var şimdilik. Sağlıklı olsun, sorunsuz olsun da midem bulansın diyorum ben :) kaşınıyorum galiba.
Bence de kaşınıyorsun :) .. İlk iki gebeliğim de böyleydi benim.. O kadar halsizim ki dizlerim titriyor..

Son düzenleme:
Selam anneler kontrolden geliyorum 5+2 yim keseyi gorduk ama kesenin yaninda kan gordu dusuk tehliken var dedi:KK43: progestan verdi haftaya kontrol

Ilk hamileligimde docent bir doktor bana da aynisini dedi. tabi ilk olmasi nedeniylede ben cok korktum inanmak istemedim ve hemeb baska bir doktora gitmistim. o doktor bana hamilelogin ilk haftalarinda o goruntunun normal oldugunu aslinda onun direk kan olmadigini soyledi. sadecr yanlis yorumlama dedi. progestan kullanmamda sakinca sakinca olmadigini ama gerekte olmadigini soyledi. o icimi rahatlatinca kullanmadim ben. cok sukur sorunsuz bir hamilelik gecirdim. dicem o ki, korkma o kadar. ici rahat etmediyse baska bir doktora sor.

zamanimiz ayniymis : ) benimde midem yavas yavas basliyor bulanmaya sonumuz hayrolsun : )

Oooo çoşmuş buralar
Yeni gelenlere hayırlı olsun :nazar::anneadayı::emir_bebek:

Benimde dün itibariyle bulantım başladı
Pazar günü yatağa yapışık ve uykuda geçti
Başucumda çubuk krakerim ve naneli şekerimle yazıyorum bu satırları
Artık biz ayrılmaz üçlüyüz , ölümüne kankayız :halay:

X